Lichtwesen
Selecteer een pagina

“We zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje” – maar hoe komen we daar ongeschonden uit?
Ik heb 2 x 7 TIPS die je kunt toepassen.
Zeven die je nu meteen zelf kunt toepassen en waar je niets extra’s voor nodig hebt,
en Zeven waar wij  je mee kunnen helpen.

Lees ze door en pik eruit wat voor jou van passend is.

 

Dit kun je zelf doen:

 

 1. Drink warme dranken
 2. Eet geen KOUDE voeding
 3. Gebruik die 1,5 meter afstand in je voordeel
 4. NEEM tijd voor jezelf
 5. Zorg voor zon op je ‘poffertje’
 6. Mediteer om je rust te behouden
 7. Doe het niet alleen

 

Drink WARME dranken

Het Corona-virus is een zogenaamd contactvirus dat zich op de luchtwegen richt.
 Omdat het bekend is dat door warmte het virus in-actief word, is het ten zeerste aan te raden om warme dranken te drinken. Koffie, thee en warm water zijn allen geschikt, houd voor koffie wel in de gaten dat teveel koffie een vocht-tekort kan creëren en een gespannen gevoel.
Als je van buiten komt en je hebt het ‘handen-was ritueel’ gehad, drink dan wat warme vloeistof om te voorkomen dat het virus vat op je luchtwegen kan krijgen. Door de warme drank kan het virus (wat zich via het aanraken van neus en mond via de slijmvliezen naar de luchtwegen kan verspreiden) zich niet hechten aan de luchtwegen omdat het ‘weggespoeld’ wordt naar de maag. Door de warmte van de vloeistof en het zuur in het maagsap heb je de meeste kans dat het virus in-actief wordt. Het is dus nog niet bestreden, maar in ‘slaap’. Zolang het in slaap is en  niet naar je luchtwegen kan, is je actie geslaagd!

 

Eet geen KOUDE voeding

Om de bovenstaande reden is ook voeding die ‘koud’ is niet voldoende om het virus onschadelijk te maken. Als je salade wilt eten, zorg er dan voor dat het op kamertemperatuur is, niet koud uit je koelkast.

 

Gebruik die 1,5 meter afstand in je voordeel

Omdat het Corona-virus een contactvirus is geldt de maatregel om 1,5 meter afstand te houden. 
Daar kun je nu mooi een positief effect aan koppelen! Hoe?
Het zal vast niet nieuw voor je zijn dat je hoort dat jij je licht mag laten schijnen…
Wat als je tijdens het afstand houden de ruimte tussen jou en de ander vult met het licht wat je schijnt… dat is een mooie bijkomstigheid of niet? Zo ‘train’ je jezelf om je licht verder uit te stralen onder welke omstandigheid dan ook. En geloof me, de ander voelt de zachte intentie van jouw licht, je kan dus letterlijk een lichtpuntje voor de ander zijn – of je diegene nu kent of niet.

Vind je het lastig om de grens tussen jouzelf en de ander te trekken en in stand te houden? De ‘Zilveren straal van de Elohim’ en de ‘Blauwe Scheppingsstraal’ helpen jou om een veilige ‘bubbel’ voor jezelf te behouden.
Bekijk hier de Zilveren straal van de Elohim
Bekijk hier de Blauwe Scheppingsstraal

 

NEEM tijd voor jezelf

In deze ‘andere’ tijd met bizarre en noodzakelijke maatregelen kun je helemaal opgaan in de details van wat er lijkt te zijn of wat er lijkt te moeten. NEEM tijd voor jezelf. Wanneer jij jezelf niet voldoende rust gunt, is er niemand die dat voor jou gaat, of kan oplossen. Je bent het aan jezelf ‘verplicht’ om tijd voor jezelf te maken, zeker omdat het bijdraagt aan een betere gezondheid. Stress vermindert onze weerstand – zorg dus goed voor jezelf en neem wat tijd, juist als je het heel druk hebt.

 

Zorg voor ZON op je poffertje

Schijnt de zon? Naar buiten!! Dat betekent niet dat je er op uit moet gaan, want ook dat is niet verstandig als we met zijn allen in de natuur elkaar weer opzoeken onder deze omstandigheden. 
Ik bedoel met koffie- of theetijd, doe je jas aan en zorg voor een zonnetje op je snoet. Bakkie mee en genieten. Gewoon in je tuin, op je balkon of desnoods in de deuropening of raamkozijn.
Frisse lucht en zon doen een mens goed, het laad onze accu op.

 

Mediteer om je rust te behouden

Als aanvulling om tijd voor jezelf te nemen is het goed om een moment op de dag te kiezen om te mediteren – al is het maar een paar minuten.
 Veel mensen mediteren al, en sommige mediteren nu dagelijks om de aarde en alles erop van het Corona-virus te bevrijden. 
Zoek het niet te ver van jezelf. Natuurlijk mag je voor het grotere geheel iets doen, maar vergeet jezelf niet! Je kunt de wereld maar met 1 persoon tegelijk veranderen, het begint bij jezelf.

Neem bijvoorbeeld je lievelingsenergie bij je, of een edelsteen, een flesje etherische olie, of iets met een waardevolle herinnering.
Houdt het in je handen en richt je aandacht op je ademhaling. Zorg voor een goede gronding en forceer niets. Elke minuut die je mediteert is meer dan niets.
Niemand verplicht je een uur te mediteren, als jij het 3 minuten volhoudt – heb je 3 minuten winst ten opzichte van niets doen omdat een uur niet past.

Doe het niet alleen

Veel van ons zijn niet gewend om hulp te vragen. Het is een ‘dingetje’ wat aangeleerd is in onze kindertijd. Neem dit van me aan; hulp vragen is niet zwak, zwakte is als je iets niet weet en denkt dat je het alleen moet uitvinden omdat de ander kan denken dat je niet goed genoeg bent….

Door hulp te vragen kun je banden smeden, je kunt elkaar steunen en de ene keer ben je de hulp-vrager – de andere keer de hulp-verlener. Nu je elkaar niet in ‘dichtbij’ kunt ontmoeten is het een goed alternatief om dat via telefoon of videobellen te doen (What’s App – Messenger – Skype).
Denk niet dat je dat niet kunt, dat je daar technisch voor moet zijn… iedereen kan het EN je telefoon of computer ontploft niet als je op een verkeerd knopje drukt! Het kan hooguit zijn dat je per ongeluk de verbinding verbreekt en het nog een keer moet doen.

Is hulp vragen een drempel voor je? Overweeg dan de steun van de energie van ‘Kwan Yin’. De subtiele en effectieve kracht van ‘Kwan Yin’ kan je losbreken uit dit (ongemakkelijke) patroon. Laat maar zien…

 

Hier kan LichtWesen Nederland je bij helpen:

 

 1. Extra boost voor je luchtwegen met de energie van “Lucht”
 2. Witte Elohim olie als energetisch scherm
 3. Mediteer met je favoriete energie
 4. Houdt de sfeer goed en de energie zuiver met “Harmonische Ruimte”
 5. Verzand niet in de details en houd je hoofd opgeruimd met “Zorgvuldigheid & Bescherming”
 6. Groei door je ‘stenen uit de rivier te halen’, niet door de rivier te willen duwen
 7. Stabiliteit en Balans met de Jaarmix 2020, zodat je deze periode beter doorkomt.

