Lichtwesen
Selecteer een pagina

Vragen

In deze rubriek vind je veel gestelde vragen.
Zit je vraag er niet bij? neem dan contact op via email

Zo meet je de maat van je pols (1)

Stap voor stap meten


Zo meet je de juiste maat:

 


Stap 1:

Leg de volgende benodigdheden klaar:
– lint
– draad
– centimeter
– schaar

 


Stap 2:

Neem het lint en leg het op de plaats waar je de armband zou willen dragen. Knip het lint af waar het over elkaar valt.
Let op! Links of rechts kan verschillend zijn, kies van te voren aan welke kant je de armband wil dragen.

 

 
Stap 3:

Knip nu van het draad/wol dezelfde lente als van het afgeknipte lint. (je gebruikt het draad om te meten langs de centimeter omdat je met lint vaak een scheef uiteinde krijgt. Je kunt het draad nogmaals om de pols doen om te controleren of het klopt.

 


Stap 4:

Leg het draad nu langs de centimeter en doe dit heel precies. De armbanden verspringen per centimeter.

 


Stap 5:

De sluiting van de armband moet over elkaar vallen om te kunnen sluiten. De armband is straks dus langer dan de draad.

 


Stap 6:

Het gaatje van de sluiting komt aan het einde van de draad. Op het plaatje boven is de lengte dus 18,5 cm.

 


Stap 7:

Nu je de maat weet kun je de juiste armband bestellen. Bewaar je draad om te controleren of je de juiste maat armband ontvangen hebt zodat je zeker weet dat de armband mooi aansluit.

Alles over de Kristal Lamp (2)

Mijn kristal is stuk,… doet hij het nog wel?

Soms gebeurt er iets waardoor in een oogwenk de kristal op de grond belandt, de ketting breekt waar de kristal aan zit en ergens tegenaan tikt, of gewoon door gebruik de kristal beschadigd (gebruikssporen).

Wanneer de kristallen beschadigen is er qua werking niets aan de hand:

Over de kristal en de clip…

Wanneer je de kristal zo bij je draagt kan het voorkomen (ook al doe je nog zo voorzichtig en je best) dat deze beschadigd raakt. Zelfs als er stukken af zijn behoud de kristal zijn werking.
Ik zeg dit niet omdat de kristal ‘moet’ beschadigen, maar om je gerust te stellen dat er eigenlijk niets is wat de werking aantast.
De clip kan inderdaad voor wat schuurplekjes aan het boorgat zorgen, terwijl ze tegelijkertijd voor meer ‘houvast’ tegen verliezen of stoten kan zorgen.

Als je de kristal zo gebruikt in het fluwelen buideltje, stel dan een soort ritueel in dat de kristal ALTIJD eerst uit je zak genomen wordt als je je kleding uittrekt. Je zal niet de eerste zijn die ‘m in de wasmachine terugvindt of op de grond ziet vallen.

Nogmaals, wanneer de kristal beschadigd raakt verandert het niets aan de ‘binnenkant’, alleen de buitenkant ziet er anders uit.

(de kristallen waar ik dagelijks mee werk hebben ook ‘gebruikssporen’, ik noem ze dan niet beschadigd maar liever gepersonaliseerd – zo een heeft niemand er namelijk 😉  )

Wanneer er stukjes van af gebroken zijn, zorg er dan wel voor dat je jezelf niet verwond met de scherpe randen die kunnen ontstaan. Ik los dat zelf meestal op door er een stukje plakband over te plakken.

TIP:
Gooi de kleine afgebroken stukjes niet in de prullenbak, maar help er liever een plant mee. Doe ze in de aarde en dan vind de energie zijn weg zelf wel.

Gerelateerde onderwerpen:
– Moet ik de kristallen reinigen of opladen?

ZO gebruik je de Kristal-lamp.

Aan de hand van onderstaande video laat ik je zien hoe je de lamp met de kristallen in elkaar zet, hoe je ‘m tijdens het behandelen kunt gebruiken en hoe je ‘m vervolgens weer uit elkaar haalt.

Ik ga niet in op de behandeling zelf. Dat is teveel informatie voor op een filmpje.
Daarom geef ik elk voorjaar een praktijkdag Praktisch werken met Licht Wesen

Tijdens deze trainingsdag ga je met de lamp, de kristallen en nog veel meer praktisch aan de gang.
Zo neem je precies dat mee wat je de volgende dag direct in je praktijk en in je behandeling kan toepassen.

 

Sieraden en onderhoud (2)

Zirkonia (synthetisch) ipv Natuurlijke Edelstenen

Bij het vervaardigen van onze producten maken we gebruik van verschillende dragers voor de frequentie van onze ondersteunende energieëen.
Een drager voor energie kan bijvoorbeeld een essence van water en alcohol zijn, een goudwater met water-alcohol-frequentie van goud, of een edelmetaal of Zirkonia. (het fungeert als een USB-stick om de energie in op te slaan)

Verschil Zirkonia en Edelsteen.
Een Edelsteen is een levend wezen. Om energie in een Edelsteen op te slaan of de energie ervan te veranderen zodat in elk product genoeg zit (lees evenveel) moet de origine van de Edelsteen aangepast worden. De levende steen moet dus eerst ‘dood’ of leeg gemaakt worden. Dat is een onprettig proces.
Niet alleen voor het respect voor de natuur is dit een onwenselijk ding, ook degene die de energie in de drager ‘zet’ wordt geraakt door het ‘doven van het licht’ in het levende wezen (de Edelsteen).

Een Zirkonia is daarom de perfecte vervanger voor een Natuurlijke Edelsteen.
De kristallijne structuur bied een enorme grootte om energie in op te slaan. Er past vele malen meer energie in een Zirkonia dan in een Edelsteen. Daarnaast hoeft iets wat niet leeft dus ook niet eerst van het leven beroofd te worden.
Een veel vriendelijker en respectvoller proces, voor alles wat leeft.

Zirkonia’s zijn er in verschillende kwaliteitswaarden. Wij kiezen ervoor om de meest zuivere en hoogste waarden te gebruiken zodat de frequentie van de Zirkonia gelijk is aan een Natuurlijke Edelsteen en in volledige harmonie met ons LevensEnergieSysteem kan mee vibreren.

Wanneer de Zirkonia eenmaal geladen is met een bepaalde frequentie van de ondersteunende energie, blijft die energie constant. De werking blijft door de jaren heen even sterk, neemt dus NIET af en kan daardoor levenslang zijn werk blijven doen. Dankzij ons 7-stappen proces om de Zirkonia van de juiste Energie te voorzien kan deze energie niet veranderen, verminderen of er uit gaan.

Onze Zirkonia’s worden gevat in een zuiver Zilver van 925 Sterling (ongelakt).

Reiniging en onderhoud Zirkonia’s

De Elohim en Scheppingsstraal Zirkonia’s zijn een lust voor het oog door hun sprankelende uitstraling. Om de schittering en de glans van het zilver te behouden is het nodig zo nu en dan het zilver te onderhouden.

