Lichtwesen
Selecteer een pagina

Life Hacks voor dieren met Engelen-energie.
Blog bij video week 12/2023 –

Life Hacks voor Dieren
verzorg je beste vriend met vacht, veren of hoeven.
Bespaar tijd, maak het leuker – geniet van plezier met je dier!

In dit blog hebben we het gehad over de verzorging van dieren. Dit artikel geeft een overzicht van de producten van LichtWesen die je hierbij kunnen ondersteunen.
Waarom? Omdat als de verzorging voor je dier minder tijd zou kosten, dat het leven gewoon weer wat leuker maakt.

Als ik het heb over huisdieren, heb ik het over alle dieren die om je heen leven, waar je de zorg voor hebt. Dus ook de dieren in je tuin en omgeving.

Tip: kijk de video voor meer tips over o.a. het spelen met – en verzorgen van – de dieren om je heen.

Kleine huisdieren.

Hamsters, konijnen, cavia’s, vogels etc. Meestal leven ze in een hok of kooi.

 • De dagelijkse of wekelijkse reiniging van de kooi of het hok, kun je prima met een oplossing van water en azijn doen. Maar als je extra wilt reinigen, ook energetisch, dan kun je heel goed Meer dan schoon gebruiken. Dat is een reinigingsconcentraat o.b.v. alcohol.
 • Welzijn voor kleine huisdieren, ook bij vogels, kan helpen ter ondersteuning bij stress of wanneer een diertje uit zijn hum is. Het biedt een mantel van ontspanning. De komst van een nieuw dier, of het overlijden van een metgezel kan stress geven.
 • Trauma oplossen of regeneratie wanneer er ook iets diepers onderligt. Een mishandeld dier dat je uit het asiel hebt bijvoorbeeld. Niet direct op je kleine huisdier sprayen, maar spray het op je hand of op de wanden van het hokje.
 • Ongedierte: parasieten en bloedluizen. Finecto+ Oral
 • De mengsels van LichtWesen essences kun je ook gebruiken. Zowel specifiek voor dieren of de ‘gewone’. Je kunt 2 pompjes in de waterflesjes doen.

Grotere in-en-om-het-huisdieren

Denk aan paarden, geiten, ezels, schapen. Al worden het misschien niet altijd huisdieren genoemd, je verzorgd ze met dezelfde liefde.

 

Honden

 • Hond en baas. Als je hond niet lekker functioneert, of als de hond stress heeft.
 • Balans voor honden. Je hond komt heerlijk in de ontspanning op een manier zodat hij uit oude patronen kan komen en in nieuwe.
 • I’m the boss. Vanuit nieuwsgierigheid, objectief blijven kijken naar wat er bij jou is en wat bij je hond, in het gedrag van je hond de spiegel van jou zien.
 • Bange hond: geschikt voor alle dieren, voornamelijk gericht op vuurwerk, harde geluiden, vrachtwagens die langsrijden, stofzuiger etc.
 • Trauma oplossen voor dieren: is voor intensievere trauma’s; angsten op een diepere laag zoals mishandeling, asiels etc.

Andere tips en Life Hacks voor dieren van betrokken helpers

 • Anita Sajet. Gespecialiseerd in fotograferen van huisdieren (die niet gefotografeerd willen worden of bang zijn)
 • Mirjam Kooy. homeopathische EHBO kit voor honden (na cursus hoe er mee om te gaan). Zij heeft ook iets dat specifiek tegen vlooien en teken werkt. Take off and leave me alone. Dat is een hydrolaat, geen etherische olie. Werking is hetzelfde als etherische olie, maar zachter qua geur. Etherische olie is vaak te heftig voor dieren. Eens per dag sprayen. Ze heeft ook een olie als er toch een teken beet is om de beet/wond mee te verzorgen en te ontsmetten. Naast het Anti-Teken middel heeft ze nog meer Pure en Natuurlijke Effectieve middelen – alles gaat via email, je kunt daar de link van haar naam voor gebruiken.
 • Dominique, van Puur Dierenliefde is gespecialiseerd in verlatingsangst. Zij geeft een cursus om hier goed mee om te gaan en je hond te leren alleen te zijn.
 • Wallis diervoeding. Natuurlijke diervoeding. En als je wilt, een afgestemde analyse door Claudia, voor als je meer voor je dier wilt doen door middel van voeding.

Kijk deze video (30 minuten) voor veel meer tips over verzorgen, omgaan, spelen en begeleiden van je kleine of grote huisdieren.

Week 12 2023 - LIFE HACKS met Engelen energie voor DIEREN