Lichtwesen
Selecteer een pagina

Energie van deze tijd – Maand Energie

Energie van de maand September

MAAND 9 – Rust en Stabiliteit

 

Uitdaging; diepe innerlijke rust hervinden en behouden 24/7

 

September is dit jaar een hectische maand waarin de energie continu verandert. Ze neemt je mee  in een soort achtbaan waarin je het gevoel ervaart dat je alleen aan het hollen bent om alles bij te houden – het lijkt of je geen tijd te verliezen hebt en stilstaan geen optie is.

Deze drukte en het tumult ontstaat doordat de energie van 2021 op volle sterkte aanwezig is en daarnaast de energie van 2022 zich aandient.

Nu al? Inderdaad, nu al. 

 

Deze energie is anders dan de energie van de energie van 2021 en dat kan tot chaos en onrust leiden.

Om deze periode goed in balans te blijven is het raadzaam om de tekst van de jaarenergie van zowel 2020 als 2021 door te lezen. Zitten daar nog dingen tussen die je niet helemaal als vanzelf ervaart? Dan is het zeker een goed plan om de komende 2 maanden met deze ondersteuning te werken. Kom je bij de jaarmix van 2020 nog iets tegen? Los dat dan eerst op met de ondersteunende energieën voor je aan de jaarmix van 2021 begint.

Tot nu toe is 2021 een heftig jaar gebleken op sommige vlakken, het is ook tot nu toe een jaar van groei, verbinding en Zorgen voor jeZelf. Dat stukje Zorgen voor jeZelf komt volgend jaar meer in beeld. Reden te meer om nu al voorbereidingen te treffen om een soepele overgang te kunnen maken.
Wanneer je de blokkades van voorgaande jaren en dit jaar doorbreekt merk je dat Rust en Stabiliteit zich bijna als vanzelf aandienen, in alle vormen en situaties.

Creëer Rust en Overzicht

Voel je dat het je nu teveel wordt dan is het zeker raadzaam om de jaar meditatie te doen. Deze creëert rust in je hoofd waardoor je overzicht krijgt over wat nu is.

 

September is ook in de kalender de laatste maand van het derde kwartaal, einde van de zomer en voorbereiding op de herfst.
Wanneer we de seizoenen volgen is het mogelijk om daar aanwijzingen in te vinden; in de lente leeft alles weer op, de zomer is een moment om te genieten van warmte, zon, vrij-heid en die elementen te integreren om in de herfst meer naar binnen te keren.


Waar de zomer meer buiten accentueert, in leven en aandacht – maakt september de conversie van buiten naar binnen. Ook qua bewustZijn.
Het is niet voor niets gebleken dat September de maand is waarin veel mensen een nieuwe cursus of training gaan volgen. Je zou het ‘verdieping’ kunnen noemen, verdieping in jeZelf.


Wat kun je doen?De ondersteuning voor deze periode bestaat uit de Jaarmix 2020, Jaarmix 2021 en de essence “Ik ben in mijn rijk”.

De Jaar-meditatie helpt je om oude ballast op te ruimen. Je vind ‘m hier

 

Oefening:

Doe dagelijks de 7-stappen om Rust en Stabiliteit te vinden om het in je dagelijkse ritme op te nemen. Denk aan het gezegde ‘kalmte kan je redden’ – die komt niet zomaar uit de lucht vallen. Je vind de 7-stappen hier

 

Cursus of Training? Deze DOE dag brengt RUST!

Om een goede start te maken met voor jeZelf Zorgen is het handig als je weet waar je mag beginnen om het moeiteloos te gaan doen. Maar wat helpt je daar het beste bij…?

In de training die Praktisch werken met LichtWesen (module 1) ontdek je hoe je altijd de juiste ondersteuning kiest, voor jezelf en eventueel voor een ander.
BONUS deze keer is een AURAMED consult voor alle deelnemers! (waarde €99,-)
Daarmee kun je letterlijk ZIEN hoe het met de energie werkt, hoe het stroomt, wat aandacht van je vraagt en welke ondersteuning waar op werkt in jouw PERSOONLIJKE situatie.
We hebben nog ruimte voor een handje vol nieuwe aanmeldingen, dus voel je dat dit voor jou is…
Hak dan NU de knoop door want VOL = VOL

Liefs van Erica namens Team LichtWesen NL

 

Ondersteunende Energieën:

Jaarmix 2020   (Balans en RUST in stormachtige tijden)

Jaarmix 2021  (Kalmte en Aandacht voor jeZelf)

Ik ben in mijn Rijk  (Aandacht naar binnen richten en veiligheid door grenzen hanteren vanuit Zelfliefde)

Mix van alle bovenstaande energieën om de energie van deze maand soepel te integreren en moeiteloos door alle trillingsverhogingen heen te laveren. Mix Energie van deze Maand

 

EN,… volg je onze wekelijkse LIVE al op Facebook?
(Vanaf eind september weer) elke donderdag om 12:30 uur gaan we dieper in op een aspect van het maandthema en hoe je dit in je dagelijks leven kan gebruiken om meer plezier te hebben (en een rustiger hoofd).
Je kunt alle sessie terug kijken, en als je GEEN ACCOUNT hebt voor Facebook kun je na afloop de opname bekijken – geheel vrijblijvend!
Hier vind je alle sessies die we al gehad hebben.

