Lichtwesen
Selecteer een pagina

Engelen, iedereen heeft er wel eens van gehoord, sommige hebben ze weleens ‘bemerkt’ in een lastige situatie die ineens een makkelijke oplossing werd, en enkele weten precies hoe je ze wanneer jij het wilt of nodig hebt zelf om hulp kan vragen.

Ik krijg regelmatig de vraag hoe je dat moet doen; de engelen om hulp vragen. Wat mag je wel of niet vragen? Hoe moet je dat vragen? Kan ik dat ook? Wanneer mag je om hulp vragen? Kan ik voor mijzelf om hulp vragen? Of kan ik juist voor iemand anders hulp vragen, en mag dat?….

veel vragen die zich blijven herhalen, daarom hieronder 4 dingen die je moet weten over Engelen.

 

ISI 2015 aan colierISI in hand hart L kl      ISI_Hartenzegening

 

 

 

 

Wat je moet weten is ENGELEN ZIJN ER ALTIJD VOOR JE

 – Engelen zijn er altijd en overal om ons te helpen, ondersteunen of beschermen. Zij hebben niet zoals wij de beschikking over een vrije wil. Wanneer zij ons zien worstelen kunnen zij wel aanwijzingen geven die we in situaties en reacties kunnen herkennen, maar ze mogen zich niet zonder onze toestemming in ons directe leven mengen. Daarom is het nodig dat we de hulp zelf vragen. Engelen hebben geen vrije dagen, geen vakantie of ATV. Ze zijn altijd bereikbaar, 24/7 en 365 dan per jaar, je leven lang.

 

Wat je ook moet weten is JE MAG ALLES VRAGEN

 – Natuurlijk mag je alles vragen, het houdt alleen niet in dat wat je vraagt ook in die vorm die jij verwacht geleverd wordt! Als je hulp vraagt aan de Engelen en je vertrouwt in het proces, dan laat je jouw bemoeienis los. De Engelen doen alles in hun macht om het juiste voor jou, de situatie en jouw levensdoel te bewerkstelligen. Dus als jouw vraag iets is wat tegen jouw levensdoel indruist, wat meer kwaad dan goed voor je kan opleveren, kan het zijn dat je volgens jouw verwachtingen niet ‘op je wenken bediend’ wordt. Als jij de uitkomst al bedacht hebt, geef je de mogelijkheden die misschien nog beter zijn geen kans. Hoe wil jij je beste vriend of vriendin helpen met je beide handen achter je rug gebonden? Dat lukt ook vast niet zo goed als je zou willen….

lichtwesennederland

lichtwesennederland

 

Wat je nog meer moet weten ENGELEN DOEN WAT ZE DOEN, OM JE JOUW KRACHT TE LATEN ERVAREN

 – Op alles wat de Engelen gevraagd wordt komt een reactie, een respons. Wij leven in de ‘illusie’ van tijd en ruimte, de Engelen bevinden zich daarbuiten. Hun idee van snel, van tijd, van een week, een dag is heel anders dan onze ideeën daarover. Zij hebben de aardse ervaring van tijd niet en kunnen daar dus niets mee. Wat ze voor je doen zorgt er altijd voor dat je jouw kracht weer kan ervaren waardoor je gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en zelfvertrouwen weer toeneemt. Het is natuurlijk aan het einde van het verhaal de bedoeling dat je weer helemaal in je kracht staat en kan blijven. Ook dit kun je gewoon aan de Engelen vragen.

 

En dan nog dit: ZO VRAAG JE DE ENGELEN OM HULP

 – Hoe zou je aan je beste vriend(in) hulp vragen? De Engelen kun je als je beste vrienden zien, wanneer je met respect, liefde en openhartigheid hulp vraagt komt er hulp. Natuurlijk helpt het om duidelijk aan te geven waar je hulp mee wilt, natuurlijk niet TE uitgebreid, want dan loop je het risico dat je bijzondere mogelijkheden waar je nog niet aan gedacht hebt uitsluit. Probeer dus niet de eindoplossing helemaal uit te kristalliseren, maar geef een globale omschrijving waarbij je wel de belangrijke punten aanstipt. Stel je wilt een liefdevolle relatie maar hebt er nog niet zo mazzel mee gehad tot nu toe, en je besluit de Engelen om hulp te vragen. Je vraag zou er zo uit kunnen zien: “Lieve Engelen, help mij alstublieft om de perfecte partner te vinden, iemand die respectvol, liefdevol en gelijkgestemd is. Dit of iets beters wil ik graag zo snel als mogelijk en voor mijn hoogste goed. Dankuwel
Als je aangeeft dat je “dit of iets beters” wilt, houd je alle mogelijkheden open voor nog betere versies van wat jij als “doel” hebt bedacht. Wanneer je aangeeft dat het zo snel mogelijk en voor je hoogste goed zou mogen, geef je geen tijdspan aan maar wel je voorkeur. Daar kunnen de Engelen wat mee.
[dropshadowbox align=”center” effect=”lifted-both” width=”250px” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Wat zou jij aan de Engelen willen vragen? Laat in een reactie weten waar je hulp bij wilt en ik help je met een zin te maken.[/dropshadowbox]