UITSLUITEND een ZILVERPOETSDOEK gebruiken!

Andere zilver-reinigingsmiddelen bevatten stoffen die ongelakt zilver (zoals gebruikt voor de sieraden van LichtWesen) kunnen aantasten.

Wanneer de zirkonia’s op de huid gedragen worden kan er aan de achterkant een waas op de zirkonia ontstaan door huidschilfers en huidvet. Een lauw/warm sopje met afwasmiddel kan dan uitkomst bieden. Gebruik geen schurende middelen of scherpe voorwerpen om de zirkonia of het zilver te reinigen. Het sopje vervangt het poetsen van het zilver NIET.

Onderhoud en reiniging zirkonia's
Benodigdheden:

 • Wattenstokje
 • Zilverpoetsdoek
 • wat rust en geduld

(evt. een kopje thee)

Zilver voor reiniging

1. Het makkelijkst te poetsen is de brede rand rondom.
Voor je daaraan begint is het slim om eerst de clip aan de achterkant uit te buigen zodat er ruimte komt om ook de binnenkant te poetsen.

Hoe zwarter de doek wordt, hoe beter!
Bij de Engel Hangers voor de Zirkonia’s word een grijs kleurig doekje voor de reiniging meegeleverd in het doosje.

Reiniging oog met wattip stokje close

 2. Doe het wattenstokje in de doek en gebruik het stokje om met de doek langs het oog te poetsen aan alle kanten. Zo blijven er geen zwarte randjes achter rondom het oog.

wattentip en zilverp doek binnenkant

3. Doe de tip van het wattenstokje in een stukje van de doek en wrijf zo langs de binnenkant van de zetting tot het zwart verdwenen is van het zilver. Zo zijn de merkjes van het zilver ook weer zichtbaar.

!!!  Door de binnenkant te poetsen krijgt de zirkonia meer kleur omdat het zilver meer licht van achteraf kan reflecteren.

reiniging binnenkant zetting

4. Gebruik het puntje van het wattenstokje met de doek om de clip aan de binnenkant te poetsen, deze geeft ook een mooie glans door de zirkonia wanneer het schoon is.

Wanneer de binnenkant van de clip en de zetting schoon is, kan de clip terug gebogen worden.

Zilver na reiniging

5. Het kan even wat tijd nemen wanneer het zilver flink verkleurd is, maar het loont zich zeker de moeite!

TIP:  Gebruik de tijd van het poetsen om je helemaal door en door met de kleur van de zirkonia te verbinden. Zo maak je van een klusje een meditatie.

En vergeet niet zo nu en dan een slokje thee te nemen…

Essences en Olie (5)

Wat is het verschil tussen olie en essence?

Het verschil tussen een olie en een essence is de vorm van de drager voor de energie.
Wat wil dat zeggen; Olie heeft een andere trilling en structuur dan een essence die uit water en alcohol bestaat.
De frequentie van olie is lager, van essence is de frequentie dus hoger.
Je zou kunnen stellen dat de frequentie van een essence op de hogere chakra’s werkt en de olie op de lagere.
Dat is puur voor de ingang van het energiesysteem. Na enige tijd verspreiden beide de energie door het hele lichaams-energie-systeem.
Alle chakra’s worden aangeraakt en gebalanceerd, met al onze producten.
Het gebruik van een olie of een essence is ook verschillend. Zo kun je bijvoorbeeld een essence (geurloos) in en uitwendig gebruiken, de olie is puur voor uitwendig gebruik.
Wanneer je wilt masseren met de substantie is een olie vaak prettiger, heb je een massageolie die goed mengt met water – dan is een essence prima te mengen door de olie.
Geur:
Een essence is geurloos, een olie is voorzien van geur door toegevoegde etherische olie welke het thema van de olie ondersteunt.
De meeste essences zijn ook in een geur variant verkrijgbaar, sommige series zijn in een olie andere zijn in een engelparfum (geur-spray).

Zijn LichtWesen essences hetzelfde als Bach Bloesems?

Hoe werkt dat nou met die flesjes waar energie in zit?

Ik krijg heel vaak deze vraag over hoe LichtWesen nu eigenlijk werkt. Het is toch zoiets als BachBloesems?

Nou,….. nee.

Ik zal in delen uitleggen wat het WEL en vooral NIET is.

Wat is LichtWesen?

LichtWesen is op zijn Hollands niets anders als Licht Wezen – oftewel wezen van licht. Als je naar de oorsprong van alles kijkt (zelfs de wetenschap is het daarover eens) is dat / ben jij licht (door sommigen ook als energie aangeduid).
Dus het is gemaakt voor ons! Om de uitdaging die wij leven noemen aangenamer en eenvoudiger te maken.
Licht Wesen zegt ook iets over de energie, het licht waarmee gewerkt wordt.
Het is hele zachte en tevens intens werkende energie van Lichte Wezens als Engelen en Opgestegen Meesters.

Dit in tegenstelling tot Bach bloesems die met Aardse/Materiële grondstoffen werken. De trilling of frequentie is daarom anders en dat maakt gelijk een groot verschil.
Omdat de trilling zo hoog (en zuiver) is, kun je gemakkelijk tot in het bereik van de ziel komen.
Het werkt dus op meerdere niveaus; op het aardse (fysieke), het mentale (gedachten), het emotionele (gevoel) en op de ziel (o.a. het hogere zelf).

Juist door het laatste stukje (de ziel) aan te kunnen raken van het Lichte Wezen dat je bent, kun je grote transformaties ervaren en zo meer en meer wat niet bij je hoort ‘van je af werpen’.

Hoe werkt LichtWesen?

Er zijn talloze Engelen en Opgestegen Meesters die ons willen helpen en bijstaan in onze uitdaging die wij leven noemen.
Elk van hun heeft een eigen wijze les, een expert-functie op een bepaald levensthema. De meeste mensen weten wel dat Aartsengel Michael voor bescherming is en Raphael voor genezing. Zo heeft ieder zijn eigen specialisatie. Toen Petra Schneider en Gerhard Pieroth met LichtWesen begonnen in 1995 hadden ze geen idee wat hun letterlijk boven hun hoofd hing. Ze ontvingen van een Opgestegen Meester een techniek om de energie  aan een water/alcohol verbinding te koppelen, en op een speciale manier te verzegelen zodat de frequentie niet meer te veranderen was.
De tincturen of essences (en alle andere LichtWesen producten) zijn dus energetisch verzegeld en kunnen geen energie opnemen of kwijtraken.   

Als alle energie ongewijzigd blijft…. hoe kan het dan werken?

Met een olie of verstuiver is dat eenvoudig voor te stellen; je brengt het in je aura (energieveld om je heen) en dat zorgt voor de verdeling in jouw lichaams-energiesysteem.

Je kunt het hiermee vergelijken: Wanneer je weerstand te laag is en je verkouden wordt, vul je dat aan met Vitamine C tot je weerstand op peil is. Vervolgens stop je met de inname van vitamine C, je lijf kan het weer zelf.

