Lichtwesen
Selecteer een pagina

Op vakantie gaan is heerlijk. Maar het is ook anders dan anders.
Slapen in een ander bed, andere geluiden, andere energie. Zelfs de gezinsdynamiek is anders dan thuis.
En dan heb je ook nog de reis ernaartoe…

In dit blog enkele tips om je vakantie nog leuker, makkelijker en energieker te laten zijn!

De kracht van Engelen

Engelen zijn er niet alleen in geval van nood. Engelen zijn er altijd voor je en je kunt hun krachten altijd aanspreken.
De meesten van ons weten van het bestaan van Engelen. Maar welke energie je in welke situatie je het best kunt inzetten,
is misschien niet altijd meteen helder.
Daarom een mooi overzicht om nog meer van je vakantie te genieten, van begin tot eind.

Ondersteuning van de Engelen voor en tijdens je reis

 • Heb je een lange vliegreis geboekt, of heb je snel last van tijdverschil, gebruik dan ter preventie de anti-jetlag set.
 • Houd je niet van vliegen, dan is Vliegangst overwinnen een goede ondersteuning. Ook als je niet persé angstig bent, en wel wat onaangename spanning voelt,  kun je hiermee je vlucht naar je vakantie bestemming makkelijker maken. Ook goed te gebruiken in combinatie met de essence Reizen en bij aankomst de olie van Kamakura!
 • Reizen (39) helpt je wakker en aanwezig te zijn in je lijf. Juist met de fysieke verplaatsing zoals reizen, wil je lekker bij jezelf kunnen blijven. Door de ondersteunende energie van de essence ‘Reizen’ in te zetten, zorg je dat je ‘ziel’ jou niet hoeft in te halen.
 • Kamakura (10) helpt je wanneer je last hebt van reizen door verschillende tijdzones, zoals een na een lange vlucht. Het helpt je lichaam aan te passen en mee te gaan in de verandering. 1 druppel op je derde oog bij aankomst op je bestemming, en je systeem reset zich naar de tijdszone waarin je je nu bevindt. Ook in combinatie met ‘Reizen’ preventief te gebruiken bij een mogelijke jetlag!
 • Heb je er al een lange dag opzitten en moet je nog even door? Victory (14) geeft je direct energie. Smeer een druppeltje op je vingers en masseer dan de randen van je oren. Van beneden bij je oorlel naar boven en weer terug, zo eenvoudig.
 • Blijf wakker en alert als je een lange autorit voor de boeg hebt. Mijn kracht (52) sleept je erdoorheen.
 • Het nekkussen zorgt voor meer ontspanning tijdens gespannen of ongemakkelijke houdingen. Bijvoorbeeld tijdens het autorijden of in het vliegtuig. De variant met Bergkristal houdt je hoofd helder en alert (handig voor als je zelf rijdt), de andere variant met Rozenkwarts zorgt voor een aangename ontspanning in je hoofd en lichaam (dat is dan weer fijn als je zelf niets hoeft te doen). Omdat beide tijdens je vakantie kan voorkomen is het nekkussen er ook in een set met alle 2 de varianten verkijgbaar!

beter slapen met engelen

Beter ontspannen en slapen op vakantie

 • Wil je even “uit” met je hoofd om te ontspannen en uit de waan van de dag te komen? Rots in de Branding helpt je daarbij!
 • Slaap je in een ander bed, bijvoorbeeld tijdens je vakantie: Witte Elohim eventueel i.c.m. Groene Elohim en/of Lady Nada (12) om de ruimte te zuiveren, zonder dat er onbekende energieën van anderen in hangt.
 • Als je last hebt van nachtmerries, gebruik dan Michael (25). Kan ook bij kinderen gebruikt worden.
 • Kinderen die oververmoeid zijn en daardoor niet meer kunnen slapen, kun je helpen met Relax (40). Ze kunnen zich zo makkelijker overgeven aan de vermoeidheid en beter ontspannen.
 • Ontspannen slapen kan ook op een ‘vreemd’ bed met een pufje Relaxt Slapen 
op je hoofdkussen.
 • Meer tips over beter slapen? Download dan het gratis eBook Slaap Lekker.

Meer harmonie op vakantie

 • Heb je een feest of vakantie voor te bereiden? Of vind je het lastig om ervan te blijven genieten? SS blauw helpt je met harmonie en om confrontaties te voorkomen.
 • Gabriel (26) samen met Chamuel (24) helpen je verwoorden wat je vanuit je hart wilt zeggen op liefdevolle manier. Constructief ipv defensief.
 • Spanning tijdens eetmoment? Spray Raumlicht bij het dekken van de tafel. Dat neutraliseert de spanning en brengt harmonie terug aan tafel. Zo wordt het eten ook beter verteerd.

Ondersteuning bij eerste hulp momentjes

 • Relax (40) helpt je te ontspannen bij overbelasting van lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat je niet ‘uitvliegt’ op momenten van ongemak. Het helpt je aanwezig te blijven, maakt voelbaar wat even niet meer voelbaar was.
 • Bij kinderen is Relax (40) te gebruiken bij ongelukjes, schrikmomenten, angst of verdriet door wat druppels op hun kruin aan te brengen.
 • Heb je last van een insectenbeet? Dan kun je, ook de jeuk,  dat verhelpen met Relax (40) of Elohim Blauw.
 • Ben je gevallen of gestoten en heb je last van zwellingen, die nemen af met SS Blauw. Ook bij zwellingen door insectenbeten neemt dit af.
 • Bij allergieën kun je SS Magenta gebruiken. Dit regenereert je energiesysteem. De agressieve allergenen worden minder agressief en zijn beter te verdragen.

Overige energetische ondersteuning

 • Een nieuwe omgeving, vooral als het wordt gebruikt door veel verschillende mensen, heeft niet je eigen energie. Het kan fijn zijn om je tijdelijke verblijfplaats en je eigen aura schoon te maken. Dit kan met Elohim Wit. Wil je de energie langer schoonhouden, gebruik dan SS Wit. houden: witte scheppingsstraal. Deze neemt de zuiverheid mee over langere periode.
 • Drinkwater is niet overal even goed. Ben je thuis je eigen filter/vitalisator gewend, dan is het fijn om Water (36) als kernelement toe te voegen aan je water. Dit maakt het water niet direct ‘veilig’ maar voegt energie van het element water toe waardoor de watermoleculen zich met de ‘juiste’ informatie kunnen vullen.

 

Bovenstaande tips zijn er slechts een paar uit de video Life Hacks met Engelen voor Welzijn.

Week 11 2023 LIFE HACKS met Engelen voor WELZIJN

Wil je meer video’s bekijken?

Abonneer je dan op ons YouTube kanaal.