Lichtwesen
Selecteer een pagina

Energie van het JAAR 2022

Energie van het Jaar 2022

Jaarmix 2022 – hier gaat het over:

Zorg voor jeZelf – vanuit zachtheid en moeiteloosheid

 

 • bewust worden van wat jou ECHT blij maakt
 • Her-inneren wat jouw kracht is
 • aandacht naar binnen richten
 • overtuigingen laten gaan
 • je authentieke zelf de ruimte geven
 • solide basis vormen
 • onverwoestbare stabiliteit
 • lief voor jeZelf zijn

 

Na de intensiviteit van 2020 en 2021 stromen we door om nog verder onze aandacht en focus van buiten naar binnen te richten. Het gaat er in 2022 vooral om hoe jij dingen ervaart.
De waarneming van wat je denkt te ervaren is doorspekt van filters, overtuigingen en opgedane emotionele pijn in het leven tot nu toe.

 

Nu is het tijd om meer en meer je ware Zelf toe te laten.
Om te ontdekken welke kracht er daadwerkelijk in jou aanwezig is,
de kracht die jij bent! en tot nu toe niet hebt kunnen benutten.

 

Leven vanuit passie, het hervinden en vrijmaken van je ideeën, het loslaten van overtuigingen en geloofs-structuren die niet meer passen…. het passeert allemaal de revue in 2022.
Door je kracht te her-inneren en daar creatief mee aan de slag te gaan ervaar je de verbinding met je authentieke zelf.

 

Het word pas echt ‘leuk’ als je vanuit moeiteloosheid deze dingen gestalte kan geven. Dat lukt door je passie en enthousiasme naar boven te halen. Veel stukjes hiervan zijn ondergesneeuwd door dingen die je niet meer ondersteunen en dienen, waarvan je je niet bewust bent dat ze er nog zijn.

 

Het mooie van de energie van het jaar 2022 is dat ze ons uitdaagt om steeds opnieuw te toetsen of we dingen vanuit ‘gewoonte’ en oude overtuigingen doen, of dat we meer en meer ons authentieke Zelf de ruimte geven.

 

Er komen voldoende oefenmomenten voorbij, dus als het een keer niet helemaal gaat zoals je wilt is er niets verloren! Je kunt het gewoon de volgende keer anders doen.

 

 

Wat doet de Jaarmix dan precies als ondersteuning in 2022?

De combinatie van energieën helpt je om de wortels van je bestaan te voeden. Het maakt ze solide en schept een onverwoestbare basis die niet omver te werpen is.

Je kunt gaan staan voor wie je werkelijk bent!

De 1e stap in het proces van deze ondersteuning is het versterken van je basis, daarna volgt groei van onder naar boven zodat je vanuit stabiliteit jouw grootsheid mag en KAN laten zien.

 

Waar leidt dat dan toe?

Jouw helderste licht laat je de scheuren en kieren zien in jouw overtuigingen en geloofs-structuren die nu nog bij jou lijken te horen. Zij zijn niet jou, en niet VAN jou. Tot nu toe nam je aan dat dit delen van jou waren die jouw persoonlijkheid vorm gaven.

Er is zoveel licht, in jou en om jou heen, wat je nu nog niet kan waarnemen door de stukjes die dat nog in de weg staan. JIJ BENT LICHT!

 

Bevrijd jezelf, maak ruimte in jezelf voor de waarheid die jij bent. Jouw authentieke zelf schijnt meer en meer door de scheurtjes van wat niet meer bij jou hoort heen. Daardoor kun je dingen los laten, laten gaan en tegelijkertijd een gevoel van verrijking ervaren. in plaats van het verwachtte verlies waar je jezelf in gevangen houdt.

 

Geef jezelf de ruimte, blijf zacht en zet jezelf niet klem. Door jezelf schrap te zetten voor wat komt stroomt het niet…
De jaarmix werkt als een ‘bemester’ die voedingsstoffen toevoegt voor een gezonde groei.
(je kunt het zien als een vitamine boost, maar dan in energie voor jouw ontwikkeling en expansie)

 

Geef je authentieke zelf de ruimte, her-inner je wie je werkelijk bent en laat dat zien.
Wees jeZelf, helemaal!

 • ontspan
 • wees lief
 • blijf zacht naar jezelf
 • adem
 • alles is perfect
Vertrouw op jouw authentieke zelf die exact weet wie jij werkelijk bent!!!
Laat de ‘franje’ los…

 

De ondersteuning van de Energie van het Jaar 2022 is er om je te helpen door lastige uitdagingen heen te komen, om de hobbels glad te strijken en je te steunen wanneer het minder makkelijk lijkt te gaan. Elk jaar heeft zijn eigen uitdaging. Wees Zacht voor jeZelf en maak het moeiteloos met de ondersteuning en energie van het jaar 2022 – de Jaarmix 2022.

 

Er zijn 2 manieren om jezelf te helpen in de bovenstaande thema’s. Je kunt dagelijks een geurloze essence in een spray om je heen verstuiven, of de Bedel die voor een ketting of armband gemaakt is dragen.

De spray helpt je gedurende 2-3 maanden bij dagelijks gebruik, De Bedel met de energie van het jaar 2022 gaat nooit ‘leeg’. Ze blijft on-aflatend haar energie met je delen – zodat je continue ondersteuning krijgt. De Bedel is handgemaakt en helemaal uniek.

Het zachtroze muranoglas is verrijkt met kleine gouddeeltjes die haar een bijzondere uitstraling geven. Ze is geschikt voor bijvoorbeeld Pandora sieraden.