Met een product van LichtWesen werkt het eigenlijk gelijk; je kunt niet zo goed ontspannen en hebt daardoor moeite met slapen. Dan neem je bijvoorbeeld de energie van Lao Tse, je vult je energieveld en frequentie weer aan met deze trilling tot een normaal niveau, en wanneer je lijf het weer zelf kan (wanneer je vermogen tot ontspanning weer op peil is) stop je met het toevoegen. Je merkt dat vaak dat het genoeg is doordat je het onbewust vergeet te gebruiken 😉

Wat doen die Engelen en Meesters dan precies?

Nu weet je dat door de trilling of frequentie van het licht waar mee gewerkt wordt, hoe LichtWesen verschilt van bijvoorbeeld Bach Bloesems.

Ook legde ik uit hoe het werkte met het toevoegen van de energie om de normale frequentie aan te vullen. Net als met vitamine c bij verlaagde weerstand.

Nu leg ik je uit wat die Engelen en Meesters ‘doen’.

Het begint allemaal al met dat er in de flesje en kristallen geen ‘gemalen’ Engelen of Meesters zitten, haha.

Het gaat om iets veel intensers, nl: de intentie van de expert. In dit geval zou je dus kunnen zeggen dat het gaat om de intentie van de les van bescherming wanneer het over Aartsengel Michael gaat.
Er zit dus geen stukje Michael in, er zit een energie/frequentie in die direct afstemt op de zuiverste en puurste vorm van de les die Aarstengel Michael voor jou heeft ten aanzien van het thema bescherming.
Eigenlijk zou je het kunnen zien als jouw ‘hotline’ naar je Coach Michael die je helpt af te stemmen op de juiste trilling zodat je jouw bescherming optimaliseert.

 

in het kort…

Anders gezegd, stel je voor dat je een oude radio hebt, zo een met een draaiknop om de zenders te vinden. Voor wie niet weet waar ik het over heb, het is een grote kast met een scherm waar allemaal nummers en streepjes op staan waar een bepaalde frequentie zich bevindt. Als je bijvoorbeeld naar Sky-Radio wilt luisteren, draai je de knop tot de streep (zender aanwijzer) aangeeft dat hij op 101 FM staat en je de muziek van Sky Radio kan laten horen. Wanneer het zenderstreepje iets verschuift hoor je ruis door je muziek, en wanneer je nog verder van de zender weg draait hoor je alleen ruis en geen muziek.
DAT is hoe de energie van LichtWesen werkt. Door de producten heb je een zuivere afstemming op de Engel of Meester die bij het thema hoort wat jou helpt.

Door de juiste afstemming en trilling/frequentie maak je de energie die geblokkeerd of bevroren is weer los. Doordat er beweging komt in de energie die niet vrij kon stromen hersteld het vermogen om zelf te reguleren en af te stemmen. Alles draait ook hier om balans (fine-tunen).

 

heb je nog een vraag? Laat het me weten! stuur me een bericht

Of kijk tussen de andere Veel gestelde Vragen of je daar je antwoord vindt.

Hoe worden de essences bereid?

De kristallen en essences worden door een 7-stappen proces met energie geladen.
Door de kristallijne structuur kan er veel energie worden opgeslagen in een relatief klein kristal, en door het element goud toe te voegen aan de basis essences (water en bio-ethanol) ontstaat ook een groter opslagbereik waardoor zeer hoge trillingen ook in essences te ‘vangen’ zijn.
De stappen houden onder meer in dat er gereinigd, geënergetiseerd en beveiligd word.
Juist doordat alles in 2 fases gereinigd word en in meerdere lagen beveiligd tegen invloeden van buitenaf, kunnen we de kwaliteit garanderen waar we voor staan.
De LichtWesen producten zijn zelfs beveiligd tegen de continue 2 watt van een mobiele telefoon, dus dat kan gewoon bij elkaar in een handtas 😉
(onder de video vind je een zeer uitgebreide beschrijving over de verschillende energiedragers die we gebruiken)
 

bekijk nu een video over de bereiding van de essences.

 

Bereiding van LichtWesen essences

 

Uitgebreide beschrijving:

In de Brochure van LichtWesen staat al meer informatie, maar om het compleet te maken volgt hier een uitgebreide versie.
Het is soms ‘lastig’ om dingen die je als ‘gewoon’ ervaart weer helemaal naar het begin terug te leiden en van dat punt de uitleg te starten.  Onderstaande informatie deel ik altijd op de UP-DATE dagen wanneer de producten met bestaande en nieuwe energieën uitgelegd worden. Het is overigens een jaarlijks terugkerende gratis dag die u op onze agenda vinden kan.

 

De energie in de producten wordt door middel van channeling aan de producten gekoppeld. Wat er gechanneld word is de energie van de betreffende Engel, Opgestegen Meester of kleurstraal.
Wij kiezen de engelen niet zelf, de engelen geven ons aan wat er, en wanneer er, een nieuwe energie aan de mensen aangeboden mag worden.
Door de zuivere afstemming met de energie van de engel zelf, zit er niets van ons als personen in. Het gaat dus niet om onze visie van Aartsengel Michael (bijvoorbeeld), maar om de zuivere intentie en les van Aartsengel Michael zelf.
De producten werken als een soort telefoonlijn naar de betreffende Engel of Opgestegen Meester zodat er geen ruis kan ontstaan.

 

Iedere Engel of Opgestegen Meester staat voor een thema of levensles. Zo is elke energie verschillend en kunnen zij ons op de juiste wijze, die op dat moment het meest passend is voor ons in onze situatie, ondersteunen.
Soms lijken verschillende levenslessen elkaar te overlappen, en toch is er altijd net een klein onderscheid waardoor de één een betere ingang en aansluiting is dan de ander.

 

Er zijn verschillende producten met verschillende toepassingen.

 

 • Olie
  De olie kan uitsluitend uitwendig gebruikt worden en heeft door de meer verdichte energie een lagere trilling van dezelfde kracht en informatie van de Engel of Opgestegen Meester. Dit resoneert meer met de lagere gebieden in de aura, wat voor mensen die snel in hun hoofd vluchten een meer passende ondersteuning kan zijn. De (spijs)olie is verrijkt met etherische olie om de energie van de Engel of Meester zodat het bewustzijn extra ontvankelijk wordt voor de verandering in trilling.
 • Essence
  Een tinctuur (hierna benoemd als essence) of essence is een water en bio-alcohol oplossing en dus een andere draagstof met een andere trilling. De energie is gelijk aan kracht en informatie maar resoneert meer met de hogere gebieden in de aura. Door de zuiverheid kan een tinctuur of essence zowel in-als uitwendig gebruikt worden. Het één werkt niet sneller of sterker als het ander, de energie verbind en vermengt zich in ons energieveld en dat bestrijkt alle lichamen van onze aura (inclusief ons fysieke lichaam).

