Lichtwesen
Selecteer een pagina

Hoe moet ik de spray gebruiken?

Veel mensen voelen de energie die in de flesjes van LichtWesen zit al door het glas heen, maar dat is voor een optimale werking niet voldoende. Wanneer je een flesje hebt met een verstuiver (spray) is het allereerst belangrijk om te kijken welke kleur dop/verstuiver het flesje heeft. 

– een witte verstuiver met transparante dop:

Dit is een essence, ook wel tinctuur genoemd, en kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden. Er is 1 uitzondering; nl. de Scheppingsstralen als tinctuur met calcium, deze mag alleen uitwendig worden gebruikt ivm het natuurlijke conserveermiddel Rozenwas.

– een gouden verstuiver met gouden dop:

Dit is een geurspray, ook wel Engelenparfum genoemd, en kan uitsluitend uitwendig gebruikt worden i.v.m. de etherische olie die voor de geur zorgt. Er is ook hier 1 uitzondering; nl. de Raumlicht (ruimtelicht – verstuiver om de ruimte snel te zuiveren). Raumlicht kan zowel in- als uitwendig worden gebruikt en bevat GEEN etherische olie 😉 )

INWENDIG gebruik:

spray de essence direct in de mondholte of voeg 1 pompje essence aan 500 ml water toe. 

Dosering: 2 maal daags 2 pompjes of 4 maal daags 500 ml water met steeds 1 pompje (heb je meteen die 2 liter te pakken!)

UITWENDIG gebruik:

spray de essence in de aura (je energieveld om je heen), je kunt dit doen net als een eau de toilette, of op een plek die intuitief juist voelt. Algemene plaatsen om de spray aan te brengen: Achter in de nek op de uitstekende wervel (C7), op de polsen (ruik er daarna even goed aan ZELFS als de essence geurloos is, dan registreren je hersenen meteen de energie en verdeelt het zich sneller), op het hartchakra of de Zonnevlecht.

Wanneer je een pijnlijke plek hebt is dat ook een goede plek om de essence op aan te brengen.

Er bestaat geen verkeerde plek! Het gaat erom dat de energie die door de essence gedragen wordt zich mengt met jouw energiesysteem, ongeacht waar die vermenging begint.

Dosering: 2 maal daags 2 pompjes

Posted in: Essences en Olie