Lichtwesen
Selecteer een pagina
  • Version
  • Downloaden 267
  • Bestandsgrootte 247.86 KB
  • File Count 1
  • Datum plaatsing 26 april 2016
  • Laatst bijgewerkt 22 april 2017

Wat helpt mij? Aanvulling

Steeds komen er nieuwe producten bij die ons ingefluisterd worden door de 'chefs van boven' om ons te helpen bij ons ontwikkelingsproces en onze aanpassing aan de trillingsverhoging op aarde.
Wanneer een kaartenset met boek tot stand komt, is dat altijd een moment opname. We kunnen niet in de toekomst zien welke ondersteunende energieën we aan jullie mogen gaan aanbieden.....

In de kaartenset vind je kaartjes zonder tekst. Deze zijn bedoeld als aanvulling om door de tijd heen je set compleet te houden.
Elke kaart is voorzien van de energie die ze representeert. Dus ook de blanco kaartjes; zij hebben de energie van intentie mee gekregen. Wanneer je de naam van het nieuwe product op het kaartje schrijft bind het zich aan die informatie.
(wat er eigenlijk gebeurt is dat de naam die je opschrijft een soort 'telefoonnummer' is. De energie 'draait' het nummer en maakt verbinding. Zo representeert ook deze kaart de juiste energie.)

Het enige dat we niet kunnen aanvullen is het boek, er kan geen blad in geplakt worden. 
Daarom vind je hier een PDF die steeds word bijgehouden. Je kunt het zien aan het versie nummer.

Download de PDF en print het uit. Als je dit in een snelhechter bewaart heb je altijd de juiste informatie binnen handbereik.
Heb je al een 'complete' aanvulling? Print dan alleen de bladen uit die veranderd zijn. Meestal is dat de inhoud en het laatste blad. Wanneer je erg gesteld bent op dat je 'boekje' het juiste versie nummer aangeeft kun je ook het voorblad uitprinten.
Ik zelf vind het handiger (en zuiniger) om de versie op de bladzijde van inhoud te schrijven. ZO weet je of je de laatste versie hebt gedownload.
In de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe versie verkrijgbaar is.

Nog geen nieuwsbrief abonnee? Meld je aan