   

 • Geurspray
  De geurspray is een tinctuur met etherische olie toegevoegd. De vluchtige olie werkt ook op de hogere energie gebieden in de aura net als de essence van water en bio-alcohol. Door toevoeging van de ‘geur’ ontstaat er een meer toetsbaar bewustzijn. Je reageert op geur door iets aangenaam te vinden of juist heel onaangenaam. Beide reacties geven vaak aan dat er een onbalans is van deze energie. De uitgekozen etherische olie is met zorg gekozen om in het verlengde van het thema van de Engel of Meester te werken, zo onderstreept de geur nogmaals de informatie van de energie via de receptoren in de neus en de hersenen. (een geurspray is uitsluitend voor uitwendig gebruik)

   

 • Goudwater
  Goudwater is een essence met de energie van het element goud toegevoegd, (in tegenstelling tot coloidaal goud zitten er dus geen deeltjes van het element goud in!) Door de essence te verrijken met deze energie van het element goud wordt de energie opslag enorm vergroot. Zo is het mogelijk om zeer hoge trilling van bijvoorbeeld de Elohim in een tinctuur op te slaan. In een water-bio alcohol essence houd deze hoge trilling geen stand, omdat het verschil van de draagstof ten opzichte van de kracht en intensiteit van de Elohim te ver uit elkaar ligt. (de goudwater essence is veilig om zowel in- als uitwendig te gebruiken.)

   

 • Calcium Essence
  Een essence met calcium (calcium carbonicum) heeft als voordeel dat de snelheid van complexe energie mengsels sneller in ons energiesysteem geleid kunnen worden. Dit is noodzakelijk bij de brede werking van de Scheppingsstralen. Door toevoeging van Calcium Carbonicum kan de energie tevens snel doordringen tot in het diepst van de fysieke cellen. Voor in- en uitwendig gebruik geschikt.

   

 • Etherische Olie
  De etherische olie van de Elohim serie is uitsluitend zeer zuivere etherische olie. De kwaliteit van de olie is de hoogst mogelijke standaard, zodat de zeer hoge trilling van de Elohim in deze draagstof opgeslagen kan worden. Wij adviseren om de etherische olie uitsluitend uitwendig te gebruiken en voorzichtig te zijn met het onverdund op de huid aanbrengen!

   

 • Kristal
  Kristallen zijn een fantastisch opslag medium! Ze gaan niet leeg en raken niet op zoals een flesje doet. De energie resoneert via het kristal en door de hoge zuiverheid van het veredelde (loodvrije) kristalglas en de kristallijne structuur kunnen grote hoeveelheden energie en informatie opgeslagen worden. Door het speciale energetiserings-procédé behoeven deze kristallen niet energetisch gereinigd of opgeladen te worden. Zij kunnen geen andere energie aannemen NA dit procédé, het is dus veilig om iemand anders de kristal in de hand te geven of een ander ermee te behandelen. De enige reiniging die ze behoeven is het verwijderen van eventuele ‘vette’ vingerafdrukken, niet voor de werking – wel voor het uiterlijk, het oog wil ook wat. Kristallen kunnen als sieraad aan een ketting gedragen worden, in de (broek)zak of (voor de dames) in de BH. Zij zijn echter wel breekbaar, wees daarom voorzichtig en bewust met aan- en uitkleden wanneer er een kristal in een kledingstuk zit.

   

 • Lichaamskristal
  de kleine Lichaamskristallen hebben op dezelfde manier, als boven bij kristallen beschreven, een groot opslag vermogen. De lichaamskristallen zijn in verhouding tot de hart- of druppelvormige kristallen veel kleiner en hebben qua hoeveelheid energie een even sterke werking als de ‘grote’ kristallen wanneer ze op het lichaam bevestigd worden op bijvoorbeeld chakra’s, meridianen of acupunctuurpunten.

   

 • Zirkonia
  Zirkonia’s zijn gelijk in opslagcapaciteit als de hart- en druppelvormige kristallen. Door de speciale structuur is het op dit moment de energiedrager met hoogste opslag mogelijkheid (ons hoogst aantal gigabytes op een USB-stick zeg maar). Ook de zirkonia’s zijn bedoeld om als sieraad te dragen en door de zilveren omvatting wordt de energie met enorme snelheid het energiesysteem in geleid.

   

 • Zilveren sieraden
  er zijn ook zilveren hangers en oorbellen (allen nikkelvrij en de hoogste kwaliteit zilver 925), deze zijn ook dragers van energie. Zij zijn de katalysator voor de kristallen en zirkonia’s zodat ons energiesysteem snel en harmonieus de informatie en energie van de Engelen kan integreren. De goudkleurig exemplaren zijn van een laagje Goud (16K) over het zilver voorzien. In verband met eventuele allergieën zijn alle zilveren sieraden ongelakt.

   

 • Glasparels
  Glasparels zijn de dragers van de werkzame energieën in de Raumlicht verstuiver, het Nekkussen en de Knuffel, Bescherm en Wens Engelen. 

   

 • Energiekogel
  onze Energiekogels zijn van zuiver glas (Bergkristal kwaliteit) met een 24K Gouden kapje. De energiekogels hebben (net als de kristallen) hun bereik in het volledige trillingsgebied van de aura. Door het dragen van een energiekogel is er een constante verbinding met de energie en informatie van de Engel of Opgestegen Meester.

   

 • tot slot
  Hopelijk heeft u nu iets meer inzicht gekregen hoe de producten van Lichtwesen gemaakt worden.

  Mochten er nog dingen onduidelijk zijn of heeft u nog andere vragen, dan beantwoord ik ze graag voor u.
  Stel uw vraag hier

Hoe moet ik de spray gebruiken?

Veel mensen voelen de energie die in de flesjes van LichtWesen zit al door het glas heen, maar dat is voor een optimale werking niet voldoende. Wanneer je een flesje hebt met een verstuiver (spray) is het allereerst belangrijk om te kijken welke kleur dop/verstuiver het flesje heeft. 

– een witte verstuiver met transparante dop:

Dit is een essence, ook wel tinctuur genoemd, en kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden. Er is 1 uitzondering; nl. de Scheppingsstralen als tinctuur met calcium, deze mag alleen uitwendig worden gebruikt ivm het natuurlijke conserveermiddel Rozenwas.

– een gouden verstuiver met gouden dop:

Dit is een geurspray, ook wel Engelenparfum genoemd, en kan uitsluitend uitwendig gebruikt worden i.v.m. de etherische olie die voor de geur zorgt. Er is ook hier 1 uitzondering; nl. de Raumlicht (ruimtelicht – verstuiver om de ruimte snel te zuiveren). Raumlicht kan zowel in- als uitwendig worden gebruikt en bevat GEEN etherische olie 😉 )

INWENDIG gebruik:

spray de essence direct in de mondholte of voeg 1 pompje essence aan 500 ml water toe. 

Dosering: 2 maal daags 2 pompjes of 4 maal daags 500 ml water met steeds 1 pompje (heb je meteen die 2 liter te pakken!)

UITWENDIG gebruik:

spray de essence in de aura (je energieveld om je heen), je kunt dit doen net als een eau de toilette, of op een plek die intuitief juist voelt. Algemene plaatsen om de spray aan te brengen: Achter in de nek op de uitstekende wervel (C7), op de polsen (ruik er daarna even goed aan ZELFS als de essence geurloos is, dan registreren je hersenen meteen de energie en verdeelt het zich sneller), op het hartchakra of de Zonnevlecht.

Wanneer je een pijnlijke plek hebt is dat ook een goede plek om de essence op aan te brengen.

Er bestaat geen verkeerde plek! Het gaat erom dat de energie die door de essence gedragen wordt zich mengt met jouw energiesysteem, ongeacht waar die vermenging begint.

Dosering: 2 maal daags 2 pompjes

Hoe moet ik de olie gebruiken?

De Energie van de Opgestegen Meesters en de Indigo is ook in een olie te verkrijgen, soms heeft dat de voorkeur in plaats van een spray.

Ook de Elohim energiestralen zijn in een olie variant, anders in samenstelling en anders in gebruik, lees verder om er alles over te  weten te komen.

Olie van de serie Opgestegen Meesters is anders qua trilling dan de essence. De essence is op basis van water en biologische alcohol, terwijl de olie (saffloer-olie) verrijkt is met etherische olie. Dat zorgt voor een geur aan de olie en maakt het gelijk ongeschikt om in te nemen. Wanneer je snel in je hoofd zit en eigenlijk niet zo goed kan concentreren op wat je aan het doen bent, of je focus mist, kan het een goede keus zijn om een olie te gebruiken.

De flesjes zijn blauw gekleurd waardoor het (dag)licht geen invloed kan hebben op de kwaliteit van de olie. Je kunt ze dan ook onbeperkt gebruiken na opening. Om de olie ‘vers’ te houden is het aan te raden om zo nu en dan met een doekje de binnenkant van de dop en het druppel-vlak af te nemen en de olie die zich daar bevindt te verwijderen, want door oxidatie kan de olie wat ranzig gaan ruiken op die beide delen. Dit beïnvloed de kwaliteit van de olie in de fles NIET!!!

Waar breng ik het aan?

Je kunt de olie puur (of gemengd met een basis olie voor massage) op het lichaam aanbrengen op een plek die intuitief goed voelt, op een zere plek of onder de voeten. Standaard zones zijn hier ook weer achter in de nek (C7), polsen (ruik aan de olie na het aanbrengen om het zo snel mogelijk te verdelen in je energiesysteem), het hartchakra, de Zonnevlecht EN je stuitje.

Als je de olie niet op het lichaam wilt aanbrengen kun je er voor kiezen om een druppel op je handen te doen en door je aura (energieveld) te ‘wapperen’.

Dosering: 2 maal daags 1-2 druppels aanbrengen.

Elohim olie:

de Olie van de Elohim is pure etherische olie en kan daarom voor irritatie zorgen wanneer deze direct op de huid wordt aan gebracht.

Natuurlijk kun je het voorzichtig met 1 drupje proberen om te zien of jouw huid hier tegen kan. 

Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken om de olie van de Elohim toe te passen:

– druppel 1-3 druppels op een tissue en leg op je hoofdkussen

– doe een paar druppels (afhankelijk van de grootte van de ruimte) op een verdamper of aromalamp/steen

– meng een paar druppels in wat basis (massage) olie en smeer de huid ermee in (2 maal daags aanbrengen)

– voeg 5-10 druppels toe aan je shampoo, douchegel, badolie of bodylotion, goed schudden en heerlijk van genieten.

– meng 1 druppel olie met een ‘nootje’ hand creme

– voeg een aantal druppels toe aan je dag creme en roer goed om

– maak zelf een scrub, voeg er 10-15 druppels Elohim olie aan toe en geef het cadeau of geniet er zelf van.

Veel gestelde algemene vragen (7)

Waarom hebben we LichtWesen producten nodig?

Als Engelen om ons heen zijn, waarom moet ik dan een product gebruiken?
Ontwikkelen doe je door te leven, daar helpt een spraytje toch niets bij?

Op deze en andere vragen geeft Petra Schneider in onderstaande video
uitleg en antwoord.

Waarom hebben we LichtWesen producten nodig?

Toch nog een andere vraag?
stel ‘m hier

7 staps Energetisering-proces – Onderscheidend en blijvend werkzaam

Alle producten die LichtWesen aanbied worden voorzien van een speciaal Energetisering-proces.
Hierdoor kan er geen energie in of uit, en blijft de energie onveranderd in werking en kracht.
De opgeslagen energie in het product deelt zijn werking door resonantie.

Elk product wordt door een 7-stappen proces met energie geladen.

Spirituele USB
Om de energie op te kunnen slaan is er een draagstof nodig.
Draagstoffen kunnen o.a. water, kristal, olie, etherische olie, zirkonia en zilver zijn.
Door de kristallijne structuur kan er veel energie worden opgeslagen in een relatief klein kristal of kristalglazen parels.
Wanneer we het element goud toevoegen aan de basis essences (water en bio-ethanol) ontstaat ook een groter opslagbereik waardoor zeer hoge trillingen ook in essences opgeslagen kunnen worden.

Opladen en onderhoud
De stappen houden onder meer in dat er gereinigd, geënergetiseerd en beveiligd word.
Juist doordat alles in 2 fases gereinigd word en in meerdere lagen beveiligd tegen invloeden van buitenaf, kunnen we de kwaliteit garanderen waar we voor staan.
Zo hoef je zelf niets te doen om onze producten ‘op te laden’ of te ‘beschermen’ tegen straling.

De LichtWesen producten zijn zelfs beveiligd tegen de continue 2 watt van een mobiele telefoon.
Ze kunnen dus probleemloos bij elkaar in een handtas.

onderstaande link leid naar een video over de bereiding van de essences

Bereiding van LichtWesen essences

Wat is het verschil tussen de Elohim en de Scheppingsstralen?

In de onderstaande video’s van mijn lezingen leg ik uit wat het verschil is tussen de Elohim en de Scheppingsstralen.

 

Heel in het kort is het verschil dat de Elohim een hoge frequentie Engelengroep is, en de Scheppingsstralen een verzameling van alle frequenties op een bepaalde kleur.
Dus de Scheppingsstraal bevat Opgestegen Meesters, AartsEngelen, Aard-Engelen, Elohim als geheel van de hele kleurstraal.
Bekijk de video(s) voor alle details over het verschil.
Engelen, Vrienden voor het Leven

of deze video expliciet over Elohim en de Scheppingsstralen:

Ervaar meer KRACHT, Geluk en EVENWICHT

 

Zijn LichtWesen essences hetzelfde als Bach Bloesems?

Hoe werkt dat nou met die flesjes waar energie in zit?