 

hier vind je de spray en de bedel met de Energie van het Jaar 2022:

30 ml spray met de ondersteunende jaar energie                    Bedel met de energie voor het jaar 2022

meer info of kopen? Klik op de afbeelding

Begin oktober (2021) vertelde ik in een LIVE over de Energie van het Jaar 2022. Bekijk ‘m hier

Meditatie die het hele jaar ondersteunt

De ‘Troon meditatie’ helpt je her-inneren wie je bent, waar je toe in staat bent en hoe je eenvoudig in het NU kan komen.
Geef je leven vorm vanuit sturing, jouw sturing – jouw pad.
Je vind de meditatie door hier te klikken

 

 


Energie van het Jaar 2021

In het moment zijn, ontspannen en met je aandacht naar binnen gericht je ware Zelf en kracht hervinden – dat is de ‘taak’ die voor ons ligt voor 2021. Vanuit onverdeelde aandacht ontdekken wat er in ons speelt, en daarmee onze kracht hervinden en benutten zodat we vorm kunnen geven aan de dingen / situaties die aansluiten bij ons zielsverlangen.

De uitdaging sluit naadloos aan op de voorafgaande omstandigheden van 2020, waarbij we opnieuw leren de zwaarte van ons af te werpen en door kalmte de ruimte vinden om ons ware Zelf te laten stralen.
Door steeds vanuit de stilte en stabiliteit te handelen en te reageren komt de verbinding tussen hart en hoofd in balans. Waar het denken nu vaak de overhand heeft, helpt de energie van 2021 ons de aandacht steeds naar het voelen te brengen – met als gevolg rust in ons hoofd.

De ontdekkingsreis naar ‘WIE ben IK’ kan in 2021 vanuit vertrouwen zijn weg vinden.

 

Vanuit kalmte en volledige aandacht je ware Zelf hervinden.

 

De rode draad van het jaar 2021 is dat de aandacht naar binnen en naar je ware Zelf gericht wordt. Door jezelf beter te (leren) kennen kun je de beperkende structuren, je beklemmingen en beperkingen oplossen en de weidsheid die voor je ligt gaan zien. In die weidsheid ligt de kern naar onbeperkte mogelijkheden besloten. Een vergezicht die de ruimte en het licht, vanuit elke manier hoe je er naar kijkt, laat zien.

Om daar naar toe te werken biedt dit jaar ons de kans en mogelijkheid om de reis eerst naar binnen voort te zetten. De reis begon al in 2020 met de bijzonderheid van dingen als een lockdown en minder sociale interactie zoals we gewend waren.

Een angst die naar boven kan komen in situaties van afzondering en op jezelf teruggeworpen zijn, is de angst voor alleen zijn. Het lijkt of de rode draad van 2021 daar aan bijdraagt wanneer je meer naar binnen gaat met aandacht voor je zelf.
Vaak lijken dingen onlogisch voor ons hoofd en ons denken, en altijd is de uitkomst voor de hand liggender dan de moeilijke gedachte die ons hoofd er over gemaakt had.

 

de overstap van denken naar voelen

Dit jaar is daar geen uitzondering op. Het draait in grote lijnen in eerste instantie om de overstap te maken van denken naar voelen. Uit ons hoofd en terug naar het gevoel.
Voor veel van ons is dat een wens, het hoofd zit vaak zo vol dat het onmogelijk lijkt om bij je gevoel te komen. De energie en stroming van 2021 draagt er aan bij om deze stap te kunnen zetten en je weer open te stellen voor je voelen.

Door de verbinding met ons gevoel weer gewaar te worden komen we dichter bij onze ware Zelf, onze kern. De lichtkracht die onaflatend daar huist kan steeds beter naar buiten komen wanneer we onze laagjes afpellen om bij ons ware zelf te komen.
Door meer te voelen zullen we ook ontdekken dat gedachten niet altijd een positief toegevoegde waarde hebben. Dat we kunnen gaan inzien dat veel gedachten ons niet ondersteunen en dat we opnieuw kunnen gaan ervaren waar de echte kracht van ons-zelf in zit.

 

2021 is een jaar VOL mogelijkheden en kansen om een ‘evolutie’sprong te maken in ons bewustzijn. Wanneer we steeds de rust nemen en de rust inplannen, om het contact met ons gevoel aan te gaan – bouwen we aan een nieuwe structuur in ons dagelijks bewustzijn.

 

automatisme vs. volledige aandacht

Het automatisme waar we dingen van de dag mee laten gebeuren mag ruimte maken voor meer bewustzijn. Door met volledige aandacht naar binnen te gaan kunnen vragen ontstaan over het nut van een bepaald automatisch patroon. Door je af te vragen of het nog iets toevoegt voor jou of dat het onbewust en doelloos is kun je inzichten verwerven om jouw groei naar meer innerlijke kracht en helder bewustzijn te bevorderen.

Voel je niet gefrustreerd als je iets tegenkomt wat je ‘ineens’ tegenstaat of waar je ‘spontaan’ geen voldoening meer uit haalt. Het is niet ‘pas’ veranderd waardoor je dat nu zo ervaart…
Je bewustzijn is verscherpt en door je steeds naar binnen te richten leer je te luisteren naar wat je gevoel je ingeeft. Je hoofd en gedachten krijgen een andere rol, de hoofdrol is nu voor je gevoel.

 

Laat je hoofd bedenken waar je heen gaat doordat je gevoel het de weg heeft gewezen

 

De Jaarmix 2021 ondersteunt je bij de lessen en mogelijkheden van dit jaar.
Lees hier meer