Lichtwesen
Selecteer een pagina

Energie van deze tijd – Maand Energie

Maart

De uitdaging van deze maand:

Balans, stabiliteit en harmonie in jezelf

Maart, de lente komt eraan. Je hoort de vogels al vrolijk fluiten en ziet de voorjaarsbloemen op komen. Ze groeien en bloeien in de voorjaarszon. Ze lijken zo klein en kwetsbaar en toch staan ze fier rechtop.
Dit is de juiste tijd voor jou om ook in je kracht te gaan staan en van binnenuit je licht te laten schijnen. Richt je op naar de zon, naar het licht en straal. Om dit te kunnen realiseren helpt de Rode Elohim energie. Deze steunt je om vanuit innerlijke rust krachtig rechtop te staan.

 

De energie van Helion zorgt ervoor dat jij vanuit je hart en ziel straalt. Je straalt van binnenuit naar buiten, op de manier die 1 is met alle deeltjes van jouw hele zijn.
Hierdoor  is het voor je omgeving volledig natuurlijk en past het bij jou.  Je kunt als het natuurlijk is daardoor een ander niet in verlegenheid brengen en stimuleert de ander tevens om op zoek te gaan naar hun eigen charisma en (uit)straling.
Doordat je de innerlijke zon in jou gaat vinden is het nog aangenamer om de energie van Aartsengel Metatron op te nemen en te ervaren die zich halverwege deze maand aansluit.  De energie van Metatron laat je ervaren dat alles liefde is en je vanuit de al omvattende liefde eenheid kunt ervaren. Eén met de mensen om je heen, één met de natuur. Je voelt de verbondenheid vanuit je hart, ziel en fysieke lichaam.

 

Maart roert zijn staart, in het weer en de energie om ons heen!

 

Eind maart maakt de energie weer een draai. Het lijkt alsof alles wat je voorgaande weken hebt ervaren vanuit een sneltreinvaart tot stilstand komt, alsof er aan de noodrem getrokken wordt. Niets is minder waar. Deze energie-twist draait eerst naar een rustiger niveau en zal daarna omhoog gaan. Na deze verhoging komt de energie van de Gouden  Scheppingsstraal zich langzaam mengen met de reeds actieve energieën. De Gouden  Scheppingsstraal laat je inzien wat je recentelijk hebt gemanifesteerd en welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen jouw bereik.

 

De energie van  de Gouden Scheppingsstraal laat je ook zien hoe jij in relaties staat. Dit geldt voor alle relaties in welke vorm of verbintenis dan ook. Omdat de maand Maart echt draait om balans vinden tijdens verandering, in jouw en je omgeving, kan het zijn dat jij persoonlijk nog iets anders ervaart. Bijvoorbeeld een oud patroon of overtuiging die zich laat zien en nu opgeruimd wil worden.  

 

Natuurlijk helpt de energiemix van deze Tijd daarbij EN je kunt ook kiezen voor een ondersteuning die je helpt met jouw Rode Draad die door je leven loopt.
Wil je meer informatie, laat dan even van je horen.

Maak er een magisch mooie maand van!
Dikke knuffel en warme hartengroet,
Erica

Ondersteunende Energieën:

Rode Elohim (nr 60 zet bevroren energie in beweging en geeft innerlijke rust en stilte)

Gouden scheppingstraal (nr 76 Warme vloeiende energie voor doelgerichte resultaten)

Helion (nr 19 je licht laten stralen en een lichtpunt voor anderen zijn)

Metatron (nr 30 liefdevolle eenheid en thuiskomen)

Wil je ze allemaal en vind je 4 flesjes te kostbaar? Kies voor alle energieën in 1 flesje!
Bestel de mix ‘Energie van deze Maand’ hierp.s. 8 Maart is er een Workshop die helemaal aansluit op wat er nu speelt! (met) Heel je Hart leer je hoe je de emotionele littekens van je hart kunt helen en hoe je kan voorkomen dat je nieuwe opdoet. Ben je erbij? meer info en aanmelden kan hier

11 Reacties

 1. Birgita Kool

  Alhoewel ik nog niet alles kan benoemen, merk ik al een paar dagen merkbaar resultaat in de energie.