Ik krijg heel vaak deze vraag over hoe LichtWesen nu eigenlijk werkt. Het is toch zoiets als BachBloesems?

Nou,….. nee.

Ik zal in delen uitleggen wat het WEL en vooral NIET is.

Wat is LichtWesen?

LichtWesen is op zijn Hollands niets anders als Licht Wezen – oftewel wezen van licht. Als je naar de oorsprong van alles kijkt (zelfs de wetenschap is het daarover eens) is dat / ben jij licht (door sommigen ook als energie aangeduid).
Dus het is gemaakt voor ons! Om de uitdaging die wij leven noemen aangenamer en eenvoudiger te maken.
Licht Wesen zegt ook iets over de energie, het licht waarmee gewerkt wordt.
Het is hele zachte en tevens intens werkende energie van Lichte Wezens als Engelen en Opgestegen Meesters.

Dit in tegenstelling tot Bach bloesems die met Aardse/Materiële grondstoffen werken. De trilling of frequentie is daarom anders en dat maakt gelijk een groot verschil.
Omdat de trilling zo hoog (en zuiver) is, kun je gemakkelijk tot in het bereik van de ziel komen.
Het werkt dus op meerdere niveaus; op het aardse (fysieke), het mentale (gedachten), het emotionele (gevoel) en op de ziel (o.a. het hogere zelf).

Juist door het laatste stukje (de ziel) aan te kunnen raken van het Lichte Wezen dat je bent, kun je grote transformaties ervaren en zo meer en meer wat niet bij je hoort ‘van je af werpen’.

Hoe werkt LichtWesen?

Er zijn talloze Engelen en Opgestegen Meesters die ons willen helpen en bijstaan in onze uitdaging die wij leven noemen.
Elk van hun heeft een eigen wijze les, een expert-functie op een bepaald levensthema. De meeste mensen weten wel dat Aartsengel Michael voor bescherming is en Raphael voor genezing. Zo heeft ieder zijn eigen specialisatie. Toen Petra Schneider en Gerhard Pieroth met LichtWesen begonnen in 1995 hadden ze geen idee wat hun letterlijk boven hun hoofd hing. Ze ontvingen van een Opgestegen Meester een techniek om de energie  aan een water/alcohol verbinding te koppelen, en op een speciale manier te verzegelen zodat de frequentie niet meer te veranderen was.
De tincturen of essences (en alle andere LichtWesen producten) zijn dus energetisch verzegeld en kunnen geen energie opnemen of kwijtraken.   

Als alle energie ongewijzigd blijft…. hoe kan het dan werken?

Met een olie of verstuiver is dat eenvoudig voor te stellen; je brengt het in je aura (energieveld om je heen) en dat zorgt voor de verdeling in jouw lichaams-energiesysteem.

Je kunt het hiermee vergelijken: Wanneer je weerstand te laag is en je verkouden wordt, vul je dat aan met Vitamine C tot je weerstand op peil is. Vervolgens stop je met de inname van vitamine C, je lijf kan het weer zelf.

Met een product van LichtWesen werkt het eigenlijk gelijk; je kunt niet zo goed ontspannen en hebt daardoor moeite met slapen. Dan neem je bijvoorbeeld de energie van Lao Tse, je vult je energieveld en frequentie weer aan met deze trilling tot een normaal niveau, en wanneer je lijf het weer zelf kan (wanneer je vermogen tot ontspanning weer op peil is) stop je met het toevoegen. Je merkt dat vaak dat het genoeg is doordat je het onbewust vergeet te gebruiken 😉

Wat doen die Engelen en Meesters dan precies?

Nu weet je dat door de trilling of frequentie van het licht waar mee gewerkt wordt, hoe LichtWesen verschilt van bijvoorbeeld Bach Bloesems.

Ook legde ik uit hoe het werkte met het toevoegen van de energie om de normale frequentie aan te vullen. Net als met vitamine c bij verlaagde weerstand.

Nu leg ik je uit wat die Engelen en Meesters ‘doen’.

Het begint allemaal al met dat er in de flesje en kristallen geen ‘gemalen’ Engelen of Meesters zitten, haha.

Het gaat om iets veel intensers, nl: de intentie van de expert. In dit geval zou je dus kunnen zeggen dat het gaat om de intentie van de les van bescherming wanneer het over Aartsengel Michael gaat.
Er zit dus geen stukje Michael in, er zit een energie/frequentie in die direct afstemt op de zuiverste en puurste vorm van de les die Aarstengel Michael voor jou heeft ten aanzien van het thema bescherming.
Eigenlijk zou je het kunnen zien als jouw ‘hotline’ naar je Coach Michael die je helpt af te stemmen op de juiste trilling zodat je jouw bescherming optimaliseert.

 

in het kort…

Anders gezegd, stel je voor dat je een oude radio hebt, zo een met een draaiknop om de zenders te vinden. Voor wie niet weet waar ik het over heb, het is een grote kast met een scherm waar allemaal nummers en streepjes op staan waar een bepaalde frequentie zich bevindt. Als je bijvoorbeeld naar Sky-Radio wilt luisteren, draai je de knop tot de streep (zender aanwijzer) aangeeft dat hij op 101 FM staat en je de muziek van Sky Radio kan laten horen. Wanneer het zenderstreepje iets verschuift hoor je ruis door je muziek, en wanneer je nog verder van de zender weg draait hoor je alleen ruis en geen muziek.
DAT is hoe de energie van LichtWesen werkt. Door de producten heb je een zuivere afstemming op de Engel of Meester die bij het thema hoort wat jou helpt.

Door de juiste afstemming en trilling/frequentie maak je de energie die geblokkeerd of bevroren is weer los. Doordat er beweging komt in de energie die niet vrij kon stromen hersteld het vermogen om zelf te reguleren en af te stemmen. Alles draait ook hier om balans (fine-tunen).

 

heb je nog een vraag? Laat het me weten! stuur me een bericht

Of kijk tussen de andere Veel gestelde Vragen of je daar je antwoord vindt.

Zirkonia (synthetisch) ipv Natuurlijke Edelstenen

Bij het vervaardigen van onze producten maken we gebruik van verschillende dragers voor de frequentie van onze ondersteunende energieëen.
Een drager voor energie kan bijvoorbeeld een essence van water en alcohol zijn, een goudwater met water-alcohol-frequentie van goud, of een edelmetaal of Zirkonia. (het fungeert als een USB-stick om de energie in op te slaan)

Verschil Zirkonia en Edelsteen.
Een Edelsteen is een levend wezen. Om energie in een Edelsteen op te slaan of de energie ervan te veranderen zodat in elk product genoeg zit (lees evenveel) moet de origine van de Edelsteen aangepast worden. De levende steen moet dus eerst ‘dood’ of leeg gemaakt worden. Dat is een onprettig proces.
Niet alleen voor het respect voor de natuur is dit een onwenselijk ding, ook degene die de energie in de drager ‘zet’ wordt geraakt door het ‘doven van het licht’ in het levende wezen (de Edelsteen).

