Lichtwesen

Energie van deze tijd – Maand Energie

April 2019

De uitdaging van deze maand:

 

Focus

Alles bij elkaar een prachtig thema om je volgende stap te zetten. Nu we met Balans en Evenwicht geoefend hebben in maart kunnen we door met onze aandacht naar wat ons bezighoudt en wat ons daarbij blokkeert.

 

Richt je aandacht bewust de kant op die JIJ wilt, focus!

 

April, de maand met thema FOCUS

 

Na de koude winter waar de natuur zich voornamelijk bezig heeft gehouden om alle groei en bloei voeding te verzamelen en bij zich te houden, komt er door de zonnewarmte en meer licht nieuw groen tevoorschijn.

Bij ons mensen is de natuur niet anders. Ook wij leven meer binnen in ons huis tijdens de koudere en donkerdere maanden. Het voorjaar kriebelt in je bloed als je de warme zonnestralen door je kleding op je rug voelt strelen.

Je bloeit op! Net als de voorjaarsbloemetjes.

 

Helion is als de zon in ‘zakformaat’. De energie van Helion voedt van binnenuit jouw licht en stralende zelf. Zo kom je meer in contact met jezelf en kun je openstaan voor wat zich nog in de schaduw heeft gehouden. Door ons te richten naar de zon (het licht in onszelf) worden we meer en meer bewust van de aspecten die ons de kracht geven onze talenten in de wereld te brengen.

Om gedachten om te zetten in plannen, plannen om te zetten in handelen en de uitvoering ervan te begeleiden zodat we erin in slagen onze ideeën tot waarheid te maken, kunnen we de warme begeleiding van de Gouden Scheppingsstraal gebruiken.
De soepele en zacht stuwende energie van deze straal zorgt voor een positieve stemming, en focus op ons doel. Wanneer we een dagje niet zo lekker in ons vel zitten, wanneer er een regenwolk boven ons hoofd hangt, DAN maakt de Gouden Scheppingsstraal het grote verschil. Wanneer deze energie ons systeem aanvult lijkt het of de donkere wolken open breken en de zonnestralen op ons neerdalen.

 

Het thema FOCUS is heel breed, en net zo smal. Focus is niets anders dan de richting waar je aandacht naar uitgaat. Elk moment ben je gefocust, maar niet altijd bewust waardoor het lijkt of je afgeleid bent.
Je bent niet afgeleid, je bent op iets gefocust via je onderbewuste waar jij je dus geen weet van had. Door deze maand met FOCUS te oefenen en te spelen kunnen we meer rust vinden en makkelijker onze weg gaan.

 

Melchizedek helpt ons om wanneer we twijfelen of WIJ wel degene zijn die de weg mogen bepalen het heft weer in handen te nemen. Door onze plek op de troon in te nemen binnen ons rijk krijgen we weer vat op wat we willen en hoe we daar kunnen komen.
Zelfs als we niet precies weten hoe en waarom is het zinnig om op de troon te blijven en vanuit flexibiliteit onze keuzes te maken.
Met de woorden die ons de kant op navigeren waar onze aandacht en focus op gericht is wordt het makkelijker om te delen wat we wel en niet willen. Zonder onze wil bij de ander op te leggen. De aardEngel Lucht helpt met het uiten en de flexibiliteit en wendbaarheid van ons plan. Alles draait in de energie van Lucht om beweging. Fysieke beweging, emotionele beweging en mentale beweging worden alle gestimuleerd om vooruit te komen op ons pad.

Beweging vergt ook bewustzijn, bewustzijn van ons bewegingsapparaat – ons lichaam.
Lady Nada helpt om van ons ‘instrument voor beweging’ te kunnen genieten en de plekken waar wij hinder ondervinden van stagnatie uit te werken en te bevrijden.
Door de olie van Lady Nada op gestagneerde zones aan te brengen komen emoties los die onze beweeglijkheid en flexibiliteit op alle vlakken beperken.
Lady Nada geeft ook duidelijk weer hoe wij in het leven STAAN door bewustwording van onze houding. (fysiek en in gedrag).

