Lichtwesen

Energie van deze tijd – Maand Energie

November 2018

Deze maand staat in het teken van beslissingen nemen.

Beslissingen die je leven een andere wending kunnen geven. Je gaat je realiseren dat het nu tijd is om echt door te pakken en kijkt terug op besluiten die je onlangs hebt genomen en/of besluiten waarover je twijfelt.

De energie van het jaar 2018 laat zich echt horen, voelen en zien, en wordt hierbij extra ondersteunt door Melchizedek en Aard Engel WaterDe energie van Aard Engel Water zorgt ervoor dat de versperring die voor een drempel ligt wegspoelt waardoor er vrijbaan ontstaat om vanuit openheid te kijken en niet vanuit beperking. Een versperring kan een situatie zijn die je hoofd heeft gebagatelliseerd en terzijde heeft geschoven onder het kopje ‘niet nu’ of ‘niet belangrijk genoeg voor nu’. Het idee; ‘dat doe ik later nog wel eens’ kan dan naar boven gekomen zijn en geeft aan dat het niet gaat om een stukje tijd maar om een stukje confrontatie met jezelf. Dat kan soms wijzen naar oude pijn(en) en kwetsbare zaken waar we liever niet aan denken, laat staan aan werken omdat we ‘verwachten’ het eerst weer op te moeten rakelen. Niets is minder waar! Door de juiste ondersteuning van een Jaarmix te benutten van het betreffende jaar waar deze drempel ten grondslag aan ligt, maken we het makkelijk om door deze beleving heen te komen en er niet langer tegenaan te hikken of ons erdoor te laten beperken.
De drempel slinkt onmiddellijk wanneer we de combinatie met een passende jaarmix en Aard Engel Water letterlijk uit ons systeem kunnen spoelen.

De energie van het jaar 2018 werkt samen met de energie van Melchizedek.

De energie van 2018 laat je vanuit jouw innerlijke kracht de tot nu toe blokkerende factoren in je leven bekijken. Melchizedek zorgt er voor dat je dit vanuit jouw waarden en normen doet en dat het in overeenstemming is met jouw zielsplan.
De energie van Melchizedek ondersteunt je om de verbinding tussen jou, je hogere zelf en het universum vanuit je innerlijk te leiden en niet vanuit je hoofd.
Dit wil nog wel eens voor een stuk onrust in het lichaam zorgen welke zich kan uiten in lichamelijke klachten. Deze lichamelijke klachten kunnen variëren van hoofdpijn tot griepachtige verschijnselen. Je hele ‘Zijn’ geeft daarmee aan dat er nog iets is, wat niet in harmonie stoomt en is hoe jij nu wilt.

Neem op tijd je rust voel wat er onder de lichamelijke klachten vast zit en nog niet stroomt.
Je kunt dit weer in beweging zetten .

Wil jij weten hoe en wat de beste methode voor jouw is ?

Neem contact met ons op voor jouw persoonlijke advies

 

Werk deze maand met jaarmix 2018, Melchizedek en Aard Engel Water.
Daarnaast kan het handig zijn om de stukken die in de voorgaande jaren zijn blijven liggen alsnog door te werken en zo de weg vrij te maken voor de stroomversnelling die 2019 met zich mee gaat brengen.
Neem even contact op om een passende jaarmix van jouw betreffende stukje te vinden zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je ‘de boot niet mist’ volgend jaar.

Laat ze jou ondersteunen zodat jij jouw levenspad (makkelijker) kunt volgen.

>> De energie van 2018 is nog lang niet uitgewerkt en blijft ons tot ver in juli 2019 ondersteunen. De afgelopen maanden is de energie minder intens voelbaar geweest en heeft door een soort kabbelende stroom aan de basis wat losgeweekt.
Alle stukken die daardoor in beweging zijn gekomen en wel of niet bewust zijn geworden, komen nu opnieuw onder de aandacht en vragen veel energie van ons.
De Kracht van 2018 blijft in volle sterkte werken en ons ondersteunen tot maart 2019, daarna neemt ze langzaam af.

