Lichtwesen
Selecteer een pagina

Zijn LichtWesen essences hetzelfde als Bach Bloesems?

Hoe werkt dat nou met die flesjes waar energie in zit?

Ik krijg heel vaak deze vraag over hoe LichtWesen nu eigenlijk werkt. Het is toch zoiets als BachBloesems?

Nou,….. nee.

Ik zal in delen uitleggen wat het WEL en vooral NIET is.

Wat is LichtWesen?

LichtWesen is op zijn Hollands niets anders als Licht Wezen – oftewel wezen van licht. Als je naar de oorsprong van alles kijkt (zelfs de wetenschap is het daarover eens) is dat / ben jij licht (door sommigen ook als energie aangeduid).
Dus het is gemaakt voor ons! Om de uitdaging die wij leven noemen aangenamer en eenvoudiger te maken.
Licht Wesen zegt ook iets over de energie, het licht waarmee gewerkt wordt.
Het is hele zachte en tevens intens werkende energie van Lichte Wezens als Engelen en Opgestegen Meesters.

Dit in tegenstelling tot Bach bloesems die met Aardse/Materiële grondstoffen werken. De trilling of frequentie is daarom anders en dat maakt gelijk een groot verschil.
Omdat de trilling zo hoog (en zuiver) is, kun je gemakkelijk tot in het bereik van de ziel komen.
Het werkt dus op meerdere niveaus; op het aardse (fysieke), het mentale (gedachten), het emotionele (gevoel) en op de ziel (o.a. het hogere zelf).

Juist door het laatste stukje (de ziel) aan te kunnen raken van het Lichte Wezen dat je bent, kun je grote transformaties ervaren en zo meer en meer wat niet bij je hoort ‘van je af werpen’.

Hoe werkt LichtWesen?

Er zijn talloze Engelen en Opgestegen Meesters die ons willen helpen en bijstaan in onze uitdaging die wij leven noemen.
Elk van hun heeft een eigen wijze les, een expert-functie op een bepaald levensthema. De meeste mensen weten wel dat Aartsengel Michael voor bescherming is en Raphael voor genezing. Zo heeft ieder zijn eigen specialisatie. Toen Petra Schneider en Gerhard Pieroth met LichtWesen begonnen in 1995 hadden ze geen idee wat hun letterlijk boven hun hoofd hing. Ze ontvingen van een Opgestegen Meester een techniek om de energie  aan een water/alcohol verbinding te koppelen, en op een speciale manier te verzegelen zodat de frequentie niet meer te veranderen was.
De tincturen of essences (en alle andere LichtWesen producten) zijn dus energetisch verzegeld en kunnen geen energie opnemen of kwijtraken.   

Als alle energie ongewijzigd blijft…. hoe kan het dan werken?

Met een olie of verstuiver is dat eenvoudig voor te stellen; je brengt het in je aura (energieveld om je heen) en dat zorgt voor de verdeling in jouw lichaams-energiesysteem.

Je kunt het hiermee vergelijken: Wanneer je weerstand te laag is en je verkouden wordt, vul je dat aan met Vitamine C tot je weerstand op peil is. Vervolgens stop je met de inname van vitamine C, je lijf kan het weer zelf.

Met een product van LichtWesen werkt het eigenlijk gelijk; je kunt niet zo goed ontspannen en hebt daardoor moeite met slapen. Dan neem je bijvoorbeeld de energie van Lao Tse, je vult je energieveld en frequentie weer aan met deze trilling tot een normaal niveau, en wanneer je lijf het weer zelf kan (wanneer je vermogen tot ontspanning weer op peil is) stop je met het toevoegen. Je merkt dat vaak dat het genoeg is doordat je het onbewust vergeet te gebruiken 😉

Wat doen die Engelen en Meesters dan precies?

Nu weet je dat door de trilling of frequentie van het licht waar mee gewerkt wordt, hoe LichtWesen verschilt van bijvoorbeeld Bach Bloesems.

Ook legde ik uit hoe het werkte met het toevoegen van de energie om de normale frequentie aan te vullen. Net als met vitamine c bij verlaagde weerstand.

Nu leg ik je uit wat die Engelen en Meesters ‘doen’.

Het begint allemaal al met dat er in de flesje en kristallen geen ‘gemalen’ Engelen of Meesters zitten, haha.

Het gaat om iets veel intensers, nl: de intentie van de expert. In dit geval zou je dus kunnen zeggen dat het gaat om de intentie van de les van bescherming wanneer het over Aartsengel Michael gaat.
Er zit dus geen stukje Michael in, er zit een energie/frequentie in die direct afstemt op de zuiverste en puurste vorm van de les die Aarstengel Michael voor jou heeft ten aanzien van het thema bescherming.
Eigenlijk zou je het kunnen zien als jouw ‘hotline’ naar je Coach Michael die je helpt af te stemmen op de juiste trilling zodat je jouw bescherming optimaliseert.

 

in het kort…

Anders gezegd, stel je voor dat je een oude radio hebt, zo een met een draaiknop om de zenders te vinden. Voor wie niet weet waar ik het over heb, het is een grote kast met een scherm waar allemaal nummers en streepjes op staan waar een bepaalde frequentie zich bevindt. Als je bijvoorbeeld naar Sky-Radio wilt luisteren, draai je de knop tot de streep (zender aanwijzer) aangeeft dat hij op 101 FM staat en je de muziek van Sky Radio kan laten horen. Wanneer het zenderstreepje iets verschuift hoor je ruis door je muziek, en wanneer je nog verder van de zender weg draait hoor je alleen ruis en geen muziek.
DAT is hoe de energie van LichtWesen werkt. Door de producten heb je een zuivere afstemming op de Engel of Meester die bij het thema hoort wat jou helpt.

Door de juiste afstemming en trilling/frequentie maak je de energie die geblokkeerd of bevroren is weer los. Doordat er beweging komt in de energie die niet vrij kon stromen hersteld het vermogen om zelf te reguleren en af te stemmen. Alles draait ook hier om balans (fine-tunen).

 

heb je nog een vraag? Laat het me weten! stuur me een bericht

Of kijk tussen de andere Veel gestelde Vragen of je daar je antwoord vindt.

Posted in: Essences en Olie, Veel gestelde algemene vragen