Lichtwesen
Selecteer een pagina

Doe dit om altijd de beste keus te maken!

 

Hoe vaak is het je al gebeurt dat je een overvloed aan keuzes tegenkwam en door het bomen het bos niet meer zag? Ik durf te wedden dat dat meer dan eens is voorgekomen.
En sterker nog ik durf zelf te stellen dat ik weet wat voor resultaat dat jou heeft opgeleverd….
Je kunt niet kiezen en vervolgens haak je af.Ik weet het niet…

Je kiest dan stiekem toch, door te kiezen om er op dat moment niets mee te doen.
MAAR!!!! Het blijft kriebelen, het blijft in je hoofd zitten en je hebt het gevoel dat je toch een oplossing MOET zoeken…..
DUS,….. je zoekt op internet, leest boeken, vind iets wat bij jou aansluit en komt tot de conclusie dat er een overload aan keuzes is. Wat doe je?
Precies hetzelfde als hierboven, je doet het gewoon nog een keer.
Zo hou je jouw uitdaging in stand en loop je rondjes in jouw vicieuze cirkel.

 

Doe het zo

Hoe doe je het dan anders, zodat je jouw uitdaging wel opgelost krijgt?
Ik geef je een voorbeeld hoe het bij een vriendin ging;

> Op de IT-beurs maakte ik kennis met Lichtwesen.
Ik zie een aantal kasten vol producten.
Ze trekken mij aan, wat ik er mee kan of mag is mij totaal niet duidelijk.

Ik blijf voor de kasten dralen.  Ik besluit om toch meer advies in te winnen. Na een uitleg die mij iets meer duidelijkheid geeft, ben ik begonnen met een tinctuur.
Ik had geen idee wat ik ervan kon verwachten.

Na een aantal dagen merk ik toch verandering in mij. Ik kan er niet exact de vinger op leggen.
Nieuwsgierig geworden ben ik verder gaan kijken, zoeken naar informatie.
Ik lees de boeken, koop de kaartenset.
Toch blijft er bij mij het idee dat er meer mogelijk is.

Ik volg een workshop, leer hoe ik nog meer uit de producten kan halen voor mijzelf.
Ik volg nog een aantal workshops en merk dat ik steeds meer in contact kom met mijzelf.
Als het voor mij zo goed werkt, hoe zou het werken voor iemand anders?

Hoe breng ik dat in de praktijk?
Ik besluit weer een workshop te volgen die meer gericht is op het werken met Lichtwesen als behandelaar. Ik heb geen idee wat ik van deze dag mag en kan verwachten.

 

Ik krijg informatie die niet in de boeken te vinden is en die ik kan toepassen als behandelaar en als gebruiker. Ik leer de basis van hoe je de producten kunt gebruiken. Daarnaast is het een heerlijke doe dag.
Met de groep ervaren we een andere manier van werken. Proberen het op elkaar uit waardoor er ook persoonlijke inzichten zijn. Deze geven mij een feedback op een manier waarop ik nu met de producten werk en hoe het nog meer diepte kan krijgen .

Er worden ervaringen gedeeld door de medecursisten waardoor ik nog meer doorbraken, transformaties kan realiseren in mijn behandelingen.

Wat geniet ik ervan om dit te mogen doen en de kennis nu met anderen te delen. Kennis en informatie die niet in de boeken staat. Kennis die overgedragen wordt van het ene Licht-Wesen naar het andere Licht-Wezen. <

 

Aantrekkingskracht

Soms word je gewoon naar een bepaald iets toegezogen, een enorme magneet houd je aandacht op dat ‘ding’ waarvan je geen weet hebt wat het is terwijl het ZO GOED voelt.
Hoe moet je dan kiezen, als je hoofd ervan overtuigd is dat je meer moet WETEN voor je een keus kunt maken? Wanneer er iets zo sterk resoneert met dezelfde frequentie als jou, dan voel je de match, je durft alleen niet op je gevoel blind te varen omdat je hoofd het niet kan verklaren met weten-schap.

Ik herinner van mijzelf bijvoorbeeld dat ik een enorme aantrekkingskracht voelde toen ik voor de eerste keer het logo van LichtWesen zag. Ik had geen idee wat het was, ik wist alleen dat dit HET was waar ik mee wilde werken! EN ik wist ook meteen dat ik voor Nederland hier iets in wilde betekenen. Vreemd hoe ons ‘brein’ wat ons een zogenaamd superieur wezen maakt zo’n enorme filter kan creëren zodat we het wel voelen vanuit de oorsprong, en niet kunnen verklaren in ons hoofd (wat we letterlijk denken dat het NU is).

 

Overweldigende keus

Ik krijg bijna dagelijks de vraag wat nu de best passende ondersteuning is omdat diegene als hij of zij gaat zoeken. Dit is een reactie die ik met grote regelmaat krijg:
“Uit de informatie die ik zelf kan vinden lijkt het wel of ik alles kan gebruiken!
Er is zoveel wat met mij resoneert op dit moment dat er een berg aan mogelijkheden is die allemaal op de een of andere manier passen. Hoe kies ik nu die ENE juiste?”