Ondersteunende energieën op een rijtje:

42 Jaarmix 2018 (Innerlijke kracht en Samenwerken)

36 Aarde Engel Water (Mee stromen en stagnaties in beweging zetten)

43 Melchizedek (Jezelf toestaan je ruimte en grootsheid te benutten om expansie te ervaren)

OF een mix van alle 3 de energieën in 1 flesje

Team LichtWesen Nederland

10 Reacties

 1. Birgita Kool

  Alhoewel ik nog niet alles kan benoemen, merk ik al een paar dagen merkbaar resultaat in de energie.

  • Birgita Kool

   En dankjewel voor de fijne feedback op mijn vragen,
   Lieve groet,
   Birgita Kool

   • Erica

    Lieve Birgita,
    wat fijn dat er al een beetje verschil komt. Ik hoop dat het de rust en stabiliteit snel laat voelen waar je nu behoefte aan hebt. Liefs en een knuffel, Erica

 2. Zdenka

  Hoi Erica,
  Dank voor de mooie visie, heerlijk om te ervaren dat het wederom zo resoneert.
  Zal mijn “plantjes” koesteren en kijk welke vorm het gaat krijgen?

  Lieve groet,
  Zdenka

 3. Paulien

  Bedankt Erica,

  Je reactie is super Lief! In plaats van vluchten moet ik er door heen. Mijn thema :-).

  Liefs Paulien

 4. Paulien

  Hoi Erica,

  Ik herken ook veel van deze boodschap. vooral op mijn werk is het momenteel erg lastig. Helaas voel ik mij wel slachtoffer van de botte opmerkingen terwijl zij mij zou moeten ondersteunen. Maar misschien is mijn slachtoffergevoel niet reëel. Toch is het lastig in kracht te gaan staan en blijven… Via een test kwam naar boven dat ik het turqoise hart van de elohim kan dragen ter ondersteuning, wat ik nu doe. Hopelijk verbetert het snel!

  • Erica

   Lieve Paulien,
   Ik hoor wat je zegt; het zou ook zo kunnen zijn dat er ergens een angeltje zit in jouw wat met botheid te maken heeft. (soms is het iets waar we absoluut niets van moeten hebben omdat we dat van onszelf nooit zouden kunnen verkroppen als we zo zouden reageren. Dan is het goed om te kijken wat het voor gevoel oproept als we juist wel zo zouden reageren. Vaak zit daar de clou van het angeltje in omdat we die pijn niet zelf willen ervaren 😉 ) Maar het ontwijken is niet hetzelfde als doorleven. Om de les geheel tot ons te nemen en meester te worden moeten we er doorheen, en niet omheen.
   Neem nooit dingen persoonlijk, niemand kan iets persoonlijk voor jou maken tenzij jij het toelaat. De ander kan alleen reageren vanuit zijn waarheid, herinnering en verwachtingen – en dan zegt het nog steeds niets over JOU!
   Liefs en een dikke knuffel van Erica

 5. Louise van Hoeven

  Ik zou ook graag de verstuiver met de mix van deze tijd van je ontvangen.

 6. Louise van Hoeven

  Alles is heel herkenbaar. Ik had er nog niet aan gedacht dat hetgeen op de hele aarde gebeurd ook op mij invloed heeft. Ik was mijn eigen gevoeligheid vergeten.
  Denk dat ik teveel op mijn schouders heb genomen van anderen. En dat ook probeer op te lossen.
  En tegelijk weet ik dat dat niet gaat.
  Ik ga vanaf nu meer mediteren en rust en tijd voor mezelf nemen.
  Dank voor deze info hierboven in de nieuwsbrief.
  Hartegroet, Louise

  • Erica

   Lieve Louise,
   wat fijn dat het inzicht er is. Het is daarmee nog niet opgelost, maar je hebt weer een richting voor de “juiste” koers. Ik voel me dankbaar als dit soort situaties ontstaan, lief dat je het deelt. Hou me op de hoogte wanneer je weer “vastloopt” alsjeblieft. Dikke knuffel van Erica

Reactie verzenden