Lichtwesen

Hey daar ben je weer!

Wat fijn dat je hier op mijn website komt rondkijken.

Na het zien van het filmpje heb je misschien al een beetje een idee gekregen wat ik doe en wat LichtWesen aan ondersteuning kan bieden. Omdat het filmpje heel beknopt is, kan ik me voorstellen dat je een vraag hebt of nieuwsgierig bent geworden.
Daarom staan hieronder een aantal dingen uitgelegd.
Ook vind je hier de rechtstreekse linkjes naar de getoonde producten en het BABZ-programma.

 

In het filmpje heb ik het met Mirjam over negatieve energie.
Wat verstaan we onder negatieve energie?

Mirjam ervaart veel spanning van anderen om haar heen, haar familie – vrienden – collega’s op het werk hebben last van stress. Ongemerkt pakt Mirjam die gevoelens over en ervaart zelf ook de stress. In zo’n geval noemen we de gevoelens of emoties van anderen die we aanvoelen ‘negatieve energie’. Het duidt dus aan dat de energie ons geen positief gevoel laat ervaren.
Het is iets wat onbewust gebeurd, niemand doet dat expres.

Omdat dit Mirjam een gespannen en ongemakkelijk gevoel geeft wil ze graag een hulpmiddel wat haar helpt om de spanning (de negatieve energie) niet op te nemen. Ik bied haar een beschermende spray en een kristal aan, en leg haar uit hoe haar aura (energieveld) een filter krijgt waardoor zij de gevoelens van anderen niet meer op neemt. Ze kan met deze ‘filter’ nog wel vanuit haar gevoeligheid en intuïtie waarnemen hoe het met de ander gaat. Het helpt haar dus om wat niet van haar is ‘buiten’ te laten en geen negatieve energie meer op te nemen.

Bescherming tegen negatieve energie is slechts 1 van de thema’s uit het scala aan ondersteuning door middel van LichtWesen producten. Voor bijna alle uitdagingen die je in het dagelijkse leven kunt ervaren bestaat er een spray, olie, kristal, sierraad of een engel.
Zit je dan je leven lang vast aan zo’n product? Nee – gelukkig niet!
Het helpt je om de periode dat je energieveld (je aura dus) niet helemaal in balans is te overbruggen zodat je, wanneer de balans hersteld is, het weer op eigen kracht kan doen.
Binnen alle mogelijkheden vind je een scala aan thema’s als handreiking in lastige periodes voor zowel mens als dier.

Wie graag een stapje verder wil gaan om te ontdekken hoe je, door het versterken van je Bewustzijn, situaties voor kan zijn, kan met ons online programma BABZ (Bouwen aan Bewust Zijn) uit de voeten.
Het is een laagdrempelige manier van 1 op 1 begeleiding. Omdat het online gaat hoef je dus niet bij mij in de praktijk aanwezig te zijn, we zien elkaar op het beeldscherm van je eigen computer of tablet.

De begeleiding helpt je om stappen te zetten die je al lang van plan was, maar waar steeds de klad in kwam door onverwachte situaties.
Denk maar eens hoe vaak je al geprobeerd hebt om dat ene ‘ding’ waar je last van hebt te veranderen.
Omdat we elke 8 weken een begeleidingssessie hebben, blijf je in beweging, steeds een stapje dichter naar je doel. Daarnaast ontvang je na elke sessie een persoonlijke mix met ondersteunende energieën die je helpen tot de volgende sessie ‘on track’ te blijven.
Net zoals Mirjam liet zien, word de voor jou speciaal samengestelde spray met de post thuisbezorgd (vaak de volgende dag al).

Wanneer je opeenvolgende sessies doorloopt kun je de cirkel doorbreken waar je met een losse impuls of sessie niet verder komt.
Om die reden is het programma voor een jaar. Er zijn 6 sessies die je doorloopt en daarmee grote stappen in je bewustwording zet.
Deelnemers die met BABZ hebben gebouwd aan meer bewustzijn, geven aan veel vrolijker en positiever in het leven te staan. Ze vinden het makkelijk vol te houden en zijn verder ontwikkeld als wat ze van te voren dachten te bereiken.

Wat een lieve, zachtaardige en wijze vrouw is Erica.  Een betere mentor kan ik me niet voorstellen. Erica is niet zweverig en lekker down to earth. Als Erica iets uitlegt, dan zit alles zo simpel in elkaar en dat werkt verhelderend. Wij zijn geneigd veel te moeilijk te denken, we moeten eigenlijk helemaal niet zoveel denken, maar meer gaan VOELEN. Laten we lief zijn voor onszelf en voor anderen, dan ziet de wereld er al heel anders uit! Ik kan iedereen aanraden de reikende hand van Erica aan te nemen als je moeilijk zit of duidelijkheid wilt en een steuntje kan gebruiken. Mij heeft Erica enorm geholpen. Dank je wel lieve Erica!!!