Een Zirkonia is daarom de perfecte vervanger voor een Natuurlijke Edelsteen.
De kristallijne structuur bied een enorme grootte om energie in op te slaan. Er past vele malen meer energie in een Zirkonia dan in een Edelsteen. Daarnaast hoeft iets wat niet leeft dus ook niet eerst van het leven beroofd te worden.
Een veel vriendelijker en respectvoller proces, voor alles wat leeft.

Zirkonia’s zijn er in verschillende kwaliteitswaarden. Wij kiezen ervoor om de meest zuivere en hoogste waarden te gebruiken zodat de frequentie van de Zirkonia gelijk is aan een Natuurlijke Edelsteen en in volledige harmonie met ons LevensEnergieSysteem kan mee vibreren.

Wanneer de Zirkonia eenmaal geladen is met een bepaalde frequentie van de ondersteunende energie, blijft die energie constant. De werking blijft door de jaren heen even sterk, neemt dus NIET af en kan daardoor levenslang zijn werk blijven doen. Dankzij ons 7-stappen proces om de Zirkonia van de juiste Energie te voorzien kan deze energie niet veranderen, verminderen of er uit gaan.

Onze Zirkonia’s worden gevat in een zuiver Zilver van 925 Sterling (ongelakt).

Serafijnen – wat zijn dat voor Engelen?

Wat zijn Serafijnen?

Serafijnen (Seraphim) zijn krachtige Engelachtige wezens met een hoge vibratie.
In de naam ‘Serafijn’ verschuilt zich haar kracht en effect.

Seraph is Hebreeuws voor verbranden, zichzelf verteren.
Hun naam betekent ontsteker of ‘ontgloeier’.

Met hun energie kunnen ze o.a. enthousiasme, liefde en eenheid aanwakkeren en versterken.

Terwijl de AartsEngelen en Engelen meer contact hebben met mensen, hebben de Serafijnen meer contact met de hogere rijken, principes en de Ene (het goddelijke). Hun energie is heel krachtig.

De energie van de Serafijnen vind je in de Zielenkristal

Aura

De aura is een energieveld waardoor wij constant ‘gevoed’ worden.
Het is een soort verzamel punt voor alle indrukken en energieën waar we ons op richten of in mengen.

Net zoals persoonlijke hygiene belangrijk is, is aura hygiene belangrijk.
Een gezonde aura zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen zogenaamde negatieve energie.

binnenkort volgt meer

Alles wat je 'moet' weten over kristallen (2)

Moet ik de kristallen reinigen of opladen?

Hoe maak ik mijn steen schoon? Moeten ze ook opgeladen of gereinigd worden?

De kristal/steen hoef je niet schoon te maken of te ontladen/opladen, alleen de vette vingers er met een doekje af is voldoende.
De steen/kristal is meerdere malen energetische geseald zodat er niets in kan of uit kan.
Daarom gaat hij ook nooit leeg.

De energie die erin zit resoneert met jouw lichaams-energie-systeem en zodoende zet hij dingen in beweging.

Als je het fijn vind om ‘m te reinigen, dan is de energie van Raumlicht of de essence 31 Kristal een mooie optie.
(eigenlijk is dat alleen voor edelstenen nodig die op en ontladen)

Doordat de energie in de producten geseald is in meerdere stappen, is het volledig veilig om bijvoorbeeld een vriendin/partner/buurvrouw te helpen als je de kristal/steen uitleent. Er kan niets gebeuren met de energie in de kristal!
Er komt geen laagje op, om of in.

Zie ook het filmpje hieronder van een deelneemster die het voor ons uit test.

Kan ik mijn engel uitlenen, of verandert de energie dan?

 

 

Gerelateerd onderwerpen:
– Mijn kristal is stuk,… doet hij het nog wel?

Hoe gebruik je de Lichaamskristallen van de Elohim?

Lichaamskristallen zijn enorm handige en krachtige ondersteuningen om (helings)processen dieper en sneller door te werken. Je kunt ze gebruiken met de speciale huidlijm, maar veel therapeuten verkiezen een stukje hechtpleister om het kristalletje mee vast te zetten.

Er is voor elke kleurstraal van de Elohim een eigen lichaamskristal. Totaal zijn er dus 12 verschillende kleuren van de Elohim. Daarnaast zijn er nog lichaamskristallen met andere thema’s, bijvoorbeeld Stabiliteit en Bescherming tegen Straling en Electro-smog.

Hoe je ze precies gebruikt wordt uitgelegd in het boek: Praktijkboek van de kleurstralen
Welke in het 1e kwartaal van 2017 in het Nederlands verschijnt als eBook.

Tevens kun je deelnemen aan een praktijkdag Praktisch Werken met LichtWesen® waarbij je leert hoe je de lichaamskristallen, kristallen, olieën en overige producten in jouw unieke werkwijze of behandeling kan integreren zonder jouw methode te veranderen.

 

Bekijk deze 2 minuten durende video om er een beeld bij te krijgen.

LichtWesen lichaamskristallen Zo worden ze gebruikt

Vergelijken en kiezen (1)

Het verschil tussen de Body Balancer en de Stabiliteit producten

Is er een verschil tussen de body balancer zirkona en de stabiliteit zirkonia?
Ze worden beiden gebruikt voor electro-smog en straling, maar wat is dan het verschil tussen de twee?

 

Het verschil tussen de Stabiliteit-serie en de Body Balancer-serie

 • De Stabiliteits-zirkonia/bedel/kristal stabiliseert het energieveld van de mens en bouwt deze sneller op wanneer er schade aan ontstaat. Naast de verstoring van electrosmog ondervinden we ook last van emotionele verstoringen van onszelf EN mensen om ons heen. De kracht van de Stabiliteit-serie zit in het feit dat de verbinding met de aarde weer tot stand gebracht kan worden waardoor stabiliteit ervaren wordt. Hij heelt en verzacht tevens oneffenheden en pijn uit het verleden zodat we onze innerlijke stabiliteit versterken.
 • De Body Balancer zirkonia/bedel is een resetknop. Ze verwijdert de electrosmog en straling uit ons lichaamsenergiesysteem. Door de verstoring van de staling weg te nemen en je in contact te brengen met je ware wezen ervaar je ruimte, vermindering van ruis om je heen en rust.
 • Voor zeer hoog gevoelige mensen is een combinatie van Stabiliteit en  Body Balancer ideaal.

Bekijk de producten hier

Waar te koop in België (1)

verkoop punten in België

Hieronder vind je een kaart met de verkoop adressen in België.

 

 

 

 

Dier en Baas (2)

Waarom is er geen 10 ml van “I’m the BOSS”?