Wanneer je voor jezelf iets moet/mag kiezen lijkt het lastiger dan wanneer je dat voor een ander doet. Je hebt namelijk voor jezelf altijd een soort van ‘blinde vlek’ ook wanneer je je daar niet van bewust bent (daarom heet het ook blinde vlek).
Natuurlijk kun je met de kaartenset een heel nauwkeurige vraag stellen en een nauwkeurig antwoord krijgen. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden die wellicht veel beter bij jou of bij jouw manier van werken passen.
Mijn advies is altijd om de ondersteunende middelen naar een zo klein mogelijk aantal te brengen. Wanneer het met 1 kan, dan liever geen 3 vanuit een gevoel van ‘zeker weten dat je het juiste hebt’.

 

Versnippering  v.s. Focus

Waarom is het dat we denken dat we “alles” kunnen gebruiken?
Omdat we denken dat we alles tegelijk moeten oplossen om gelukkig te zijn!
In werkelijkheid betekent dat alleen dat je jezelf in dezelfde uitdaging houd om niet met de confrontatie van het ‘het ene’ de diepte in te hoeven.
De vragen die gebruikt worden om een ‘bewuste’ keus te maken zorgen ervoor dat je je focus richt op dat wat je wilt veranderen. Versnippering leidt in het dagelijks leven tot in-productieve acties. Denk maar een een dag thuis waarbij je met 1000 dingen bezig bent geweest en er misschien niet 1 van af gekregen hebt…
Beter is het om bijvoorbeeld steeds 1 ding tegelijk af te handelen en die van je lijstje te kunnen strepen, dan voel je dat er vooruitgang is.

 

 

Zo zet je de kroon op je werk/keus

Ken je de uitdrukking van een bekende bierfabrikant: Vakmanschap is Meesterschap?
Dat geldt voor alles! Wanneer je jouw talenten ten volle benut haal je alles eruit wat je op dat moment eruit kan halen. Hoe weet je dan wat je voor talenten kan benutten en hoe pas je ze toe? Hoe weet ik wanneer ik voor het ene talent kies en niet voor die andere? Hoe krijg ik mijn talenten aangescherpt zodat het me makkelijk afgaat om mijzelf en anderen verder te helpen op hun pad?……..
Neem een diepe teug adem, en laat met een zucht die adem weer uitstromen….
Relax! Je hoeft niets te kunnen wat je nog niet onder de knie hebt!
Als je het wilt versterken of aanleren zijn er makkelijke mogelijkheden!
De workshop Praktisch werken met LichtWesen is daar een prachtig voorbeeld van.
Het is een hele dag doen, ervaren, voelen, en in je leven integreren – in heel eenvoudige dagelijkse dingen. Zelfs als je een behandeling in je praktijk of salon geeft kun je zonder jouw techniek of methode aan te passen jouw behandeling naar een compleet nieuw niveau tillen zonder daar extra moeite voor te hoeven doen!
Hoe? Ik laat het je graag ervaren in een workshop. Praktisch werken wordt niet voor niets zo genoemd. Het is voor iedereen een aanvulling en verrijking, ook als je het gewoon in je gezinssituatie wilt gebruiken!
Ben je nieuwsgierig geworden? kijk hier voor meer info

 

Doe dit ALTIJD


Als je aan iets gaat beginnen, wat het ook is, concentreer je op wat je WEL wilt!
Zorg dat je het benoemd op de manier die het eindresultaat uitdrukt.
Stel je wilt geen hoofdpijn meer; focus dan niet op ‘geen hoofdpijn’ (dan geef je nog steeds je aandacht aan ‘hoofdpijn’) – Focus dan op een helder en vrij hoofd.
Als je iets wilt leren, wees dan duidelijk wat het is wat je wilt ervaren. Waar moet het je brengen? en hoe voel jij je als dat gerealiseerd is?
Zorg dat je je focus helder krijgt en laat je niet door je hoofd en de filters daarin afleiden of afschrikken.
Win meer informatie in, door een training te doen OF door hulp in te roepen van een expert. (weet je bijvoorbeeld niet wat jou het beste past en voel je er weinig voor om dat zelf uit te vogelen? Neem contact met me op voor advies.)

 

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar mee om steeds te twijfelen hoe je iets moet doen, hoe je iets moet kiezen en als je het dan gekozen hebt het in de kast te laten verstoffen?
Mooi!! Dan ben jij degene die we zoeken om op onze training Praktisch Werken met LichtWesen van bijzondere informatie te voorzien waardoor je voortaan een heel andere insteek gebruikt!
Meer informatie of aanmelden kan hier

 

Ben je nog niet zover en wil je nog een paar tips en hints ontvangen?
Ik heb een serie van 3 emails die je alvast op weg helpen.
Meld je hier aan om ze te ontvangen.

 

 

 

Geef in een reactie hieronder aan waar je meer uit zou willen halen in je transformatie of behandeling(en).
Door een tip of kleine verandering krijg je vaak wel voor elkaar waar je naar op zoek bent.