Lichtwesen
Selecteer een pagina

Hoe worden de essences bereid?

De kristallen en essences worden door een 7-stappen proces met energie geladen.
Door de kristallijne structuur kan er veel energie worden opgeslagen in een relatief klein kristal, en door het element goud toe te voegen aan de basis essences (water en bio-ethanol) ontstaat ook een groter opslagbereik waardoor zeer hoge trillingen ook in essences te ‘vangen’ zijn.
De stappen houden onder meer in dat er gereinigd, geënergetiseerd en beveiligd word.
Juist doordat alles in 2 fases gereinigd word en in meerdere lagen beveiligd tegen invloeden van buitenaf, kunnen we de kwaliteit garanderen waar we voor staan.
De LichtWesen producten zijn zelfs beveiligd tegen de continue 2 watt van een mobiele telefoon, dus dat kan gewoon bij elkaar in een handtas 😉
(onder de video vind je een zeer uitgebreide beschrijving over de verschillende energiedragers die we gebruiken)
 

bekijk nu een video over de bereiding van de essences.

 

 

Uitgebreide beschrijving:

In de Brochure van LichtWesen staat al meer informatie, maar om het compleet te maken volgt hier een uitgebreide versie.
Het is soms ‘lastig’ om dingen die je als ‘gewoon’ ervaart weer helemaal naar het begin terug te leiden en van dat punt de uitleg te starten.  Onderstaande informatie deel ik altijd op de UP-DATE dagen wanneer de producten met bestaande en nieuwe energieën uitgelegd worden. Het is overigens een jaarlijks terugkerende gratis dag die u op onze agenda vinden kan.

 

De energie in de producten wordt door middel van channeling aan de producten gekoppeld. Wat er gechanneld word is de energie van de betreffende Engel, Opgestegen Meester of kleurstraal.
Wij kiezen de engelen niet zelf, de engelen geven ons aan wat er, en wanneer er, een nieuwe energie aan de mensen aangeboden mag worden.
Door de zuivere afstemming met de energie van de engel zelf, zit er niets van ons als personen in. Het gaat dus niet om onze visie van Aartsengel Michael (bijvoorbeeld), maar om de zuivere intentie en les van Aartsengel Michael zelf.
De producten werken als een soort telefoonlijn naar de betreffende Engel of Opgestegen Meester zodat er geen ruis kan ontstaan.

 

Iedere Engel of Opgestegen Meester staat voor een thema of levensles. Zo is elke energie verschillend en kunnen zij ons op de juiste wijze, die op dat moment het meest passend is voor ons in onze situatie, ondersteunen.
Soms lijken verschillende levenslessen elkaar te overlappen, en toch is er altijd net een klein onderscheid waardoor de één een betere ingang en aansluiting is dan de ander.

 

Er zijn verschillende producten met verschillende toepassingen.

 

 • Olie
  De olie kan uitsluitend uitwendig gebruikt worden en heeft door de meer verdichte energie een lagere trilling van dezelfde kracht en informatie van de Engel of Opgestegen Meester. Dit resoneert meer met de lagere gebieden in de aura, wat voor mensen die snel in hun hoofd vluchten een meer passende ondersteuning kan zijn. De (spijs)olie is verrijkt met etherische olie om de energie van de Engel of Meester zodat het bewustzijn extra ontvankelijk wordt voor de verandering in trilling.
 • Essence
  Een tinctuur (hierna benoemd als essence) of essence is een water en bio-alcohol oplossing en dus een andere draagstof met een andere trilling. De energie is gelijk aan kracht en informatie maar resoneert meer met de hogere gebieden in de aura. Door de zuiverheid kan een tinctuur of essence zowel in-als uitwendig gebruikt worden. Het één werkt niet sneller of sterker als het ander, de energie verbind en vermengt zich in ons energieveld en dat bestrijkt alle lichamen van onze aura (inclusief ons fysieke lichaam).

   

 • Geurspray
  De geurspray is een tinctuur met etherische olie toegevoegd. De vluchtige olie werkt ook op de hogere energie gebieden in de aura net als de essence van water en bio-alcohol. Door toevoeging van de ‘geur’ ontstaat er een meer toetsbaar bewustzijn. Je reageert op geur door iets aangenaam te vinden of juist heel onaangenaam. Beide reacties geven vaak aan dat er een onbalans is van deze energie. De uitgekozen etherische olie is met zorg gekozen om in het verlengde van het thema van de Engel of Meester te werken, zo onderstreept de geur nogmaals de informatie van de energie via de receptoren in de neus en de hersenen. (een geurspray is uitsluitend voor uitwendig gebruik)

   

 • Goudwater
  Goudwater is een essence met de energie van het element goud toegevoegd, (in tegenstelling tot coloidaal goud zitten er dus geen deeltjes van het element goud in!) Door de essence te verrijken met deze energie van het element goud wordt de energie opslag enorm vergroot. Zo is het mogelijk om zeer hoge trilling van bijvoorbeeld de Elohim in een tinctuur op te slaan. In een water-bio alcohol essence houd deze hoge trilling geen stand, omdat het verschil van de draagstof ten opzichte van de kracht en intensiteit van de Elohim te ver uit elkaar ligt. (de goudwater essence is veilig om zowel in- als uitwendig te gebruiken.)

