Lichtwesen
Selecteer een pagina

“Ik heb me voorgenomen om deze keer echt door te zetten, om de daad bij het woord te voegen om het zo te zeggen”
Met deze opmerking kwam een klant om advies. Niet om haar doorzettingsvermogen aan te sterken, niet om ‘handige tools’ te ontvangen om het makkelijker te maken – Nee,…. puur omdat ze DACHT dat ze nu wel een ander resultaat kon hebben omdat ze nieuwe inzichten had.

Ik weet dat ik dit eerder heb gezegd, en ja… tot mijn spijt moet ik bekennen dat ik het ook al meerdere keren heb geprobeerd en het heel snel opgegeven heb…. Ik noem het geen voornemens, dat klinkt zo cliché… het is een ‘uitdaging’.

 

Wat deze lieverd met de beste bedoelingen om het nu WEL vol te houden niet in de gaten had toen ze me dit vertelde, is dat ze nog steeds het zelfde DEED, ondanks dat ze iets anders DACHT door de nieuwe inzichten….
En voor ze het wist was ‘ie daar weer…… de BLAUWE Maandag….

Ze was zo goed begonnen, ze was zo gemotiveerd en vooral gedreven om het deze keer vol te houden.
JUIST doordat het al een paar keer ‘fout’ gegaan was voelde ze de plicht om aan zichzelf te bewijzen dat ze het wel kon…
Ik geloof dat we daar allemaal wel een keer iets in hebben ervaren, ik in ieder geval wel.

Door haar enorme motivatie en positieve instelling om ‘het doel’ te behalen dook ze direct in het diepe… en kwam erachter dat de uitdagingen van de vorige keer waar ze afhaakte er nog steeds waren.
De ervaring en de herinnering hoe ‘moeilijk’ het was om vol te houden, hoe veel energie en kracht het koste om door te zetten maakte dat ze snel in haar gedachten besloot om er toch een pauze in te nemen en het volgende keer – wanneer het beter uitkwam – op te pakken om het af te maken.

Mooi he? VOLGENDE keer als het BETER UITKOMT…… herkenbaar?

 

De stap waar ze halsoverkop overheen gedenderd was is haar startpunt, haar ‘vertrekpunt’ of wel de basis van waar je jouw gewenste verandering in wil zetten…..
Als je niets markeert of toetst, is het lastig meetbaar en lijkt het of er nooit iets ECHT verandert…

Wanneer je de basis markeert en opmerkt is het een mooi ‘meetpunt’ voor alles wat daarna komt.
Doe je dat niet dan heb je net als Esther dat je denkt dat je in cirkeltjes blijft ronddraaien en dat er dus een betere tijd moet komen waardoor het je wel lukt.

Op het moment dat Esther bij me kwam en we samen naar het uitgangspunt, haar start, haar basis ging kijken – zag ze tot haar schrik dat ze toch zeker wel wat verandering had bewerkstelligd maar het gewoonweg niet had waargenomen.
En nu was ze toch gestopt ondanks dat er vooruitgang in zat….zonde…(vond zij).

Wat als elk moment een prima startpunt is om te veranderen waar je eigenlijk niet blij meer van wordt?
Hoe is het voor jou handig om gewoon op het moment dat je voelt dat je het anders wil METEEN de daad bij het woord te voegen?
Wanneer je het plant komt onverbiddelijk het leven er tussen door waardoor je afhaakt of uitstelt…. hoe dat afloopt is bekend.

De kracht van de BLAUWE maandag schuilt ‘m in het stukje bewustzijn en de verwijzing naar de Blauwe kleurstraal.
Blauw staat voor ORDE en de BASIS.

 

 

Door de kracht van de Blauwe Straal te ervaren en te gebruiken ontdek je waar je werkelijk staat, waar je naar toe wilt en hoe je daar een route in kan ontdekken.
De handvatten die door de inzichten van de energie van de Blauwe Straal ontstaan helpen je bij het ‘in kaart brengen’ van jouw “plan” en de te nemen stappen.

Blauw

De Blauwe KRACHT zit ‘m in veel aspecten en komt op verschillende manieren tot uiting.
De belangrijkste peilers van de Blauwe energie zijn Veiligheid en Vertrouwen.
2 Peilers die je niet kunt missen bij een verandering!

Wil je meer stroming en flow in jouw energie en leven?
Aard Engel Water heeft daar de juiste aspecten van de blauwe energie voor.

Rust in je hoofd nodig? Opgestegen Meester Orion geeft je overzicht en ruimte in je hoofd.

Voel je dat je bescherming nodig hebt?
Aartsengel Michael omhult je met een mantel van bescherming door de energie van de Blauwe straal op zijn frequentie.

 

Natuurlijk zijn er meer ondersteuners op de Blauwe straal. Ze komen deze maand Januari allemaal aan bod in de Live die elke donderdag op FB gegeven word. Steeds om 12:30 uur voor 30 minuten.
Je hebt GEEN account nodig als je de opname wilt bekijken.

Wil jij hulp bij je Blauwe maandag uitdaging? Boek je uitgebreide consult hier en ontvang je bijpassende energie GRATIS!

Laat in een reactie hieronder weten of jij de Blauwe Maandag ‘cirkel’ herkent.