Lichtwesen
Selecteer een pagina

Hoe moet ik de olie gebruiken?

De Energie van de Opgestegen Meesters en de Indigo is ook in een olie te verkrijgen, soms heeft dat de voorkeur in plaats van een spray.

Ook de Elohim energiestralen zijn in een olie variant, anders in samenstelling en anders in gebruik, lees verder om er alles over te  weten te komen.

Olie van de serie Opgestegen Meesters is anders qua trilling dan de essence. De essence is op basis van water en biologische alcohol, terwijl de olie (saffloer-olie) verrijkt is met etherische olie. Dat zorgt voor een geur aan de olie en maakt het gelijk ongeschikt om in te nemen. Wanneer je snel in je hoofd zit en eigenlijk niet zo goed kan concentreren op wat je aan het doen bent, of je focus mist, kan het een goede keus zijn om een olie te gebruiken.

De flesjes zijn blauw gekleurd waardoor het (dag)licht geen invloed kan hebben op de kwaliteit van de olie. Je kunt ze dan ook onbeperkt gebruiken na opening. Om de olie ‘vers’ te houden is het aan te raden om zo nu en dan met een doekje de binnenkant van de dop en het druppel-vlak af te nemen en de olie die zich daar bevindt te verwijderen, want door oxidatie kan de olie wat ranzig gaan ruiken op die beide delen. Dit beïnvloed de kwaliteit van de olie in de fles NIET!!!

Waar breng ik het aan?

Je kunt de olie puur (of gemengd met een basis olie voor massage) op het lichaam aanbrengen op een plek die intuitief goed voelt, op een zere plek of onder de voeten. Standaard zones zijn hier ook weer achter in de nek (C7), polsen (ruik aan de olie na het aanbrengen om het zo snel mogelijk te verdelen in je energiesysteem), het hartchakra, de Zonnevlecht EN je stuitje.

Als je de olie niet op het lichaam wilt aanbrengen kun je er voor kiezen om een druppel op je handen te doen en door je aura (energieveld) te ‘wapperen’.

Dosering: 2 maal daags 1-2 druppels aanbrengen.

Elohim olie:

de Olie van de Elohim is pure etherische olie en kan daarom voor irritatie zorgen wanneer deze direct op de huid wordt aan gebracht.

Natuurlijk kun je het voorzichtig met 1 drupje proberen om te zien of jouw huid hier tegen kan. 

Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken om de olie van de Elohim toe te passen:

– druppel 1-3 druppels op een tissue en leg op je hoofdkussen

– doe een paar druppels (afhankelijk van de grootte van de ruimte) op een verdamper of aromalamp/steen

– meng een paar druppels in wat basis (massage) olie en smeer de huid ermee in (2 maal daags aanbrengen)

– voeg 5-10 druppels toe aan je shampoo, douchegel, badolie of bodylotion, goed schudden en heerlijk van genieten.

– meng 1 druppel olie met een ‘nootje’ hand creme

– voeg een aantal druppels toe aan je dag creme en roer goed om

– maak zelf een scrub, voeg er 10-15 druppels Elohim olie aan toe en geef het cadeau of geniet er zelf van.

Posted in: Essences en Olie