Lichtwesen
Selecteer een pagina

Petra’s verhaal – deel 2: hoe de aardse uitdagingen haar grond onder de voeten hebben gegeven

Aardse uitdagingen? Bleh! Geef mij de spirituele maar! – Jarenlang heb ik me tegen de aardse uitdagingen verzet, en juist zij hebben mij op de aarde laten landen.

De spirituele wezens leerden mij om “op aarde” te komen en om krachtig te zijn, hoewel ik vaak deze baan vervloekte toen de moeilijkheden te groot werden. Nooit eerder had ik zo veel te maken met “aardse dingen”. Nooit eerder had ik zo veel gewerkt en zoveel wereldse moeilijkheden en obstakels moeten overwinnen. Nooit eerder was ik zo intens met mezelf omgegaan, mijn vaardigheden en zwakheden, mijn blokkades en gedragspatronen. Nooit eerder had ik zo goed kunnen kijken naar mijn ideeën over partnerschap, vervuld leven en mijn luie compromissen die ik voor troost of harmonie hoog hield. Ik durfde naar de bodem te kijken om te zien wat ik echt wilde.

Achteraf is alles mooi

Nu ben ik intens dankbaar voor dit pad, ook al was het meer dan vermoeiend.
Wanneer ik terug kijk kan ik nu zien dat ik altijd hulp heb gehad ,van boven’, ook wanneer ik dat achteraf pas besefte en herkende. En zelfs wanneer de hulp er anders uitzag en anders kwam dan wat ik met voorgesteld had.

In het begin hadden we geen idee van de aardes productie stappen voor de essences, hoe we aan de flesjes moesten komen, hoe dat met de etiketten ging, waar we goede kwaliteit alcohol en olie konden verkrijgen, welke wettelijke voorschriften er waren. Ik begon bij de flesjes – en in elk telefoongesprek wat ik voerde kreeg ik meer informatie als wat ik op dat moment nodig had.
We hadden voorbeeld flesjes laten opsturen en toen we de 30 ml blauwe flesje gezien hadden, wisten we het; die zijn het!
Toen ik met de leverancier van de flesjes telefoneerde om ze te bestellen, keren ik deze info:
“De flesjes worden per pallet geleverd, op een pallet zijn 13.000 stuks. We hebben nog 1 pallet voorradig en we weten niet wanneer ze weer besteld worden, dat kan lang duren. We leveren alleen op vooruitbetaling.”

Dat was een enorme stap en bezorgde ons buikpijn, toch voelde het goed – vooral omdat we nog zoveel anders hadden om nog verduidelijkt en geregeld te krijgen. Nadat we er een nacht slecht over geslapen hadden, ademden we diep door en kochten we de hele pallet met flesjes. Vandaag de dag weet ik dat die keuze voor ‘grootte’ was en om onze opdracht te vervullen dat we vele mensen met energie van de spirituele niveau’s gingen ondersteunen. Hadden we met minde flesjes begonnen, dan hadden we geen professionele etiketten ontwikkeld en laten drukken, dan hadden we geen etiketteermachine en geen hand-afvulmachine (om de flesjes te vullen) gekocht, dan hadden we niet met zoveel passie ons ingezet om de essences in de wereld te brengen.

De volgende aardse uitdaging


Het was natuurlijk veel duurder dan wat we oorspronkelijk gedacht hadden. Een vriendin leende ons het geld dat we nodig hadden. Van een bank zouden we echt geen cent hebben kunnen lenen voor ons project. Ik heb de Engelen vaak gebeden om ons de loterij te laten winnen, het was tenslotte een ‘opdracht van boven’ en ik dacht dan kunnen ‘zij daarboven’ ook ervoor zorgen dat we het geld krijgen. Dus we deden welke week met de lotto mee, en hadden nooit een getal goed, nooit iets gewonnen. Achteraf begreep ik dat dit de beste manier was om te groeien en hoe je met geld omgaat in een bedrijf. Tot dusverre had ik dat niet geleerd en nodig gehad als ambtenaar. En we wilden een normaal bedrijf worden en de uitdagingen, die elk bedrijf heeft, met een energetische-spirituele aanpak aangaan. Want ook daarin hebben we geleerd: “spirituele bedrijfsvoering”, of anders gezegd – hoe kan ik fijnstoffelijke technieken en fijnstoffelijke energie gebruiken voor wereldwijd succes. Hoe verkrijg ik harmonie tussen de aardse gebieden en het Scheppingsplan.

Pure gronding

Nu zie ik dat mijn pad door het bedrijf en het aardse mij letterlijk met mijn voeten op de grond heeft gebracht. Het heeft me geholpen de hoge trilling-energie voor mensen toegankelijk en beschikbaar te maken en tevens een brug te slaan tussen ‘normaal zakelijk- en beroepsleven’ en ‘spiritueel werk’. Zo heb ik ook geleerd hoe je in de normaalste dagelijkse dingen (tijdens het winkelen, in je relatie, op je werk) spiritueel leven kan, hoe je energetische technieken in de dagelijkse dingen gebruikt en hoe je een bedrijf spiritueel leidt.

Is het wel allemaal echt?

Natuurlijk werden we altijd weer door twijfel overvallen:’beelden we het ons niet allemaal gewoon in? Is het niet gewoon dat we willen zien dat de essences werken?’ Nadat de eerste essence klaar waren gaven we ze aan verschillende personen om ze te testen. Door mijn seminars had ik een groot netwerk met verschillende mensen die ze graag wilde testen. De terugkoppelingen waren zo overweldigend dat we de moed hadden door te gaan met de essences vervaardigen.
Denk nu niet dat de twijfel na al die terugkoppelingen verdwenen was, ze kwamen steeds opnieuw. Eerst kon ik het niet geloven dat de essences zo’n sterke werking hadden.
Maar steeds als ik op het punt stond om alles te stoppen, gaven vrienden ons de moed, of ontvingen we een zeer enthousiaste reactie. Deze terugkoppelingen en reacties krijgen we nog steeds, ze geven mij nog steeds moed en kracht. Ik beschouw de energie van de spirituele niveaus die voor mijn ontwikkeling en de ontwikkeling van de mensen beschikbaar is als een groot geschenk en voel daar een diepe dankbaarheid voor.

Petra

Lees hier deel 1 van Petra’s (levens)verhaal