Lichtwesen
Selecteer een pagina

De gezelligste Paranormale beurs met waardevolle mensen en informatie!
Paranormaal Alternatief in de Broodfabriek in Rijswijk.

 

In verband met de maatregelen tegen het Corona-virus is de beurs voor deze datum afgelast. Op dit moment is het nog niet duidelijk of het verschoven wordt of dat er een vervangende beurs plaatsvindt. Zodra ik meer informatie heb hieromtrent post ik dat hier op deze plek. Iedereen die ingeschreven heeft om kans te maken op vrijkaarten blijft op de lijst en blijft ‘in the game’. Is het niet voor deze beurs – dan geldt de actie voor een andere. Voor nu hoef je dus geen ruimte in je agenda te houden voor 4 & 5 april… Tot snel met meer informatie ❣️

Een heerlijk dagje uit, je onderdompelen in de prachtige energieën en handreikingen om met je voetjes in de Hollandse klei te blijven staan.
Wij (Erica en Anita) kijken er al naar uit, het word een feestje want het thema voor dit jaar past zo goed bij ons!

KLEUR je ZIEL

Juist de kleuren maken dat we niet met ons hoofd hoeven te beleven wat er te beleven valt. Door kleur kun je voelen, het doet iets met je. Daar waar de energie hoger is dat de bevatting van woorden, komt kleur als ‘boodschapper’ om de hoek.
Denk maar aan de Elohim Engelen die geen echte naam hebben, maar als kleur worden aangeduid omdat de frequentie zo hoog is.

We hebben heel veel leuke plannen, dingen om met je te delen, en nog veel meer.
Zowel op zaterdag als op zondag geeft Erica een lezing over de kracht van de Engelen-energie: Engelen, vrienden voor het leven.

Omschrijving lezing:
Engelen, vrienden voor het leven.
Iedereen heeft er wel van gehoord, veel weten wat het ongeveer zijn… Engelen.
‘Een engeltje op je schouder’ is een veel gebruikte uitdrukking voor als je ‘geluk’ bij een ‘ongeluk’ hebt gehad. Maar wat is nu precies de rol van Engelen in ons leven? Hoe kunnen we ons bewustzijn afstemmen op de hulp die Engelen ons aanbieden? Hoe leef je makkelijker en lichter?
In de lezing ontdek je met humor en luchtigheid hoe Engelen je kunnen ondersteunen tijdens veranderingen en persoonlijke ontwikkeling. De link tussen emotie, blokkade, energie en onvoorwaardelijke liefde laat zien dat ook wij, als mens, soms als Engel kunnen fungeren voor een ander. Kom je onderdompelen in ‘mijn’ wereld, voetjes op de grond en veerkrachtig met vleugels.

Spreker Erica Hooft:
Als er iemand is die spiritualiteit toegankelijk maakt, dan is het Erica Hooft. Zij  is trainer, adviseur, bewustZijns-begeleider en vooral mens. De afgelopen twintig jaar stonden voor haar in het teken van liefdevolle energie voor mensen, dieren, planten en de aarde. In haar workshops vormen de energieën van engelen – LichtWesen – de basis waarmee aan het persoonlijk BewustZijn wordt gewerkt. Erica geeft beide dagen op de Para Alternatief beurs een lezing waarmee ze je op een duidelijke en humoristische manier meeneemt in haar wereld.

Zien we je daar?

hier is de link naar de site van de beurs
https://paranormaalalternatief.nl/speeddaten/