Lichtwesen
Selecteer een pagina

Zielsverbinding zet je in je KRACHT

ervaar de oneindige verbinding van je hart en ziel

 

verbinding is meer dan het ene punt met het andere in lijn brengen,
verbinding is een band scheppen tussen 2 of meer ‘punten’.

Verbinding maken is het speerpunt in de energie van juni.
Hoe maak je op een eenvoudige manier verbinding met je hart? met je ziel?

met een engel? met je partner of kinderen?

Het leven is een aan-een-schakeling van gebeurtenissen die ons raken.
Soms zijn het blijde gebeurtenissen en leven we op, andere keren voelen we ons gekwetst en zakken qua stemming en kracht naar beneden. Elke gebeurtenis doet iets met ons, elke gebeurtenis wordt in ons (on)bewuste opgeslagen in een soort ‘logboek’.  De ruis van deze gebeurtenissen kan echo’s van gedachten en herinneringen uit het verleden oproepen die ons belemmeren om de verbinding met ons hart en onze ziel bewust te ervaren.

Door de intensiteit van een emotie of gevoel, slijt er een diep patroon in ons vermogen
om de verbinding, de liefde te voelen en te delen – bij onszelf of naar de ander.
Hoe herstel je dit? Het antwoord is ‘door te voelen’.

Voelen is iets wat iedereen verteld wat je ‘moet’ doen,
maar zelden wordt uitgelegd hoe je dat voor elkaar krijgt.

Tijdens het webinar wil ik je laten ervaren hoe je bij je gevoel komt,
vanuit veiligheid, vanuit gemak en vooral vanuit rust.

De wisselwerking van rust en voelen is ongeëvenaard.
Het geeft je de ruimte om in het NU te zijn
en BEWUST de verbinding te ervaren.


Door ons bewust te zijn van de verbinding
met hart en ziel die continue is,
voelen we ons gesterkt – volwaardig – heel – helder en krachtig.

Verbinding met Hart en Ziel… brengt Rust en Vrijheid

Ik neem je even mee in je gedachten aan een fijne plek, een plek waar je een mooie herinnering hebt of waar je met je fantasie graag bent. Stel je nu voor dat je op die plek bent aangekomen en je ruikt de heerlijke geur van sinaasappel en citrusvruchten, de lucht is helder en blauw, de zon schijnt en er waait een heerlijk verkoelend briesje zonder dat je het koud hebt.
Allemaal elementen die een moment van ontspanning en rust kunnen oproepen.

Misschien gaat het bij jou heel snel en ben je gelijk daar als je bovenstaande leest, misschien heb je iets meer tijd en focus nodig om daar te komen en helpt het om er even goed voor te gaan zitten en je ogen te sluiten.

Terwijl je dat moment ervaart dat je op die geweldig fijne plek bent, voel je de verbinding. De verbinding met jezelf, je hartsverlangen en je zielskern.
Zie,…. het is er altijd. Je bent het je gewoon niet de hele tijd bewust dat het er is.

Je hoeft er niets voor te leren, niets voor te doen op een moeilijke manier.
Het is je natuur en JIJ kunt er altijd gebruik van maken.

Het kan natuurlijk zijn dat het je helemaal niet gemakkelijk afgaat om die verbinding bewust te ervaren de hele dag door. Geloof me, je bent daar niet alleen in.
Ik denk zelfs dat het bijna zeldzaam is dat mensen zich daar 24 uur bewust van zijn. Wat overigens niet inhoud dat het niet mogelijk is.

Het is helemaal geen wet van meden en persen dat jij ook die verbinding 24/7 aan de voorkant van je gedachten moet/mag hebben, zeker niet. Weet dat het je veel rust oplevert als je meer en meer bewustwording van die verbinding oefent en ervaart.
Waar te beginnen?
In het webinar leg ik je 3 verschillende manieren uit hoe je makkelijk bij je bewustzijn kunt komen en de verbinding met je hart en ziel kunt ervaren waar en wanneer je maar wilt.

Als ik het over verbinding heb en ergens in hetzelfde stuk benoem dat we het over grenzen hebben stuit ik vaak op een stuk verwarring en zie bij wijze van spreken de vraagtekens uit de hoofden omhoog springen. Hoe hebben die schijnbaar tegenovergestelde dingen nu met elkaar te maken?