Om antwoord te geven op de vraag over I’m the Boss, er is geen 10 ml spray gemaakt. Dat is een bewuste keuze. Het is lastig om te ontdekken in korte tijd of je zelf echt sterker geworden bent in je ontwikkeling of dat je hond(en) zich ‘beter’ zijn gaan gedragen. De neiging om het aan de hond(en) toe te wijzen is vaak heel groot en dat leidt tot het stoppen van de ondersteuning voor de baas.. Zonde want dat is waardoor de hond JUIST die verandering kan en durft te laten zien. Daarom is er een langere tijd ondersteuning nodig en dus een 30 ml flesje. (30 ml is ondersteuning voor 2-en half tot 3 maanden bij dagelijks gebruik)

Waarom moet ik op mijn hand sprayen?

Wij zijn opgegroeid met het idee dat wanneer je een goede baas bent voor je hond, dat alles wel op zijn pootjes terecht komt.
Het probleem met deze stelling is dat de hond en de baas los van elkaar gezien worden.
Wanneer je hond gedrag laat zien wat niet ‘wenselijk’ is, moet de hond veranderen. In werkelijkheid draait het om de eenheid tussen baas en hond.
 Bij onzekerheid en angst is juist belangrijk om zowel de hond als de baas in balans te brengen zodat er harmonie en stabiliteit komt.

Het samenspel tussen baas en hond is de sleutel tot balans. Zonder een brug tussen hond en baas blijf je aan 1 zijde werken en ontstaat disbalans – net als met een weegschaal.
 Vul je de schaal aan de ene kant, dan schiet de andere schaal omhoog en andersom.
Studies hebben aangetoond wanneer hond en baas vanuit dezelfde insteek aan het probleem samenwerken, de veranderingen sneller, beter en blijvend zijn. Tot nu toe was alles erop gericht was om onzekere honden als een op zichzelf staand iets te zien.

Ontwikkelingen van de laatste jaren hebben duidelijk laten zien dat een Holistische aanpak blijvende verandering geeft. Dus wat is het geheim? Het geheim is dat zowel HOND als BAAS gezamenlijk ondersteund moeten worden om de vicieuze cirkel te doorbreken.
En dat is waar ik dagelijks mensen mee help. Door emotionele balans bij zowel de baas als de hond te creëren en te behouden, ontstaat er een opwaartse spiraal en nemen de stress impulsen af.
Door deze groeiende emotionele balans groeit ook het (zelf)vertrouwen, EN komt er meer ruimte om van alle mooie momenten samen met je hond te genieten. Het kan het verschil maken tussen de ‘verplichting’ die je voelt om iets met je hond te ondernemen, en het plezier te hebben door samen dingen met meer vertrouwen te doen.

Om een brug te bouwen en de weegschaal in balans te brengen is een vol-spectrum ondersteuning nodig voor jou en jouw hond. 
Vol-spectrum ondersteuning bevat de volgende onderdelen:
– bewustwording van het proces
– doorbreken van de cirkel op mentaal- en gedragsniveau
– 1 + 1 = 3 principe door 2-zijdige ondersteuning
– emotionele balans voor baas en hond
– stress-vermindering en prikkel-reductie

Onze unieke ondersteuning voor jou en jouw honden bevat het volledige spectrum om een solide en harmonieuze brug te bouwen. Het is een succes formule voor een harmonieuze band tussen jullie en geeft je de handvatten om de onzekerheid en angst om te zetten naar ontspanning en plezier.

8 Reacties

 1. Ruth Wellema

  Heb dit jaar LichtWesen voor mijn hondje aangeschaft
  Hoe lang is dit houdbaar??

  Antwoord
  • Erica Hooft

   Lieve Ruth,
   Ongeopend is het 15-20 jaar gegarandeerd goed.
   Wettelijk gezien moeten we een houdbaarheidsdatum van 24 maanden na opening erop vermelden. (2 jaar dus)
   Omdat de meeste producten dan wel op zijn binnen die 2 jaar is dat geen probleem.
   In de praktijk is het echter gebleken dat producten die met alcohol geconserveerd zijn niet kunnen bederven..
   (heb je weleens een houdbaarheidsdatum op een fles wodka gezien? 😉 )

   Je kunt het dus prima voor een volgende jaarwisseling bewaren!

   Liefs en nog de meest liefdevolle wensen!
   Erica

   Antwoord
 2. Carolina

  Hoe weet ik welke essence ik momenteel nodig heb

  Antwoord
  • Erica

   Lieve Carolina,

   wat een goede vraag! Het makkelijkst om daarachter te komen is met de kaartenset. Alle energieën die in de LichtWesen reeks zitten zijn in de kaartenset vertegenwoordigd. Dus alle Meesters, Engelen, Elohim en andere ondersteuners zijn verbonden aan de kaarten via energie.
   Zo kom je er makkelijk achter wat op dit moment het beste is voor jou.
   Niet onbelangrijk om te achterhalen wat maakt dat je gevoel aangeeft dat je iets nodig hebt en daar een positieve vraag bij te stellen.
   Ik zal je een serie van 3 mails sturen waar de uitleg heel duidelijk in staat over hoe je het beste je vraag kunt stellen en hoe je aan de kaarten kunt komen.
   Veel ontdek plezier en ik hoop jouw ervaring hiermee te mogen horen ?
   Liefs en een knuffel, Erica

   Antwoord
 3. Mirjam

  Wat zit er in de essences? helaas geen info op deze site

  Antwoord
  • Erica

   Lieve Mirjam,

   De meeste essences zijn op basis van water en biologische alcohol. De goudwater-tincturen zijn aangevuld met het element goud om de energieen met de hogere trillingen zoals Elohim vast te kunnen houden.
   Het klopt dat die informatie er nog niet opstaat, het komt nog wel.
   Des te beter dat jij het nu vraagt 😉 dan heeft een ander er ook vast wat aan.
   Hartelijk dank dus voor deze vraag.

   Liefs van Erica

   Antwoord
 4. Collin Vermeiren

  Liefste Erica 🙂

  Als ik van elke kleur één kristalletje samen in een organza-zakje doe en deze in m’n broekszak steek heeft dit dan ook effect of nog effect?

  En langs welke kant denkt u dat het dan best te dragen is, rechts of links?

  Met vriendelijke groet

  Antwoord
  • Erica

   Lieve Collin,

   dankjewel voor je vraag.
   Het is natuurlijk wel mogelijk om van elke kleur 1 in een zakje bij je te dragen, maar is dat wat je wil?
   Als je je rijbewijs wilt halen, doe je dan ook meteen de lessen voor aanhanger, vrachtwagen, motor en boot?
   Wat ik bedoel is, natuurlijk lijkt het dat ze allemaal tegelijk nodig zijn EN de kracht zit ‘m in de eenvoud.
   Wanneer je maximaal 3 kleuren tegelijk gebruikt werkt dat het beste!

   In een zakje of in een buisje maakt niet uit. Ze zijn wel klein, maar het zou kunnen…
   Zelf doe ik ze liever met een stukje pleister op de uitstekende wervel ( C7 ) in mijn nek, meestal zit daar toch een boordje of kraag over 😉 , daar werkt het sneller als in een zakje in je (broek)zak.

   Heb je hier wat aan?

   Lieve groet,

   Erica

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *