Lichtwesen
Selecteer een pagina

Ik word GEK van al die onzin mails!

Ik heb net mijn inbox opgeruimd. Het is ongelooflijk hoeveel kreten er bedacht worden om je aandacht op de mails gericht te krijgen zodat je ze opent.En weet je wat, dan open je zo'n mail en het is alsof je een taart in je gezicht krijgt.BAMM... vol de aanbieding voor...

Daar is ‘ie weer, een nieuwe BLAUWE Maandag

"Ik heb me voorgenomen om deze keer echt door te zetten, om de daad bij het woord te voegen om het zo te zeggen" Met deze opmerking kwam een klant om advies. Niet om haar doorzettingsvermogen aan te sterken, niet om 'handige tools' te ontvangen om het makkelijker te...

7 tips om NEE te zeggen en je goed te voelen!

Zeg maar NEE, dan krijg je……. meer energie! Vind jij het lastig om nee te zeggen? Cijfer jij jezelf altijd weg omdat je aardig gevonden wilt worden? Je bent zeker niet de enige. Er zijn heel veel mensen die geen nee kunnen zeggen omdat ze anderen niet willen kwetsen....

Ik heb een geweldig eBook voor je: De magie van Energie.

Verhelderend en overzichtelijk met eenvoudige, effectieve oefeningen. Waar mag ik het heen sturen?.

Ik geef toestemming om mijn persoongegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Onze klanten zeggen dit:

Dag Erica, Heel veel dank voor je mooie werk. Je ademt het echt door elke porie.
Vandaag heb ik weer veel van je geleerd. Dank zij je oefening voelde ik me beter, dacht positiever en ik vond mijzelf mooier. En dat al binnen een half uur! Dat geeft moed om door te gaan.
Liefs Karin

Hi Erica,
Ten eerste: wat ben ik weer blij met m'n nieuwe Elohim stenen; het blijft een wonder en een dagelijks kadootje om met de stenen te mediteren en te connecten met deze prachtige energie! Nog heel veel dank voor je (zoals altijd) goede advies. Ik waardeer en respecteer enorm met hoeveel liefde en inzet je dat doet!!
Mijn kat is heel gelukkig met de Trauma essence. Voor het eerst een jaarwisseling waar ze vredig door het geknal heen heeft geslapen, echt verbijsterend!
Wat een geweldig nieuws dat Petra een workshop komt geven; Ik heb zo veel geleerd van haar boeken, die zijn voor mij zo bepalend geweest in mijn groei! Ik zou er dolgraag bij willen zijn.
een hele zonnige groet,
Inge

Lieve Erica,

Ik wil je heel hartelijk danken voor de hele fijne cursusdag.
De mooiste cursussen zijn die, waarbij je na een dag goed luisteren vol energie weer naar huis rijdt. Nou dit was zo een dag. Ik heb veel geleerd in korte tijd. De uitleg was duidelijk en de informatiemap ga ik morgen goed doorlezen.
Mijn paarden Uniek en Huzaar vinden het erg leuk en fijn mee te mogen testen aan de nieuwe producten.
Het was voor mij persoonlijk een zeer waardevolle dag, het was eigenlijk een super therapie door alles samen versterkt.
Ik ben er van overtuigd dat dit bijdraagt aan het nieuwe leven waaraan wij zijn begonnen.
Het ‘moeten’ is eraf en tijd hebben en nemen voor dat wat echt mijn/ons ding is.
Hartelijke groeten,
Uniek, Huzaar en Caroline

Workshop Praktisch werken met LichtWesen: een groot geschenk aan jezelf.
Wat een dag vol met kadootjes.
Een zeer inspirerende dag.

Heerlijk als er weer z'n mooi pakje binnen komt goed verzorgd. Maar vooral de liefdevolle informatie die aanwezig is in deze prachtige producten.
Tip voor iedereen die dit leest denk eens aan het kleine beschermengeltje voor baby's en kinderen vooral in deze tijd van onrust en drukte. LIEFDEVOL.
Carla


Tevreden over ons? Laat het weten!

Verification Captcha