Verbinding gewaarworden is iets wat we kunnen zien als een keus. Je kunt ervoor kiezen om je bewustzijn te richten op wat je wilt. Je focus sturen of je aandacht zetten op iets zijn voorbeelden van zo’n keus.

Door heel veel impulsen van afleiding, om ons heen en door de dag te ervaren, is het bijna onmogelijk voor ons hoofd om nog te kiezen uit een overschot aan aanbod wat de meest effectieve en prettigste zou kunnen zijn.

Geloof me als je een lijstje zou moeten maken dat je ergens in je top 10 niet één keer het woordje verbinding zou vinden. Je hoofd heeft het te druk met alle afleiding waarvan het denkt dat het wat mee zou moeten doen om het of op te lossen, of om ermee aan de slag te gaan zodat je een oplossing kan verzinnen doordat je jezelf iets aangeleerd hebt.

Het blijven cirkeltjes waar je in rond draait en hoe goed je het ook probeert, je komt niet tot  de kern.
Is dat fout? nee natuurlijk niet, het is iets wat zo gegroeid is en waar je je niet bewust van bent, meestal niet bedoel ik dan.

Je bent het je wel bewust als je merkt hoe moe je eind van de dag bent (of soms al aan het begin van de dag), je merkt het als je motivatie totaal vertrokken is en jou niet meegenomen heeft op die vakantie.

Wat je kunt doen om je afleiding, je ergernissen en je onbewuste drang naar oordelen om te draaien deel ik met je tijdens het webinar. Het zorgt voor overzicht, houvast en rust.

“ik ben zo druk met me te beschermen tegen alle impulsen van negatieve energie dat ik geen tijd overhoudt om me op mijn verbinding te richten”

Dit is een veel gehoorde opmerking wanneer ik over verbinding van hart en ziel praat.

Het lijkt alsof je hele systeem in je hoofd gehackt wordt door het moeten op letten en allert zijn op aanvallen van buitenaf die energie rovend kunnen zijn en jouw afnemen wat je dierbaar is: je geluk.

Doordat je zo bezig wordt gehouden door je hoofd om je te beschermen met wat belangrijk is op dat moment, je veiligheid en rust, raak je ongemerkt steeds verder van je bewustzijn van je verbinding op het diepste niveau.

Die verbinding laat je ervaren dat jouw veiligheid eigenlijk veel sterker is dan wat je hoofd je doet vermoeden, het laat je ervaren dat jouw harde werken om jezelf te beschermen misschien wat teveel energie van je vraagt wat je aan veel leukere dingen zou kunnen besteden.

De verbinding met je hart en ziel is een continue aanwezige stroom die uitwisseling van energie en ervaringen in beweging houdt en jouw leven ‘kleur’ geeft , of jij je dat nu bewust bent of niet.

Ontdek welke van de 3 manieren het beste bij jou past om Verbinding te ervaren

Als je voelt dat je vooruit wilt, dat je meer bewust de verbinding wilt ervaren, minder in je hoofd wilt zitten en je eigen plafond (welke je groei belemmerd) wil doorbreken… dan is dit 100% gegarandeerd voor jou.

  • Ben je er ‘klaar’ mee om heen en weer geslingerd te worden tussen wat je voelt en wat je denkt?
  • Wil je de verdieping van jouw verbinding met je Hart en Ziel ervaren?
  • Voel je dat je er klaar voor bent om de volgende stap in ‘leven vanuit verbinding’ te zetten?

Door meesterlijk eenvoudige technieken, mooie inspirerende voorbeelden en duidelijke aanwijzingen is het voor iedereen mogelijk om je meer bewust te zijn van de hart en ziel verbinding en daar je voordeel mee te doen.

Hoe zou je dag eruit zien als je vanuit verbinding, vanuit liefde zou handelen?
Wat is er allemaal mogelijk als je je aandacht naar binnen gekeerd kan houden?
Welke opties ontstaan er vanuit jouw (nieuwe) keuzes?

Webinar over Hart- en Zielverbinding ~ 24 juni 20:30 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tot snel, hartengroet ~ Erica