Lichtwesen

Vul je hart met (zelf)liefde

dompel je onder in een oceaan van onvoorwaardelijke liefde

 

Er wordt wel gezegd dat je zo sterk bent als je ‘zwakste schakel’.
Je zwakte, je kwetsbaarheid hoeft geen zwakte te zijn wanneer je geraakt kunt worden zonder dat je bezeerd wordt. Dit talent zit in jou, dat je jouw kwetsbaarheid als kracht, als sterkste schakel kunt benutten.

Het leven is een aan-een-schakeling van gebeurtenissen die ons raken.
Soms zijn het blijde gebeurtenissen en leven we op, andere keren voelen we ons gekwetst en zakken qua stemming en kracht naar beneden. Elke gebeurtenis doet iets met ons, elke gebeurtenis wordt in ons (on)bewuste opgeslagen in een soort ‘logboek’.  Het effect van een gebeurtenis kan een emotioneel litteken op ons hart achterlaten.

Door de intensiteit van een emotie of gevoel, slijt er een diep patroon in ons vermogen om liefde te voelen en te delen – bij onszelf of naar de ander.

Helen van je hart… brengt geluk en vrijheid

“Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet”
Het is algemeen bekend dat als je van buitenaf kijkt, zonder emotioneel betrokken te zijn, je meer en helderder kan zien wat er is.

Hoe meer je jouw hartsverbinging versterkt, hoe minder je anderen nodig hebt om IN te ZIEN wat er speelt.

Door ervaringen en overtuigingen die door de jaren heen het toneel van ons leven hebben geregeerd, is het lastig om volledig vanuit liefde je authentieke zelf te zijn. Cru gezegd zitten we onszelf in de weg en maken het het onszelf
(en soms anderen) daar moeilijker mee dan we zouden willen.

INzichten en verhelderende momenten zullen je helpen om te zien waar jouw muren staan die voor beperking zorgen, laten we er samen deuren in aanbrengen zodat jij verder komt. De beperkingen die je ervaart zijn vaak echo’s uit het verleden.

Door een unieke manier breng je ze aan het licht en transformeer je ze naar liefde.

Dromen van je hartenwensen, heerlijk om in dat moment te zijn en kracht te putten uit het gevoel hoe het zou zijn als…. Maar zeg eens eerlijk, als dromen slechts dromen blijven – leef je dan je hartenwens?

Dromen is veilig, dat wel. De kans op ‘falen of mislukking’ is er niet als je droomt.

Het gelukkige gevoel van je droom die uitkomt is er heel kort, tot jij je uit je droom laat halen door het leven wat gewoon door gaat.
Hoe zou het voor je zijn om je droom te leven? Hoe voelt dat als jij de route naar verwezenlijking aangereikt zou krijgen?
…puur door op de juiste plek de weg vrij te maken zodat jouw droom waarheid kan worden.

In de workshop leer je wat de juiste sleutels zijn om de weg vrij te maken, hoe je van droom naar werkelijkheid kan komen.  Allemaal door je hart te bevrijden van emotionele littekens.

Kom uit de gevangenis van beperking, beweeg je vrij in de oceaan van onvoorwaardelijke liefde en heel je hart.

Hoe wij ons als mens ontwikkelen zegt veel over de manier hoe we onze kindertijd beleefd hebben. Iedereen is kind (geweest).
Als ouder kijk je vaak anders naar de wereld als in je kindertijd.
Kinderen worden geboren met een ‘heel’ hart, ze zijn volledig overgeleverd aan ouders die de toon zetten hoe je met jezelf en anderen omgaat.

Vanuit deze kwetsbare periode in je leven leer je jezelf bepaalde overlevingstrategieën aan en blijft deze onbewust gebruiken – ook als deze niet meer nodig zijn.

Als je diep in je hart voelt, WIL je niet op deze manier met je kinderen en partner omgaan.
Vanuit liefde stroomt alles, door overlevingstrategie krijgt verkramping en stagnatie de overhand. Het vrij kunnen delen van het gevoel van liefde, voor onszelf en anderen, lijken we kwijt te zijn.

Boor jouw oneindige bron van liefde aan die nog steeds in je hart aanwezig is. Stop met overleven en LEEF vanuit een heel hart.

Jij verdient dit!

Als je voelt dat je vooruit wilt, dat je meer wilt genieten, minder in je hoofd wilt zitten en je eigen plafond (welke je groei belemmerd) wil doorbreken… dan is dit 100% gegarandeerd voor jou.

  • Ben je er ‘klaar’ mee om heen en weer geslingerd te worden tussen wat je voelt en wat je denkt?
  • Wil je de verdieping van jouw Zijn en Ziel ervaren?
  • Voel je dat je er klaar voor bent om de volgende stap in ‘leven vanuit je gevoel’ te zetten?

Door meesterlijk eenvoudige technieken, door de kracht van Meditatie, door te ervaren tijdens deze dag hoe ook jij het kan – ontvang je een boost van energie die jouw hart kan helen en je met Heel je Hart -voluit- in het leven gaat staan. Sterker dan ooit te voren, liefdevoller dan ooit te voren en met meer Zelfvertrouwen en Zelfrespect.

Ik voel dat dit voor mij is...

Als je nu al voelt dat dit voor JOU is, op het juiste moment, het voelt goed en je hart maakt een sprongetje… Wacht dan niet langer en claim je plek voor de Workshop (met) Heel je Hart.

Wanneer je wel voelt dat het met je resoneert maar je heb nog wat bedenktijd nodig, meld je dan onder de aftel-klok aan voor het Gratis Webinar over Emotionele Littekens. Een waardevol webinar met handvatten die jou kunnen helpen de keus te maken of deze top Workshop wat voor jou is.

Heel je Emotionele Littekens - Webinar

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tot snel, hartengroet ~ Erica