Eva Goes

Het eerste wat mij te  binnen schiet, als ik aan het traject BABZ terug denk, is het flesje (met ondersteunende energieen na een sessie) met een geur die ik absoluut niet leek te verdragen. Ik vond het zo ‘vies’ dat ik het met mijn neus dicht over mij heen sprayde.
Puur omdat mijn hoofd en gevoel zeiden dat het goed voor me was.

Erica verzekerde mij ervan dat het zou veranderen. Heel eenvoudig omdat de stagnatie van energie en de beleving die daarbij hoorde er voor zorgde dat ik een koppeling maakte naar de geur, door een emotie en overtuigingen die mij niet meer hielpen.

En inderdaad, na 2 weken de spray onder mijn voeten sprayen – ver van mijn neus – kon ik het iets beter verdragen.
Na een langere tijd begon ik de geur zelfs lekker te vinden.
Door de uitleg over hoe het proces werkt en dat het ook via de waarneming van geur meetbaar is, werd mij duidelijk hoe ik vooruit ging. Uit de stagnatie, bewegend naar stroming.

Wat ik nu merk, ruime tijd na de 12 maanden BABZ, is dat ik losser ben in mijn ZIJN, mijn kern, lichaam en hoe mijn Zelf weer kan stromen.

Ik herinner me ook dat ik steeds verbaasd was dat de ondersteunende energie in de flesjes allemaal een iets andere geur hadden waardoor er steeds een ander stukje in het geheel geprikkeld werd en doorleefd wilde worden. Allemaal op een rustige en zachte manier.
Ik weet nog hoe ik steeds wanneer het flesje op was, ik verbaasd was DAT het alweer op was, en zie nu hoe dat geholpen heeft de koppelingen die er met emoties en overtuigingen zaten op te lossen.

Ik ben begonnen met dit traject omdat ik verdriet voelde over mijn jeugdjaren. Over het onbegrip en het onrecht van mijn ouders, over hoe ik geaccepteerd wilde worden met tegelijkertijd het ‘weten’ dat dat nooit zou gebeuren.
Door in de gesprekken los te weken wat ik dacht dat ik ‘nodig’ had om te krijgen, heb ik dit kunnen transformeren. Ik kan vanuit acceptatie en compassie naar mijn ouders reageren en mijzelf zijn wanneer ik bij hun ben. Het voelt als een overwinning. De acceptatie van mijZelf, het houden van mijZelf en mijZelf op de eerste plaats zetten in plaats van mijn ouders op nr. 1 zijn de vruchten hiervan.

Ik merk het ook in mijn rol als moeder, ik ben losser in mijn gedachten en in mijn opvoeding.
Mijn kinderen merken dat, en ik merk dat aan hun.

Ik kan ze nu duidelijkheid geven en oprecht naar ze luisteren waar ik eerst alleen opdrachten kon geven en dingen verbieden.
Vroeger wilde ik van mijn oudste zoon (nu een puber van 12) zijn handje vasthouden en bepalen wat ‘veilig’ is voor hem. Nu zie ik hoe dat zijn groei en ontwikkeling had kunnen belemmeren als ik in deze stagnatie had blijven vast zitten.
Ik kan ze nu hun eigen weg laten gaan, met oprechte begeleiding en respect voor hun eigen persoonlijkheid en Zijn. Daardoor kunnen zij nu ook anders naar mij reageren.
Door het natuurlijke verloop van verandering in mij tijdens die 12 maanden, niet met horten en stoten of pieken en dalen, kunnen ze nu veel vrijer en blijer zijn. Er is nu meer plek voor hun als persoon en eigen identiteit.

Toen ik begon zat ik klem in mijn hoofd door situaties. Bijvoorbeeld een situatie waar ik vast zat in rouw, mijn hoofd maakte daar een eigen verhaal van – dat is verdwenen. Ik kan met compassie terug kijken naar wat er gebeurd is en de personen die daarbij horen met compassie benaderen. Het geeft rust nu ik meer vanuit Zelfliefde naar de ander en de situaties kan kijken.

Voor mij is het een transformatie geweest van ‘moeilijk’ leven naar stabiliteit en rust, waardoor situaties nu nog slechts als uitdagingen voor me komen en ik ze niet meer als moeilijk ervaar.

Y.K.

Is er een thema wat jou tegenhoudt om je volledige zelf te laten zien of zijn?

Wil je daar wat aan doen maar weet je niet wat of hoe?

Vind je het lastig om vol te houden als je een verandering in gang hebt gezet?
Bekijk de mogelijkheden voor BABZ dan hier
Je hoeft het niet alleen te doen, laten we samen jouw cirkel doorbreken!

De meest voorkomende manier om je aura te beschermen en verzorgen is door het gebruik van een spray. Net als dat je een geurtje gebruikt, verstuif je nu wat van de spray in je energieveld zodat het direct werkzaam is. De spray voor bescherming die ik Mirjam aanraad is een geurloze spray. Het voordeel is dat het voor iedereen geschikt is, dus ook wanneer je niet van geurtjes houdt.
Een flesje bevat 30 ml wat voldoende is voor 2,5 tot 3 maanden.

Van sommige thema’s zijn er ook sprays die wel geur bevatten; zogenaamde Engel Parfums.
Er wordt uitsluitend van natuurlijk geuren gebruik gemaakt, meestal etherische olie mengsels.

Omdat sommige thema’s niet in 2-3 maanden opgelost zijn kan het voordeliger zijn om een kristal bij je te dragen. Onze kristallen hoef je niet te reinigen of op te laden, ze bevatten energie die door resonantie gedeeld wordt met je energiesysteem. Vaak voel je de kracht van de kristal al wanneer je deze in je hand houdt. Door een speciaal beschermend fluwelen zakje kun je de kristal bij je in je broekzak dragen OF aan een ketting. De clip die ervoor zorgt dat je de kristal als hanger kan gebruiken is in 925 Sterling Zilver of goud te verkrijgen.

Wanneer je liever geen sieraad, spray of kristal gebruikt is er ook de mogelijkheid om met etherische olie mengsels te werken. Je kunt een druppel op een tissue doen en gedurende de dag inademen of het mengen met je favoriete (geurloze) bodylotion, dagcreme of handcreme.
Je kunt de olie ook in een verdamper gebruiken om de ruimte mee te reinigen of harmoniseren.
Er zijn 12 thema’s met elk een eigen geur.

Soms heb je behoefte aan meer ondersteuning of voor een lange tijd. Denk bijvoorbeeld aan een thema wat zich als een rode draad door je leven weeft. Voor deze thema’s is er een sieraad. Het voordeel van een sieraad is dat je het de hele dag bij je draagt en zo continue van ondersteunende impulsen wordt voorzien. Ook de sieraden gaan niet leeg, net als de kristallen. Daarnaast zijn het bijzondere blikvangers die vaak gekozen worden omdat ze gewoon ook mooi en elegant zijn.
Alle sieraden worden vervaardigd uit ongelakt Zilver (925 Sterling) en goud (24 karaat).
Waarom ongelakt? Door de zuiverheid van zilver te laten zijn wat het is blijft een allergische reactie of irritatie uit. De chemische laklaag die zilver blijvend laat glanzen veroorzaakt vaak huidirritatie.
Met een zilverpoetsdoekje kun je zelf je zilveren sieraad schitterend laten glanzen wanneer hij zwart uitgeslagen is. Veilig en zuiver.

Ze zijn schattig! en nodigen echt uit tot knuffelen. Onze knuffel engelen zijn niet alleen voor kinderen ontworpen, veel volwassenen en ouderen onder ons hebben ook behoefte aan iets ‘knuffeligs’ om tegen zich aan te houden. De knuffel Engel is onze troost Engel, de Bescherm Engel is de kleinste maar zeker niet de minste. Zij houdt je systeem vrij van vervuilende energie van buitenaf. De BemoedigingsEngel is de middelste van deze 3, hij helpt je om contact met je innerlijke kracht te versterken en geeft moed om de lastige dingen van het leven te doorstaan.
De Engelen zijn handgemaakt en voorzien van een CE-keurmerk, ze zijn wasbaar en heerlijk zacht.

Voor wie graag ondersteuning wil maar ‘door het bos de bomen niet meer ziet’ helpen we graag met advies wat het beste past. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je met het scala aan thema’s niet goed weet waar je nu het beste aan doet, of waar je mee kan beginnen.
Vraag een consult aan, er zijn 2 mogelijkheden; een kort consult van 10 minuten – gratis, of een uitgebreid consult van 30-45 minuten waarbij je alleen de kosten voor een essence en verzending betaald.

Wil je liever iets waar je zelf mee uit kan vinden wat voor jou het meeste past? Dan hebben we een kaartenset met een gebonden boek. Alle thema’s worden in het boek uitvoerig beschreven met oefeningen en tips. Ook handig als je een impuls voor het begin van de dag wilt waar je bijvoorbeeld vandaag je aandacht aan mag geven, of als je een ondersteuning voor iemand anders wilt uitzoeken.