Lichtwesen
Selecteer een pagina

Daar is ‘ie weer, een nieuwe BLAUWE Maandag

"Ik heb me voorgenomen om deze keer echt door te zetten, om de daad bij het woord te voegen om het zo te zeggen" Met deze opmerking kwam een klant om advies. Niet om haar doorzettingsvermogen aan te sterken, niet om 'handige tools' te ontvangen om het makkelijker te...

7 tips om NEE te zeggen en je goed te voelen!

Zeg maar NEE, dan krijg je……. meer energie! Vind jij het lastig om nee te zeggen? Cijfer jij jezelf altijd weg omdat je aardig gevonden wilt worden? Je bent zeker niet de enige. Er zijn heel veel mensen die geen nee kunnen zeggen omdat ze anderen niet willen kwetsen....

Hond bang voor Vuurwerk? Verknal het niet!

Iemand vind vuurwerk leuk… jouw hond niet! (of kat, paard, konijn)   Het is weer DIE tijd van het jaar dat je regelmatig knallen hoort van vuurwerk. Natuurlijk mag het niet, dat weet iedereen EN toch hoor je ze. Je hond kan binnenshuis een ware ‘vuurwerk-held’...

Engelspray tegen Corona? Pure ONZIN!

Therapeut 'claimt' dat een Engelspray beschermt tegen Corona   Deze week hoorde ik in een tv-uitzending dat een therapeut verschillende alternatieve middelen benoemen als bescherming tegen Corona, o.a. engelspray. Oftewel: als je dit gebruikt krijg je geen...

10 tips om je lekkerder in je vel te voelen!

10 tips om je lekkerder in je vel te voelen! Iedereen wil zich lekker voelen, je hoort het vaak om je heen. Hoe is het met je? Wordt vaak beantwoord met “ach, ik zit niet lekker in mijn vel maar dat gaat wel weer over”. Is dat ook zo? Gaat het wel weer over? En zo ja,...

Volg ons ook op Facebook

Onze klanten zeggen dit:

Dag Erica

Ik wil jou en alle Lichtwezens bedanken dat ze een fantastische bijdrage leveren in herstel bij mijn cliënten met hun klachten en problemen. Wat een enorme mooie krachtige energie ervaring ik elke keer weer. Het maakt me nederig en dankbaar dat ik hiermee mag werken.

Onlangs een jonge vrouw die al jaren worstelt om trauma met haar ouders te boven te komen, accepteren en onder ogen te zien. Angelica wat ik vond met de pols reactie. Echt geweldig en wat passend!

Dankjewel lieve Erica.

Met hartelijke groet,
Ria Hunneman

Acupuncturist Herbalist CAM Therapeut

Author Picture

Het gebruik van de Lichtwesen Meesteressences heeft mij geholpen om door lastige periodes te komen, te werken aan thema’s waar ik moeite mee had en vooral om helderheid te krijgen over bepaalde patronen en op te lossen problemen.
Sinds ik de essences heb ontdekt, heb ik een mooie stap vooruit gemaakt en is mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling terecht gekomen.
Een voorbeeld hiervan is dat de essence ‘Helion,’ me heeft geholpen om naar buiten te treden, mezelf te durven laten zien, van presentatie- en pleinvrees af te komen en letterlijk te durven stralen i.p.v. mezelf te verstoppen en klein te maken.
In totaal heb ik inmiddels 4 essences gebruikt en kan ik ook vertellen dat de inzichten en veranderingen die ze teweeg brengen erg liefdevol en harmonieus verlopen.
Een mooie ondersteuning om je levenspad mee te bewandelen!
Pearl

Heerlijk als er weer z'n mooi pakje binnen komt goed verzorgd. Maar vooral de liefdevolle informatie die aanwezig is in deze prachtige producten.
Tip voor iedereen die dit leest denk eens aan het kleine beschermengeltje voor baby's en kinderen vooral in deze tijd van onrust en drukte. LIEFDEVOL.
Carla


Tevreden over ons? Laat het weten!

Verification Captcha