13 Reacties

 1. Birgita Kool

  Alhoewel ik nog niet alles kan benoemen, merk ik al een paar dagen merkbaar resultaat in de energie.

  Antwoord
  • Birgita Kool

   En dankjewel voor de fijne feedback op mijn vragen,
   Lieve groet,
   Birgita Kool

   Antwoord
   • Erica

    Lieve Birgita,
    wat fijn dat er al een beetje verschil komt. Ik hoop dat het de rust en stabiliteit snel laat voelen waar je nu behoefte aan hebt. Liefs en een knuffel, Erica

    Antwoord
 2. Zdenka

  Hoi Erica,
  Dank voor de mooie visie, heerlijk om te ervaren dat het wederom zo resoneert.
  Zal mijn “plantjes” koesteren en kijk welke vorm het gaat krijgen?

  Lieve groet,
  Zdenka

  Antwoord
 3. Paulien

  Bedankt Erica,

  Je reactie is super Lief! In plaats van vluchten moet ik er door heen. Mijn thema :-).

  Liefs Paulien

  Antwoord
 4. Paulien

  Hoi Erica,

  Ik herken ook veel van deze boodschap. vooral op mijn werk is het momenteel erg lastig. Helaas voel ik mij wel slachtoffer van de botte opmerkingen terwijl zij mij zou moeten ondersteunen. Maar misschien is mijn slachtoffergevoel niet reëel. Toch is het lastig in kracht te gaan staan en blijven… Via een test kwam naar boven dat ik het turqoise hart van de elohim kan dragen ter ondersteuning, wat ik nu doe. Hopelijk verbetert het snel!

  Antwoord
  • Erica

   Lieve Paulien,
   Ik hoor wat je zegt; het zou ook zo kunnen zijn dat er ergens een angeltje zit in jouw wat met botheid te maken heeft. (soms is het iets waar we absoluut niets van moeten hebben omdat we dat van onszelf nooit zouden kunnen verkroppen als we zo zouden reageren. Dan is het goed om te kijken wat het voor gevoel oproept als we juist wel zo zouden reageren. Vaak zit daar de clou van het angeltje in omdat we die pijn niet zelf willen ervaren 😉 ) Maar het ontwijken is niet hetzelfde als doorleven. Om de les geheel tot ons te nemen en meester te worden moeten we er doorheen, en niet omheen.
   Neem nooit dingen persoonlijk, niemand kan iets persoonlijk voor jou maken tenzij jij het toelaat. De ander kan alleen reageren vanuit zijn waarheid, herinnering en verwachtingen – en dan zegt het nog steeds niets over JOU!
   Liefs en een dikke knuffel van Erica

   Antwoord
 5. Louise van Hoeven

  Ik zou ook graag de verstuiver met de mix van deze tijd van je ontvangen.

  Antwoord
 6. Louise van Hoeven

  Alles is heel herkenbaar. Ik had er nog niet aan gedacht dat hetgeen op de hele aarde gebeurd ook op mij invloed heeft. Ik was mijn eigen gevoeligheid vergeten.
  Denk dat ik teveel op mijn schouders heb genomen van anderen. En dat ook probeer op te lossen.
  En tegelijk weet ik dat dat niet gaat.
  Ik ga vanaf nu meer mediteren en rust en tijd voor mezelf nemen.
  Dank voor deze info hierboven in de nieuwsbrief.
  Hartegroet, Louise

  Antwoord
  • Erica

   Lieve Louise,
   wat fijn dat het inzicht er is. Het is daarmee nog niet opgelost, maar je hebt weer een richting voor de “juiste” koers. Ik voel me dankbaar als dit soort situaties ontstaan, lief dat je het deelt. Hou me op de hoogte wanneer je weer “vastloopt” alsjeblieft. Dikke knuffel van Erica

   Antwoord
  • Hanny

   Ik lees mijn eigen transformatie van deze maand.

   Antwoord
   • Jolanda van Huis

    Ik zat op de goede weg,14 dagen terug ging het de goede kant op, maar door omstandigheden raakte ik weer verder van mezelf, kon niet goed voelen. Er zat een blokkade.Heb vanmorgen weer gemediteerd,zoals iedere morgen en was weer een beetje dichter bij mezelf. Je valt zosnel terug en dat kost energie.
    Gaan we het vandaag over de zon, het vuur, de liefde voor jezelf en vast houden.

    Antwoord
    • Erica Hooft

     Lieve Jolanda,
     vandaag in de live op facebook ga ik het niet specifiek hebben over zon, vuur en andere elementen. ZEKER wel over liefde voor jezelf.
     Wees nieuwsgierig, sta open, er komt misschien informatie die je niet verwacht en meer waarde heeft dan de dingen die je wel verwachtte..
     Tot straks bij de live (donderdag om 12:30 uur op facebook).
     Liefs van Erica

     Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *