Lichtwesen
Selecteer een pagina

Hulp die er altijd is en die we niet altijd kunnen of willen zien

Sinds Januari neem ik waar dat er een nieuwe energie en een nieuwe tijd begonnen is. De energie-trilling stijgt flink. Daarnaast heeft de aarde zelf zulke intensieve processen, dat veel mensen te weinig door de aarde-energie verzorgd worden. Ik geloof dat beide oorzaken er verzorgen dat er zoveel mensen ziek zijn (geworden) en zoveel terugval dat daardoor het herstel naar beter worden en gezond zijn langer duurde.
Tevens worden allen die wat voor de aarde doen kunnen, gestuwd en voorbereid. Niet alleen spiritueel bewuste mensen worden met de energie gestuwd. Voorbeelden hoe iemand ‘naar voren geschoven wordt’ door de stuwende energie, heb ik hieronder beschreven.
Meer voorbeelden geef ik je Zondag met de training.
Wat gebeurt, hoe we daar mee om kunnen gaan en het gebruiken kunnen, wat we voor de veranderingen doen kunnen, daar ga ik uitgebreider op in tijdens de training. Daarnaast heb ik een meditatie voor je in petto voor je Ziel, hogere Bewustzijnsgebieden en Aarde-wijsheid om de verbinding te versterken en je duidelijke aanwijzingen te laten ontvangen.

Zo kan de hulp van een engel er ook uitzien;

“waar was je beschermengel toen je gevallen bent?” vroeg mijn fysiotherapeut, nadat hij ontdekt had dat ik met Engelen werk. Zonder na te denken gaf ik antwoord: ”Hij heeft me geduwd.”
Vol ongeloof keek hij mij aan. Jaren geleden had ik zelf net zo’n gezicht getrokken als ik zo’n antwoord gehoord zou hebben. Ook ik was ervan overtuigd dat Engelen, en vooral je persoonlijke bescherm Engel, ons behoeden voor gevaar en ongeluk. Toch heb ik ondertussen regelmatig beleefd en gehoord dat ze ons ‘een zetje geven’ wanneer dat de beste hulp is voor dat moment.
Zo ging het dus bij mij. Ik had in dat jaar te veel gewerkt en te weinig tijd en aandacht aan mijn lijf besteed. Toen ik daarbij nog 2 ‘belangrijke’ afspraken aannam, hoorde ik mijn lijf duidelijk kreunen en steunen; ‘Dat is me teveel, ik kan niet meer!’

Toch zei het slimme, brave meisje in mij:’ Deze zijn belangrijk, dat red ik nog wel. Over 4 weken heb ik minder te doen en dan rust ik wel uit.’ Drie dagen later viel ik terwijl ik gewoon liep. Eigenlijk was daar niet veel voor nodig; de akkerbodem waar ik over liep was glad van de regen en ik viel op mijn ellebogen. De diagnose was eenduidig: een gecompliceerde breuk.
Het was mij direct duidelijk hoe dit gekomen was. Ik had de pauze gekregen die ik nodig had en mijzelf nog niet gegund had. Het ongeluk moest ik gebruiken om mijn overtuigingen met betrekking tot werken en belangrijk EN de waarde van mijn lichaam te overdenken, om intensief met de Elohim te werken en oude patronen los te laten.

Nadat ik mij gefocust had op wat er precies te leren viel en de stappen naar verandering besloten had, genas mijn arm binnen 6 weken. Nu is alles volledig geheeld en kan ik me zonder bewegingsbeperking of pijn met plezier bewegen.

De hogere niveaus ondersteunen ons ook zo:

Er zijn ook ‘prachtige geschenken met een addertje onder het gras’, waarvan je de omvang in het begin niet herkent. Al jaren vertellen de Engelen me dat ik regelmatig aan sport zou moeten doen, dat beweging als compensatie voor het fijnstoffelijke werk juist voor mijn lichaam belangrijk is.
Zo begon ik steeds weer met gymnastiek en meridiaan-oefeningen, en regelmatig hield ik er weer mee op omdat er zoveel werk te doen was. Nu hebben we een hond gekregen die natuurlijk lange benen heeft en een tomeloze bewegingsdrang. Hij ‘dwingt’ mij dagelijks met hem te lopen anders is hij niet handelbaar. Sindsdien loop ik in alle weersomstandigheden, elke dag met hem in de natuur.

Waarom we na drastische veranderingen ziek worden

Steeds weer zijn er drastische veranderingen in ons leven. Niet allen geboorte en dood horen daarbij, ook scheiding, verhuizing, wisselen van baan en verlies van bezittingen of geliefde mensen. Dan hebben we nieuwe levensconcepten nodig. Helemaal wanneer de veranderingen plotseling en onverwacht gebeuren worden mensen ziek of emotioneel instabiel. Gevoelens van verdriet, angst, uitputting, hopeloosheid zijn dat wat je dag bepaald. Mensen zien alleen de donkerte en missen het zicht op het licht aan het einde van de tunnel.
Wanneer tot voor kort bij mij zo’n verandering plaatsvond en ik daardoor ziek werd besefte ik dat na de verandering mijn energiesysteem geherstructureerd was. De oude structuur was door elkaar geschud. Iets nieuws bouwt op en daarvoor is levensenergie nodig. Die is op zulke momenten niet voldoende en zo komen zwakke punten, fysiek en emotioneel naar boven.
Wanneer je in zulke fasen geen hersteld tijd neemt of extra levensenergie toevoegt, stroomt de benodigde energie in het transformatieproces en de dagelijkse werkzaamheden. Het lichaam gaat in de ‘spaarstand’ waardoor er energie mist om een gezonde en emotioneel-stabiele toestand te behouden. Zo ontstaan ziekten, emotionele dalen en uitputting.

Wat kunnen we doen?

Het lichaamsenergie systeem heeft aanvullende kracht nodig, ofwel door jezelf rust en ontspanning te geven of door extra energie op te nemen. Dat is mogelijk door energetische technieken; bijvoorbeeld door Yoga, Reiki, Energie van Engelen – of door fijnstoffelijke essences – die herstructurering ondersteunen zodat zich de nieuwe structuur sneller vormt en stabiliseert.

Warme omarming van Petra Schneider