Lichtwesen
Selecteer een pagina

Dierendag

4 oktober – dierendag

Het is weer bijna dierendag, je brievenbus stroomt weer vol met allerlei aanbiedingen om je huisdier nu eens echt te vertroetelen.
Snoepjes, speelgoed, lekkere kleden, manden, krabpalen, kooien en allerlei dingen die je voor je dier kunt gebruiken.
Waar maak je ze nu echt blij mee?

Hebben ze ECHT behoefte aan nog een snoepje? (die ze waarschijnlijk normaal ook wel eens krijgen), is het niet een beetje teveel van het goede om nog een speeltje aan de royale collectie van je dier toe te voegen? Maak je je hond echt blij met een andere mand, terwijl aan deze zo’n lekker luchtje zit?

Waar zou je huisdier enorm blij van worden?…..
De kans is groot dat ze blij worden waar iedereen blij van wordt… van oprechte aandacht.
Natuurlijk is het leuk om je dier met iets te vertroetelen, maar hoe belangrijk is het voor jezelf en je dier dat jullie beide een leuke tijd hebben waar je oprecht kan van genieten, elke dag.

Het grootste kado dat je je dier kunt geven is een stress-vrije omgeving, en een stress-vrij baasje is helemaal geweldig! Dan kan het dier ook veel meer in zijn eigen element en natuurlijke rol komen.

De ondersteunende energie van de dierenlijn van LichtWesen voorziet in een afname van spanning en stressprikkels. Door het dier te ondersteunen in een afvoer van spanning en stress vanuit de omgeving of vanuit het lichaam, komt er een natuurlijke ontspanning waardoor het dier beter in zijn vel zit. Dat merk je direct in het gedrag van het dier, denk maar aan jezelf – je reageert anders op situaties en mensen of dieren wanneer je stress ervaart. En als de stress al enige tijd in je lijf en systeem zit ben je je vaak niet bewust dat de stress aanwezig is en jouw gedrag beïnvloed.

Wat helpt mijn dier?

Voor verschillende diergroepen zijn verschillende energie-samenstellingen die aangepast zijn op het energiesysteem van de dieren en hun collectieve bewustzijn.
Ze zijn ingedeeld op HONDEN, KATTEN, en KLEINE HUISDIEREN.
Zo heeft een cavia een andere ondersteuning als een Deense Dog.

Voor Honden is er keus uit 2 verzorgende essences; de ene is om het energiesysteem van de hond te balanceren en voor een vrolijke en ontspannen hond te zorgen (Welzijn voor Honden). De andere is om ondersteuning te bieden aan honden die een verstoring in hun gedrag hebben ontwikkeld door een voorval of trauma (Balans voor Honden). Het energiesysteem van de hond ontspant bij beide. Naar Welzijn voor Honden en Balans voor Honden

Voor Katten is een essence die het energiesysteem kalmeert en ontspant, zodat het een heerlijk tevreden spinnend wezen kan zijn, zonder spanning en stress. Naar Welzijn voor Katten

Voor kleine Huisdieren zoals konijnen, cavia’s, muizen, chincilla’s, hamsters, fretten of tamme ratten, is er ondersteuning om ze lekker in hun vel te laten zitten. Zodat de kleine knuffelbare pluizebolletjes heerlijk ontspannen hun leventje kunnen leiden. Denk hierbij aan stress van bijvoorbeeld het steeds oppakken door kinderhandjes, verstoring van het dag en nacht-ritme, en verandering van omgeving.
Naar Welzijn voor kleine Huisdieren

Er zijn ook nog 2 speciale essences die voor alle diergroepen geschikt zijn:

Trauma oplossen en Regeneration

Wat helpt de baas?

Voor baasjes hebben we een specifieke ondersteuning om geheel natuurlijk in de leiders-rol te stappen; I’m the Boss. Veel dieren zijn zogenaamde ‘volg’dieren die een leider nodig hebben om zich veilig te kunnen voelen en te kunnen ontwikkelen. Wanneer er niet voldoende leiding aan bv. een hond gegeven wordt, kan het zijn dat hij daardoor onzeker wordt en vanuit de onzekerheid gedrag laat zien wat als ongewenst wordt ervaren. Geef je dier een enorm kado door de veiligheid van een ‘ALFA” te bieden, bij honden en eigenwijze katten is dit een must. Alleen dan kunnen zij zich volledig ontspannen en gezonder functioneren. Veiligheid is de bakermat voor alle ontwikkeling en gezondheid, bij dieren en bij mensen. Daarnaast geeft het jezelf veel meer voldoening als je natuurlijk gezag hebt en een relaxte relatie met je dier.

SPECIALE ACTIE

Voor dieren dag hebben we een actie waar zowel je dier als jij blij van wordt!
Bij aanschaf van een combinatie 10 ml met een 30 ml dieren-essence, ongeacht welke, ontvang je een 30 ml spray Raumlicht – een zuiverende essence om je leefruimte en kamer in balans te brengen en van ‘plakkende’ energie te schonen.

Bij aanschaf van 2 stuks 30 ml dieren-essences, ongeacht welke, ontvang je een Bescherm Engel. Deze kun je voor jezelf of voor je dier gebruiken*.
De Actie loopt t/m 6 oktober 2018. Naar de producten

* = Let op bij honden die graag knuffeltjes uit elkaar trekken dat ze het knuffeltje niet verscheuren en houdt in dat geval toezicht voor de veiligheid van je hond.