   

 • Calcium Essence
  Een essence met calcium (calcium carbonicum) heeft als voordeel dat de snelheid van complexe energie mengsels sneller in ons energiesysteem geleid kunnen worden. Dit is noodzakelijk bij de brede werking van de Scheppingsstralen. Door toevoeging van Calcium Carbonicum kan de energie tevens snel doordringen tot in het diepst van de fysieke cellen. Voor in- en uitwendig gebruik geschikt.

   

 • Etherische Olie
  De etherische olie van de Elohim serie is uitsluitend zeer zuivere etherische olie. De kwaliteit van de olie is de hoogst mogelijke standaard, zodat de zeer hoge trilling van de Elohim in deze draagstof opgeslagen kan worden. Wij adviseren om de etherische olie uitsluitend uitwendig te gebruiken en voorzichtig te zijn met het onverdund op de huid aanbrengen!

   

 • Kristal
  Kristallen zijn een fantastisch opslag medium! Ze gaan niet leeg en raken niet op zoals een flesje doet. De energie resoneert via het kristal en door de hoge zuiverheid van het veredelde (loodvrije) kristalglas en de kristallijne structuur kunnen grote hoeveelheden energie en informatie opgeslagen worden. Door het speciale energetiserings-procédé behoeven deze kristallen niet energetisch gereinigd of opgeladen te worden. Zij kunnen geen andere energie aannemen NA dit procédé, het is dus veilig om iemand anders de kristal in de hand te geven of een ander ermee te behandelen. De enige reiniging die ze behoeven is het verwijderen van eventuele ‘vette’ vingerafdrukken, niet voor de werking – wel voor het uiterlijk, het oog wil ook wat. Kristallen kunnen als sieraad aan een ketting gedragen worden, in de (broek)zak of (voor de dames) in de BH. Zij zijn echter wel breekbaar, wees daarom voorzichtig en bewust met aan- en uitkleden wanneer er een kristal in een kledingstuk zit.

   

 • Lichaamskristal
  de kleine Lichaamskristallen hebben op dezelfde manier, als boven bij kristallen beschreven, een groot opslag vermogen. De lichaamskristallen zijn in verhouding tot de hart- of druppelvormige kristallen veel kleiner en hebben qua hoeveelheid energie een even sterke werking als de ‘grote’ kristallen wanneer ze op het lichaam bevestigd worden op bijvoorbeeld chakra’s, meridianen of acupunctuurpunten.

   

 • Zirkonia
  Zirkonia’s zijn gelijk in opslagcapaciteit als de hart- en druppelvormige kristallen. Door de speciale structuur is het op dit moment de energiedrager met hoogste opslag mogelijkheid (ons hoogst aantal gigabytes op een USB-stick zeg maar). Ook de zirkonia’s zijn bedoeld om als sieraad te dragen en door de zilveren omvatting wordt de energie met enorme snelheid het energiesysteem in geleid.

   

 • Zilveren sieraden
  er zijn ook zilveren hangers en oorbellen (allen nikkelvrij en de hoogste kwaliteit zilver 925), deze zijn ook dragers van energie. Zij zijn de katalysator voor de kristallen en zirkonia’s zodat ons energiesysteem snel en harmonieus de informatie en energie van de Engelen kan integreren. De goudkleurig exemplaren zijn van een laagje Goud (16K) over het zilver voorzien. In verband met eventuele allergieën zijn alle zilveren sieraden ongelakt.

   

 • Glasparels
  Glasparels zijn de dragers van de werkzame energieën in de Raumlicht verstuiver, het Nekkussen en de Knuffel, Bescherm en Wens Engelen. 

   

 • Energiekogel
  onze Energiekogels zijn van zuiver glas (Bergkristal kwaliteit) met een 24K Gouden kapje. De energiekogels hebben (net als de kristallen) hun bereik in het volledige trillingsgebied van de aura. Door het dragen van een energiekogel is er een constante verbinding met de energie en informatie van de Engel of Opgestegen Meester.

   

 • tot slot
  Hopelijk heeft u nu iets meer inzicht gekregen hoe de producten van Lichtwesen gemaakt worden.

  Mochten er nog dingen onduidelijk zijn of heeft u nog andere vragen, dan beantwoord ik ze graag voor u.
  Stel uw vraag hier

Posted in: Essences en Olie