 

Extra BOOST voor je luchtwegen met de energie van “LUCHT”

De energie van de essence ‘Lucht’ geeft eigenlijk al aan wat ze doet, ze geeft je lucht. Letterlijk omdat het ademen makkelijker gaat maar ook figuurlijk. Ze ondersteunt je om makkelijker te verwoorden wat je normaal niet goed of duidelijk kan uitten. Als je merkt dat je de juiste woorden niet kan vinden, dan is de energie van ‘Lucht’ je ‘vriend’. Laat maar zien…

 

Witte Elohim olie als energetisch scherm

Ken je die schermen die overal hangen om de caissières te beschermen tegen besmetting? De Witte straal van de Elohim heeft een ongelooflijk sterke zuiverende kracht en ikzelf gebruik al jaren, tegen virussen en bacteriën, deze olie als onzichtbaar scherm.
Je kunt eenvoudig 1-2 druppels op je kleding druppelen ter hoogte van je borst. Zo adem je zelf de heilzame energie in, en vormt zich een barrière tussen jou en alles wat ter hoogte van je gezicht kan komen.
LET OP! De olie kan vlekken geven op lichte of witte stof. In dat geval is het aan te raden de druppels op een tissue te doen en in/onder/tussen de opening van je boven-kledingstuk te dragen. Vind een creatieve oplossing – het is het zeker waard!

Laat maar zien…

Mediteer met je favoriete energie

Het staat in het stukje hierboven (bij de 7 tips die je zelf kunt doen) ook al, mediteren draagt bij aan een verbeterde weerstand doordat je wat stress afvloeit en meer in het hier en nu komt.
Heb je geen favoriete energie en wil je weten welke energie jou het beste past? 
Boek eenvoudig een uitgebreid consult – wat veel mensen (nog) niet weten is dat je voor het consult niets betaald. Het bedrag is puur de prijs van een product en de verzendkosten – zou je anders ook kwijt zijn… alleen nu weet je zeker dat je de juiste energie gaat gebruiken. Laat maar zien…

 

Houdt de sfeer goed en de energie zuiver met “Harmonische Ruimte”

Nu we met zijn allen binnenshuis ons ‘ding’ moeten doen, is het niet vreemd dat je sneller in de irritatie of frustratie zone komt. Je mist je normale routine, je overzichtelijke taken op een (werk)plek en alles wat normaal zo ‘gewoon’ lijkt is ineens onzeker.
Hoe hou je dat vol als dit nog een tijdje aanhoudt?
 Door de energie in je omgeving in harmonie te brengen! Daar heb jij en iedereen die in dezelfde ruimte(n) verblijft plezier en profijt van. Niemand kan er nu een ‘rel’ of ‘ruzie’ bij hebben, en toch zitten we allemaal – eerder dan normaal – aan het randje.
Door de ruimte spray of de olie van Harmonische Ruimte te gebruiken ‘klaart’ de lucht en komt de kalmte en rust terug om de balans die broodnodig is voor iedereen in jouw veilige omgeving te creëren.
 Spray eenvoudig in elke hoek van de kamer, of boven de bank waar iedereen zit. Of verdamp de olie in een aroma-lampje. Je zult direct verschil merken. Laat maar zien…

 

 

Verzand niet in de details en houd je hoofd opgeruimd met “Zorgvuldigheid & Bescherming”

Het is nogal wat dat er nu op je af komt. Niet alleen de extra taken die je misschien nu moet doen – denk aan ouders die hun (basis)school kinderen begeleiden met hun schoolwerk – of broertjes en zusjes die elkaar nu de hele dag zien in plaats van een vriendje of vriendinnetje – of de huisdieren die er helemaal niets meer van snappen en super overprikkeld (lees druk) door raken.
Het heeft een enorme impact op ons allemaal en ik snap dat.
 Helaas hebben we het er mee te doen, en niemand kan nog met zekerheid zeggen voor hoelang.
Om al die grote brokken informatie en prikkels in kleine stukjes op te knippen zodat ze in rust verwerkt kunnen worden, is de energie van ‘Zorgvuldigheid & Bescherming’ als onze zogenaamde mindfullness-essence ontwikkeld. 
Het helpt je met het overzichtelijk en behapbaar maken van alle nieuwe informatie die je te verstouwen krijgt. Door de ‘hapklare’ brokken kun je op een rustig en aangenaam tempo je hersenen voeden in plaats van overvoeden en door de ‘strot’ duwen wat er gedaan moet worden.
Rust voor jou = rust voor je huisgenoten en huisdier(en). Laat maar zien…

 

 

Groei door je ‘stenen uit de rivier te halen’, niet door de rivier te willen duwen

Een Chinees gezegde (ook al uit China? ja,… ) luidt: Je kunt de rivier niet duwen.
Het betekent: wat gaat zoals het gaat kun je niet versnellen door iets te doen of toe te voegen.
 Wat je wel kunt doen, is de stenen uit de rivier halen die de stroming vertragen.
 Hoe ik dat bedoel? Als jouw energie stroom even wat trager is, als je merkt dat je sneller moe bent of overprikkeld, dan is de kans groot dat er stenen in jouw rivier gerold zijn, nu of in het verleden, die de boel vertragen.
Die stenen zijn ‘symbool’ voor de lessen die je nog mag leren. Door heel hard tegen de energiestroom te duwen om vooruit te gaan, komt er alleen meer weerstand tegen de lessen (lees stenen) die geen meter uit de weg gaan. Kort gezegd; je maakt het jezelf onnodig moeilijk.

Door aan de stenen in je rivier te werken en ze uit het water te halen, komt de stroom weer op gang en ben je aan het groeien in plaats van aan het vechten.
 Gebruik deze bijzondere tijd om de stenen die zich aan jou ‘tonen’ uit te werken en ruimte in je rivier te maken. Er zullen altijd wel stenen in je rivier rollen, klein of groot, maar om te wachten tot je een dam gebouwd hebt lijkt me ook geen oplossing…
Als je hulp wilt met het opruimen van die stenen in jouw rivier, boek je een uitgebreid consult of meld je aan voor het BABZ-programma (Bouwen Aan Bewust Zijn).
 Zie het maar als een liefdevolle ‘Smit-Tak’ die zijn kraan aan je uitleent om de stenen uit je rivier te takelen.
Laat BABZ maar zien…
of boek een uitgebreid consult

 

Stabiliteit en Balans met de Jaarmix 2020, zodat je deze periode beter doorkomt

De achtbaan van 2020 is vanaf de eerste dag van het jaar van start gegaan, niemand weet wanneer het afremt en wanneer we uit mogen stappen. Wat ik wel weet is dat je voor jezelf meer acceptatie, rust, balans en stabiliteit kan verkrijgen met de Jaarmix 2020. Door het gevoel dat je de controle kwijt bent los te kunnen laten en vertrouwen in het proces terug te krijgen zou je misschien deze dol-dwaze rit kunnen gaan waarderen en er plezier aan beleven…
Bereid je voor om uit de achtbaan te stappen – meer informatie over de energie van dit jaar vind je hier.

Laat de Jaarmix 2020 maar zien…

 

 

Wij wensen je een goede gezondheid, veel compassie voor jezelf en voor anderen in de komende weken die gekenmerkt zijn door de restricties en maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus.

 

Wanneer je merkt dat het je teveel wordt, dat het zwaarder blijkt dan goed voor je is,.. blijf er niet mee zitten. Trek aan de bel en schakel hulp in! Samen slaan we ons door deze bijzondere periode heen. En heb je iets wat je aan ons kwijt wil? mail ons dan. Ik (Erica) en Team LichtWesen Nederland staan klaar voor mens en dier.

Volg ook de LIVE-sessies op de Facebookpagina die gratis te bekijken zijn. Je hebt GEEN facebook-account nodig om deze te bekijken. De sessies bevatten nuttige tips en oefeningen om de uitdagingen te vergemakkelijken en de zwaarte te verlichten. Thema van de Maand Maart was ‘Balans en Evenwicht’ – deze maand (April) is het thema “Focus”. Elke sessie helpt je om uit je hoofd en in je gevoel te komen.

Liefdevolle groet,

Erica en Team LichtWesen Nederland