Heilige Nachten van 25 Dec t/m 5 Jan

Verduidelijking van het verleden en voorbereiding op het nieuwe

De kracht van de Heilige nachten helpt ons om het oude op te lossen en het nieuwe te verwelkomen;
het nieuwe jaar, de thema’s van het jaar, de projecten en stappen in de ontwikkeling,
en niet te vergeten – de geschenken.
In 2017 zijn 2 aspecten van belang:
– het versterken van innerlijke vrede en innerlijke stabiliteit
– je weg vinden en voor het welzijn van het grotere geheel werken
We kunnen de Heilige Nachten van dit jaar gebruiken om:
– uit de gebeurtenissen van het vorige jaar te leren en voor te bereiden op 2017
– de ervaringen uit 2016 te integreren
– te reinigen en blokkades te transformeren
– ons sterker met ons zielspijn te verbinden
– uit te vinden wat we in 2017 concreet kunnen doen en welke verdere stappen we kunnen zetten
– de verbinding te versterken met de ondersteunende krachten en daarvan aanwijzingen te ontvangen

De 12 Heilige nachten van 25-12 tot 5-1
Deze periode was voor onze voorouders een tijd met heilige dagen. Op deze dagen werd (waar mogelijk) niet gewerkt maar gevierd, waargenomen en binnen de familie geleefd.
De 12 Heilige nachten beginnen op 25 December eerste Kerstdag, om 0.00 uur en eindigen op 5 Januari om 24.00 uur. Daarna is het Heilige Drie Koningen feest, welke ook wel ‘Epiphaniea’ ofwel ‘verschijning’ wordt genoemd. 
Neem dagelijks de tijd
We adviseren om dagelijks, gedurende de periode van de Heilige Nachten, tijd voor jezelf, voor bezinning, meditatie en stilte te nemen. Dan kunnen we ons sterker met het hogere bewustzijn verbinden, de Ziel en ondersteunende krachten uitnodigen en vragen om duidelijke aanwijzingen en visie.
Ook in de dagelijkse dingen kunnen we ons naar binnen richten en verbinden met de energie van het komende jaar, de innerlijke wijsheid en de Ziel verbinden; tijdens het koken, tijdens het schoonmaken, wanneer je aan je bureau werkt, in de rij voor de kassa, tijdens het douchen, wanneer de kinderen schreeuwen en op je werk. Een bijzondere kracht ontwikkelt zich wanneer we dit in de natuur toepassen.
In de laatste nacht voor 6 Januari is het raadzaam om je leefomgeving en jezelf energetisch te reinigen, bijvoorbeeld met Raumlicht (de reinigingsspray van LichtWesen) die met de Violette, Groene en Magenta Elohim oliën versterkt kan worden. Zo krijgt Raumlicht ook een geur.
Aanbieding van LichtWesen:
Als ondersteuning voor de Heilige Nachten bieden we de volgende Elohim oliën aan voor slechts € 29,- per stuk (ipv € 36,-) Dit geldt voor de Groene, Violette en Magenta straal van de Elohim.

Voor wie deze speciale reinigingsmix niet in de normale 100 ml Raumlicht verstuiver wil maken,
bieden we een lege 30 ml Raumlicht verstuiver met glasparels aan voor € 7,95, of een lege 100 ml verstuiver voor € 19,95

Deze aanbieding geldt tot en met 5 Januari.
Let op, wij zijn van 25 December tot 2 Januari beperkt bereikbaar. Het kan daarom zijn dat uw bestelling later verwerkt wordt dan u van ons gewend bent.
Advies:
Maak elke dag tijd om beperkingen op te lossen en met je innerlijke wijsheid, je Ziel en hogere bewustzijn te verbinden. Als je dat wilt, kun je de spirituele wezens die je liefdevol ondersteunen uitnodigen en hun vragen om de verbinding te intensiveren.
De volgende te techniek kan gebruikt worden tijdens meditatie, bij het wandelen, wanneer je stil zit, wanneer je naar muziek luistert of wanneer je in de natuur bent;

Ter verduidelijking en integratie van ervaringen – Nodig de groene en de violette straal van de Elohim, Aartsengel Raphael en Opgestegen Meester Saint Germain uit, en vraag hun alle beperkingen en alles wat niet tot jouw ware wezen hoort, te reinigen en op te lossen. Laat de energie een tijd werken.

Voorbereiding op het nieuwe – Nodig aansluitend de Magenta straal van de Elohim, Aartsengel Uriel en Opgestegen Meester Orion uit, en vraag ze om een duidelijke visie en dat ze je ondersteunen het nieuwe te integreren.
TIP  Wanneer je het lastig vind om de energieën aan te roepen, kun je de essences gebruiken waardoor het effect nog sterker is. Ikzelf raad aan om in deze periode ook de Jaarmix 2017 te gebruiken.
Aanvullende informatie door middel van (Tarot) kaarten:

Door (Tarot)kaarten kan de informatie, die je in de Heilige Nachten ontvangt, verduidelijkt worden.
Methode 1:
Leg elke dag 3 kaarten
Kaart 1 – Verklaart welke blokkade zich oplost, wat losgelaten wordt

Kaart 2 – Verklaart wat zich opent of ontvouwt

Kaart 3 – Verklaart wat deze stap ondersteunt, wat jij ervoor kunt doen
Methode 2:

Leg elke dag 1 kaart

Dag 1 – deze kaart verklaart welke blokkade zich oplost, wat losgelaten wordt

Dag 2 – deze kaart verklaart wat zich opent of ontvouwt

Dag 3 – deze kaart verklaart wat deze stap ondersteunt, wat jij ervoor kunt doen

Begin daarna weer bij dag 1.
We wensen je vanuit ons hart, krachtige – duidelijke en inspirerende Heilige Nachten, en een goede start in het nieuwe jaar!

Petra Schneider & team LichtWesen Duitsland
Erica Hooft
LichtWesen.com / LichtWesenNederland.nl

Comments are closed.