  Antwoord
  • Birgita Kool

   En dankjewel voor de fijne feedback op mijn vragen,
   Lieve groet,
   Birgita Kool

   Antwoord
   • Erica

    Lieve Birgita,
    wat fijn dat er al een beetje verschil komt. Ik hoop dat het de rust en stabiliteit snel laat voelen waar je nu behoefte aan hebt. Liefs en een knuffel, Erica

    Antwoord
 2. Zdenka

  Hoi Erica,
  Dank voor de mooie visie, heerlijk om te ervaren dat het wederom zo resoneert.
  Zal mijn “plantjes” koesteren en kijk welke vorm het gaat krijgen?

  Lieve groet,
  Zdenka

  Antwoord
 3. Paulien

  Bedankt Erica,

  Je reactie is super Lief! In plaats van vluchten moet ik er door heen. Mijn thema :-).

  Liefs Paulien

  Antwoord
 4. Paulien

  Hoi Erica,

  Ik herken ook veel van deze boodschap. vooral op mijn werk is het momenteel erg lastig. Helaas voel ik mij wel slachtoffer van de botte opmerkingen terwijl zij mij zou moeten ondersteunen. Maar misschien is mijn slachtoffergevoel niet reëel. Toch is het lastig in kracht te gaan staan en blijven… Via een test kwam naar boven dat ik het turqoise hart van de elohim kan dragen ter ondersteuning, wat ik nu doe. Hopelijk verbetert het snel!

  Antwoord
  • Erica

   Lieve Paulien,
   Ik hoor wat je zegt; het zou ook zo kunnen zijn dat er ergens een angeltje zit in jouw wat met botheid te maken heeft. (soms is het iets waar we absoluut niets van moeten hebben omdat we dat van onszelf nooit zouden kunnen verkroppen als we zo zouden reageren. Dan is het goed om te kijken wat het voor gevoel oproept als we juist wel zo zouden reageren. Vaak zit daar de clou van het angeltje in omdat we die pijn niet zelf willen ervaren 😉 ) Maar het ontwijken is niet hetzelfde als doorleven. Om de les geheel tot ons te nemen en meester te worden moeten we er doorheen, en niet omheen.
   Neem nooit dingen persoonlijk, niemand kan iets persoonlijk voor jou maken tenzij jij het toelaat. De ander kan alleen reageren vanuit zijn waarheid, herinnering en verwachtingen – en dan zegt het nog steeds niets over JOU!
   Liefs en een dikke knuffel van Erica

   Antwoord
 5. Louise van Hoeven

  Ik zou ook graag de verstuiver met de mix van deze tijd van je ontvangen.

  Antwoord
 6. Louise van Hoeven

  Alles is heel herkenbaar. Ik had er nog niet aan gedacht dat hetgeen op de hele aarde gebeurd ook op mij invloed heeft. Ik was mijn eigen gevoeligheid vergeten.
  Denk dat ik teveel op mijn schouders heb genomen van anderen. En dat ook probeer op te lossen.
  En tegelijk weet ik dat dat niet gaat.
  Ik ga vanaf nu meer mediteren en rust en tijd voor mezelf nemen.
  Dank voor deze info hierboven in de nieuwsbrief.
  Hartegroet, Louise

  Antwoord
  • Erica

   Lieve Louise,
   wat fijn dat het inzicht er is. Het is daarmee nog niet opgelost, maar je hebt weer een richting voor de “juiste” koers. Ik voel me dankbaar als dit soort situaties ontstaan, lief dat je het deelt. Hou me op de hoogte wanneer je weer “vastloopt” alsjeblieft. Dikke knuffel van Erica

   Antwoord
  • Hanny

   Ik lees mijn eigen transformatie van deze maand.

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *