Lichtwesen
Selecteer een pagina

Therapeut ‘claimt’ dat een Engelspray beschermt tegen Corona

 

Deze week hoorde ik in een tv-uitzending dat een therapeut verschillende alternatieve middelen benoemen als bescherming tegen Corona, o.a. engelspray. Oftewel: als je dit gebruikt krijg je geen Corona.
Een garantie die niet mag en niet kan.
Waarom mag het niet? Vanwege de reclame-code-commissie reglementen die de consument tegen misleiding en bedrog beschermen zijn er strikte regels die gehanteerd moeten worden met betrekking tot het verstrekken van informatie en reclame van producten.

Wanneer niet bewezen is dat het aantoonbaar effectief is bij een bepaalde ‘kwaal’ mag je niet benoemen of adviseren dat de werking van het middel juist dat ‘oplost’ of ‘geneest’.
In dit geval werd benoemd dat de middelen waar deze therapeut mee werkt beschermen tegen het Covid-19 Virus (wij noemen het met zijn allen Corona). Een gesproken garantie die niet waargemaakt kan worden; misleiding dus.

Waarom kan het niet? mijn antwoord hierop is 2-ledig. Het kan niet omdat de middelen niet aangetoond effectief beschermen tegen het virus EN de andere reden is dat het ‘not done’ is om iets aan te raden of verkopen wat er niet voor gemaakt is…

 

en LichtWesen dan?…


Ik krijg regelmatig de vraag of ik iets van LichtWesen heb wat beschermt tegen het Virus.
Neem van mij aan dat er niet 1 product in ons assortiment is wat die garantie kan geven.
Mijn antwoord is dus steevast ‘nee’. Ik vermeld er wel altijd bij wat de ‘oorzaak’ van een verminderde weerstand kan zijn en daar is natuurlijk wel iets aan te doen.
LichtWesen producten fungeren niet als vitaminen, al gebruik ik vaak het voorbeeld van Vitamine C om uit te leggen hoe je jouw energie-systeem aanvult met energie om een bepaald thema in balans te krijgen. Het blijven producten die ondersteunen in levensthema’s.

Kunnen ‘mijn’ producten dan niets bijdragen om jezelf te beschermen tegen Corona?
Ja, dat kunnen ze juist wel. Maar niet zoals de meeste mensen het ‘logisch’ vinden.
Het is niet een kwestie van ‘sprayen’ en je wordt niet ziek. Het werkt anders.

 

bekijk de uitleg in deze video:

Engelenspray bescherming tegen Corona? Pure ONZIN!

 

Zoals ik in de video uitleg kun je aan de ‘onderkant’ van je weerstand bouwen en de fundering versterken. Je immuunsysteem krijgt daardoor meer energie om sterker te worden. Het is dus een soort indirecte bescherming, maar ik noem het liever bewustwording.
Hoe meer je je bewust bent van wat er speelt en wat jij daar mee kan of mag laten, hoe beter de energie stroomt en hoe meer er beschikbaar is voor je natuurlijke afweer (weerstand).

Het is slechts 1 van de onderdelen die bijdraagt aan een ‘gezond’ immuunsysteem;

  • denk aan je ademhaling – zuurstof is belangrijk
  • beweeg, daar krijg je ook meer energie van en je gaat meestal beter ademen
  • gebruik de zon, de warmte kan ook door een open raam of deur meer energie geven
  • eet gezond en vul eventueel aan met de juiste vitaminen (Anita geeft je graag advies, mail je vraag hier)
  • verminder de stress prikkels door te werken aan levensthema’s die energie ‘snoepen’ van je weerstand
  • houd je aan de richtlijnen voor een gezonde hygiëne

 

Om je te helpen met het (h)erkennen van de energie-consumerende thema’s heb ik een aanbieding voor je.
Je ontvangt het boek met de kaartenset PLUS een 10 ml geurspray van onze ‘mindfulness’-essence
voor slechts € 19,99 (excl. verzendkosten)

Normaal betaal je € 22,80 voor de kaartenset en het boek. De aanbieding geldt tot en met Moederdag – Zondag 10 mei.

Zeer geschikt als kadootje voor jezelf OF als kadootje om weg te geven (moederdag, beste vriendin, collega of wie dan ook die nu iets extra’s kan gebruiken)

Je vind de AANBIEDING hier

 

Heb je er liever hulp bij om jouw stress-impulsen te ontrafelen? Vraag dan hier een uitgebreid consult aan (inclusief 1 essence en verzendkosten)

 

Lees tip: Engelen als Levensbegeleiders (ik heb dit boek niet meer op voorraad, maar vond het voor je bij BOL.com) Als ze op zijn komen ze niet meer in gedrukte vorm,…. waarschijnlijk alleen in audio boek en ebook… Tis maar dat je ‘t weet 😉

In de volgende nieuwsbrief heb ik leuke alternatieven voor Moederdag in plaats van op visite gaan. Hou je mailbox in de gaten!
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? schrijf je dan in zodat je nooit meer iets mist!

 

Warme omarming en zonnestraaltjes,

Erica

p.s. Ken jij zo’n therapeut? Verwijs ze even door naar mij, er is een belangrijke basistraining voor professionals beschikbaar!