Ik wens je een prachtig mooie en lichte maand toe!
Liefs van Team LichtWesen NL

 

Ondersteunende Energieën:

43 Melchizedek    (verbind je met je hogere doel en de weg om daar te komen)

76 Gouden Scheppingsstraal   (de drijvende motor om je ideeën te realiseren met blijdschap)

12 Lady Nada   (bewustwording van je lichaam en aard)

19 Helion   (licht op je pad, zonnewarmte en innerlijk licht)

37 Lucht   (beweeglijkheid en flexibele verandering)

OF een mix van alle 3 de energieën in 1 flesje

 

Eventueel als basis ondersteuning voor het hele jaar:
42 Jaarmix 2019  ( Focus-gericht en onverstoorbaar op je doel af gaan)

 

Meditatie voor het jaar 2019 (gedurende het hele jaar) om de overgang van de energie van 2018 naar 2019 makkelijker te maken:

Team Lichtwesen nodigt je uit om mee op reis te gaan. Kom aan boord en reis mee op de vleugels van liefde en onvoorwaardelijkheid. We hebben een prachtige meditatie klaar staan die je vind via deze link.
Cabin Crew Team Lichtwesen Nederland heet je welkom aan boord en samen landen we veilig in de kracht van 2019!

11 Reacties

 1. Louise van Hoeven

  Alles is heel herkenbaar. Ik had er nog niet aan gedacht dat hetgeen op de hele aarde gebeurd ook op mij invloed heeft. Ik was mijn eigen gevoeligheid vergeten.
  Denk dat ik teveel op mijn schouders heb genomen van anderen. En dat ook probeer op te lossen.
  En tegelijk weet ik dat dat niet gaat.
  Ik ga vanaf nu meer mediteren en rust en tijd voor mezelf nemen.
  Dank voor deze info hierboven in de nieuwsbrief.
  Hartegroet, Louise

  Antwoord
  • Erica

   Lieve Louise,
   wat fijn dat het inzicht er is. Het is daarmee nog niet opgelost, maar je hebt weer een richting voor de “juiste” koers. Ik voel me dankbaar als dit soort situaties ontstaan, lief dat je het deelt. Hou me op de hoogte wanneer je weer “vastloopt” alsjeblieft. Dikke knuffel van Erica

   Antwoord
  • Hanny

   Ik lees mijn eigen transformatie van deze maand.

   Antwoord
 2. Louise van Hoeven

  Ik zou ook graag de verstuiver met de mix van deze tijd van je ontvangen.

  Antwoord
 3. Paulien

  Hoi Erica,

  Ik herken ook veel van deze boodschap. vooral op mijn werk is het momenteel erg lastig. Helaas voel ik mij wel slachtoffer van de botte opmerkingen terwijl zij mij zou moeten ondersteunen. Maar misschien is mijn slachtoffergevoel niet reëel. Toch is het lastig in kracht te gaan staan en blijven… Via een test kwam naar boven dat ik het turqoise hart van de elohim kan dragen ter ondersteuning, wat ik nu doe. Hopelijk verbetert het snel!

  Antwoord
  • Erica

   Lieve Paulien,
   Ik hoor wat je zegt; het zou ook zo kunnen zijn dat er ergens een angeltje zit in jouw wat met botheid te maken heeft. (soms is het iets waar we absoluut niets van moeten hebben omdat we dat van onszelf nooit zouden kunnen verkroppen als we zo zouden reageren. Dan is het goed om te kijken wat het voor gevoel oproept als we juist wel zo zouden reageren. Vaak zit daar de clou van het angeltje in omdat we die pijn niet zelf willen ervaren 😉 ) Maar het ontwijken is niet hetzelfde als doorleven. Om de les geheel tot ons te nemen en meester te worden moeten we er doorheen, en niet omheen.
   Neem nooit dingen persoonlijk, niemand kan iets persoonlijk voor jou maken tenzij jij het toelaat. De ander kan alleen reageren vanuit zijn waarheid, herinnering en verwachtingen – en dan zegt het nog steeds niets over JOU!
   Liefs en een dikke knuffel van Erica

   Antwoord
 4. Paulien

  Bedankt Erica,

  Je reactie is super Lief! In plaats van vluchten moet ik er door heen. Mijn thema :-).

  Liefs Paulien

  Antwoord
 5. Zdenka

  Hoi Erica,
  Dank voor de mooie visie, heerlijk om te ervaren dat het wederom zo resoneert.
  Zal mijn “plantjes” koesteren en kijk welke vorm het gaat krijgen?

  Lieve groet,
  Zdenka

  Antwoord
 6. Birgita Kool

  Alhoewel ik nog niet alles kan benoemen, merk ik al een paar dagen merkbaar resultaat in de energie.

  Antwoord
  • Birgita Kool

   En dankjewel voor de fijne feedback op mijn vragen,
   Lieve groet,
   Birgita Kool

   Antwoord
   • Erica

    Lieve Birgita,
    wat fijn dat er al een beetje verschil komt. Ik hoop dat het de rust en stabiliteit snel laat voelen waar je nu behoefte aan hebt. Liefs en een knuffel, Erica

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *